- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.841
Hadi geçmiş olsun canım.Sonuçlarında iyi çıktıysa bu ayı iyi değerlendir gebelik şansı yüksek :) incir kürü yap hemen
teşekkür ederim canim çok mersi :) incir kurunu hiç duymadım aramda çok yok zaten nedir o?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi geçmiş olsun canım.Sonuçlarında iyi çıktıysa bu ayı iyi değerlendir gebelik şansı yüksek :) incir kürü yap hemen
Evet korkuyla beklediğim HSG filmini çektirdim ve burada yazılanların artık inanılmaz abartılı bulduğumu söylemeliyim … İnsanları korkutmanın bir anlamı bence yok. Evet biraz ağrı oluyor ama adet sancısıyla eş değer. Şiddetli adet sancısı geçirmiş biri olarak belkide o yüzden bu kadar rahat yazabiliyorum. İlaç verilirken sancınız oluyor oda maximum 1 dk sürüyor. Yanlız işlemden sonra benim baya kanamam oldu. Yanınızda ıslak mendil bulundurun. Temizlenmeniz daha kolay olacaktır. Gerçekten korkmayın….
teşekkür ederim canim çok mersi :) incir kurunu hiç duymadım aramda çok yok zaten nedir o?
ibrahim saraçoğlu kolay hamile kalmak için incir kürü ve soğan kürü tarifi [url]www.nerminay.com - YouTube[/url] bu linkteki videoyu izlersen detaylı anlatıyor neler yapacağını.Ben şuan yoğun olarak çalışıyor ve videodakileri uyguluyorum umarım bu ay dileklerim benimle olur :)
Canımm umarımm, olur bebişin.. Hsg den sonra kanamam olduğunu söylemiştim geçen hafta çarşamba çektirdim. sonrasında da kanamam oldu, bugün dahi ara ara damla damla geldi kahverengi akıntı şeklinde. Hayır o değil yumurtlama zamanım geldi napıcam bilemedim çalışamıyorum da :)))
bende hiçbir şekilde kanama falan olmadı. tamma ilk an kahverengi akıntı gibi bir leke oldu ama hepsi o kadar, çektirdiğin yere sorsan mı acaba
Canımm umarımm, olur bebişin.. Hsg den sonra kanamam olduğunu söylemiştim geçen hafta çarşamba çektirdim. sonrasında da kanamam oldu, bugün dahi ara ara damla damla geldi kahverengi akıntı şeklinde. Hayır o değil yumurtlama zamanım geldi napıcam bilemedim çalışamıyorum da :)))
Umarım hepimizin bebeği olurda hasretlerimiz son bulur.Kanama olması normal benimde dediğim gibi 2 gün süren kahverengi lekelenmem oldu ilk gün sonra kesiliyor zaten sorun etme.Ama canım mademki özel günündesin yumurtlama gibi napıp edip değerlendirmen lazım.Eşinle tartışmalıysan bile at bunu bi tarafa bu fırsatı kaçırma derim
Kizlar buraya 27agu hsg hikayemi yazdim... Oncesinde hap igne tedavisi ve bir asilama olmustum 9ay boyunca....ve hic hamilelik yasamadim... Dr ikinci aşılama yapalım dedi istemedim ara vermek istiyorum dedim tmm o zaman 4ay klomen +duphaston kullan dedi hsgden sonra iki kez regl oldum bu ay hamile kaldım şükürler olsun bence hsg.nin etkisi buyuk 18 ay sonra geldi yawrum... Bunu size umut olmak için yazdım
seni bizim topiktede gördüm canim önce ki sayfalarda hsg yi de anlattim şükür benim kolay gecti...evet pkoluyum canim duphastonu da gebelik olursa tutunması için olmazsa düzenli adet olmak için verdi dr
seni bizim topiktede gördüm canim önce ki sayfalarda hsg yi de anlattim şükür benim kolay gecti...evet pkoluyum canim duphastonu da gebelik olursa tutunması için olmazsa düzenli adet olmak için verdi dr
rica ederim canım benim
kızlar adetin 8. günu yani yarın rahim filmi cektiricem ama hafif kahverengi akıntım devam ediyor bu film için engel mi herhangi bir probleme yol açar mı ?
anacım büyütmüyom yaaaa....tatlicadiarzu
ben çok korkuyorm da.....
ve dr bana yarım saat sürecek dedi...nası bi saniyelik onu anlayamadım?:sm_confused: