Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

bünyeden bünyeye değişiyor demekki, ben ilaç verilirken hiç ama hiç hissetmedim. Sadece spekulum yerleştirilirken çok canım yandı, hatta iş yerinden bir arkadaşımla aynı zamanlarda yaptırmıştık, onun spekulum yerleştirildiğindne haberi bile yokmuş o kdar hissetmemiş. Demekki bazılarımızın rahim yolları dar bazılarımızın daha rahat yada kullanılan aletin boyutu farklı bilemiyorum.

Son düzenleme:

Canımm umarımm, olur bebişin.. Hsg den sonra kanamam olduğunu söylemiştim geçen hafta çarşamba çektirdim. sonrasında da kanamam oldu, bugün dahi ara ara damla damla geldi kahverengi akıntı şeklinde. Hayır o değil yumurtlama zamanım geldi napıcam bilemedim çalışamıyorum da :)))

bende hiçbir şekilde kanama falan olmadı. tamma ilk an kahverengi akıntı gibi bir leke oldu ama hepsi o kadar, çektirdiğin yere sorsan mı acaba

Umarım hepimizin bebeği olurda hasretlerimiz son bulur.Kanama olması normal benimde dediğim gibi 2 gün süren kahverengi lekelenmem oldu ilk gün sonra kesiliyor zaten sorun etme.Ama canım mademki özel günündesin yumurtlama gibi napıp edip değerlendirmen lazım.Eşinle tartışmalıysan bile at bunu bi tarafa bu fırsatı kaçırma derim

Umarım… Herşey güzel olur… HSG den sonra saldım. Doktora gitmeme kararı aldım.. Olacağı varsa olur artık napayım ya zamana bıraktım herşeyi. Gerçekten Tıbbi bi sorun yoksa tek sorun bence psikolojik olması. en azından bende öyle. Ne kadar üstelersem o kadar zorlaşıyor. En iyisi çok kasmamak. Olduğu kadar napim yahuuuu aman

Kizlar buraya 27agu hsg hikayemi yazdim... Oncesinde hap igne tedavisi ve bir asilama olmustum 9ay boyunca....ve hic hamilelik yasamadim... Dr ikinci aşılama yapalım dedi istemedim ara vermek istiyorum dedim tmm o zaman 4ay klomen +duphaston kullan dedi hsgden sonra iki kez regl oldum bu ay hamile kaldım şükürler olsun bence hsg.nin etkisi buyuk 18 ay sonra geldi yawrum... Bunu size umut olmak için yazdım

merhaba gözün aydın öncelikle . doktorum benden de hsg istedi ama kötü yorumlar okudum ve cok korktm ağrılı oluyor diye. pco var bende bu aydan sonra iğne tedavisine baslıcas. senin rahatsızlıgın neydi canım pco mu vardı.ve duphaston ne ilacı onu hiç kullanmadım klomen tedavisi oldu 3 ay ama duphastonu hiç duymadım yardımcı olursan sevinirim.

merhaba arkadaşlar! Nasılsınız? Buraya (kadınlarkulübüne) yazılanları sık sık okuyorum ama yazmaya üşendiğim için pek yorum yapmıyorum. Kimilerine yardımcı olur diye bu konuya yazıyorum. Benim 5 yaşında bir kızım var ikinci çocuğu istiyoruz ama yaklaşık 15 aydır olmuyor. Ben de ankara'da olduğum için çeşitli hastanelere gittim. Kimi özel kimi devlet hastanesi ama yapılan adetin 3. günü hormon tetkiki, kist var mı yok mu, varsa onu eritmek için kadın doğum hapı yoksa klomen kullanımı vs. Bazıları tedavi amaçlı olsa da çoğu ezbere...
En sonunda kadın doğum hastanesinin infertilite bölümüne gitmeye başladım doktorun ilk isteği kan tahlili ve hsg filmi adetin 21. günü progesteron hormonu tetkiki. Bunlar aklıma yattı. Rahim filmi bahsedildiği kadar ağrılı değil. Milletin ya canı çok kıymetli ya da abartıyı seviyor. Benim sol tüp tıkalıydı başta sonra ilaçla açtılar o ara rahimde bir kaç saniyelik şiddetli bi acı hissediyorsunuz o kadar. Hatta tıkanıklık yoksa hiç acı da olmuyormuş.
Bana zor gelen film çekilen odada en mahrem şekilde uzanmak ve tanımadığım 4-5 erkek çalışanın filmi çekmesiydi. Sinirlerim bozuldu. Kendimi kötü hissettim. Hala da etkisinden kurtulamadım. İnşallah yüzümü unuturlar ve ömür boyu karşılaşmayız. İş yerinden izin alıp hemen eve gelip duş aldım.
İlk çocuğuma hep bayan doktora gitmiştim, sezeryan olacağı da başından beri belli olduğu için böyle bir şey yaşamamıştım. Neyse sağlık için katlanıyoruz sonuçta. İnşallah yaşananlara değer de sağlıklı bir bebişim olur. Sol tüp tıkanıklığının giderilmesi kolay hamile kalmamı sağlar mı acaba?

BUGUN hsg çekildi çok korkmuştum buradaki yorumlrı okumustum hatta masaya yatınca sitresten agladım dr bana kendını rahat bırakırsan acımaz dedi korkulcak hiç bişey yok burayada onun için yazdım sakın korkmayın sadce içine sıvı verılırken azıcık sızlıyor o kadar... hsg çekilen yere gidince vazgeçmiştim gidiyodum eşim durdurdu abartılcak gibi bi ağrı olmuyor.anestezye hiç gerek yok bence.

kızlar adetin 8. günu yani yarın rahim filmi cektiricem ama hafif kahverengi akıntım devam ediyor bu film için engel mi herhangi bir probleme yol açar mı ?

benimde son 2 ayım eğer 2 ay içinde hamile olmazsan rahim filmi çekeriz dedi doktor ama yorumları okudum çok stres oldum şimdiden canımın kıymetinden değil panik atak var bende ister istemez rahatsız olup kitlenirim diye korkuyorum böyle durumda olanlarınız var mı

2.5 Yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum.Doktorum rahim flimi çektirmemi istedi.Tüplerim açıktı , eşimin spermiyografi raporu da düzgündü.Artık umudumu kestiğim 4.ayımda hamile kaldım .Darısı başınıza , çok kısa süreli bir sızı oluyor ama değer. medipol hastanesinde kadın doktora uygulamam yapıldı tavsiye ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…