- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.721
bugün gittim dr.a.yumurtamın kalitesi ve büyüklüğü çok iyi.fakat sağ tarafta.yani kapalı olan sağ tüpün tarafında.yani laparoskobi olmam şart.umarım düzelir onunla.
bende ayın 25 inde hsg çekilecem,anestezisiz inşallah pişman olmam
cnm hsg den sonra 1 gün yoğun kanamam oldu.. ertesi gün leke şeklinde oldu.. 3. gün de leke geldi.. doktorum antibiyotik verdi ve fitil verdi..antibiyotik ve fitil bende 10 gün sonra tekrar ara kanama başlattı.. 1 hafta lekelenme ve 1 hafta da tekrar adet kanaması yaşadım.. yani çekildiğim ay saçmasapan ara kanamalar sonrasında adet oldum... yani günü filan kalmamıştı sapıtmıştı ilk ay.. sonraki ay normal gününde geldi...bir sonraki ay da incir kürü uyguladım ve hamile kaldım..gerçekten kürdenmi yoksa hsg den mi bilmiyorum ama 2 ay sonra rabbim nasip eyledi...ama hsg nin çok faydası var...ilk ay bu kadar kanama yaşayınca doktorm kimyasal gebelik olmuş olabilir dedi..ama tabi olduysa da haberim olmadı...peki sen test yaptınmı? gecikmeler olabiliyormuş sanırım ama test yaptıysan bekle.. adet olmazsan da kan testi ver derim en azından sorun varsa doktora görünürsün..
Arkadaslar bende adetimi bklyrm bu ay cekilcem. Artk korkudan 2 aydr gidemiyodum . Bsy sorucm . Cekilmeden yarim saat once agri kesici yada kas gevsetici hap icsem zarari olrmuki? İcipde cekilen
Varmi?
doktorum bana işlemden yarım saat 45 dk önce buscopan içmemi söylemişti, ben de içtim, ve en ufak ağrı hissetmedim...bence siz de bir ağrı kesici,kas gevşetici alın ve rahat olun, hiç büyütülecek birşey değil. şimdiden geçmiş olsun
Herkese merhaba kızlar dün bende rahim filmi çekindim. Boşuna burdan okudukların kafamda yer etmiş. Doktorun tabiriyle internet hurafesi. Ben dün filmden evvel minoset adlı ağrı kesici içtim yarım saat önce ve vakit geldi beni içeri aldılar hazırlandım doktor geldi spekulumu taktı biraz onda huylandim sonra ilacı vereceğim biraz ağrın olur dedi herneyse hemşireye ikinci tüpü hazırla onuda salacagız içine ddi ben inanamadım çünkü hiç birşey hissetmemiştim ne yani saldınizmı 1'yi dedim evet bu işlem basit daha ne bekliyorsun ki dedi o an o kadar rahatladım ki anlatamam 2yi de çok rahat saldı ve sonunda tüplerim açık çıktı çok şükür o yüzden demem şu kızlar 5 dakikalık bir işlem stres yapmayın bol dua edin ve doğacak bebeklerinizi düşünün en iyi ilaç bu
canım benim nerde çektirdin öğrenebilirmiyim lütfen
Merhaba kızlar ,
Yeni evlendiğimzde dr.a gittiğimde ameliyat izimi görüp soran dr.a küçükken apandist ameliyatı oldugumu söyledim bebek düşündüğümde tüplerimi kontrol ettirmem gerektiğini söyledi bizde bebek düşünüyoruz size sorum şu apandist ameliyat sonrası gebelik olmazmı? tüplerimle ne alakası olabilir ? tüp kontrolleri alttan muayeneyelemi olmakta?dr. sadece ameliyat izinden dolayı uyarmak istedim dedi ama korkuyorum bu konuda aydınlatırmısınız ? gebe kalmadan önce yapılcak rutin kontroller kan,idrar tahlili vs. neysede bu tüplerim ya tıkalıysa. dr. hangi durumlarda istiyor bu rahim filmini ? bebek isteyen her lkadının yaptırması gereken rutin kontrolmü bu ?
canım benim nerde çektirdin öğrenebilirmiyim lütfen
Rahim Filmi (HSG)
Birşey sorucam doktorum bana rahimin ters dedi ama genede bu filmi istediği sordu benim ki dahada ağrılımı olur acaba
Merhaba benımde rahmım ters film çekılırken doktr rahmi düzleştiriyor filmi çekmek için acımıyor ama düzleştirirken benı o rahmı açmak için kullandığı alet tedirgin etti ama dayanılmayacak bişey değil duydun mu bilmiyorum ama rahim tersliğide gebeliği engelleyebiliyormuş benımde ıkı senedır olmuyor ve hiç bi problemimiz yok ben ona bağlamaya başladım.yarın regl olmam gerekıyor ama hiç belirti yok umarım rahım fılmının etkısıyle hamıle kalırız.bence geciktırmeden bıran önce yaptır canım.
merhaba bende bugün çekildim rahim filmi fındıkzade radyomarda inan çok rahat ve kolay oldu 380 tl verdim ama aldıkları para sonuna kadar helal olsun ağrı kesici falanda almadım normal muayeneye gitmiş gibi olup bitiverdi herşey
Canım kimi doktorlar bu tip ameliyattan sonra birtakım kişilerde tüplerin tıkanıklığı olabileceğini düşünüyor. O yüzden seni uyarmış olabilir Ama korkma derim benim kuzenim de aynı ameliyatı geçirdi evlenince senesine çocuğu oldu. Için rahat olsun istersen çektir bence korkulacak birşey yok bildiğim röntgen gibi rahmine ilaç salıp çekicekler. Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
bu filmin gebe kalmayı kolaylaştırdığını duymuştum.ne kadar doğru bilmiyorum.benimde doktorum istedi çektiricem biraz uyutuyolarmış galiba.açıkcası korkuyorum merhaba ben aralik ayinda cektirdim ve mart ayinda hamile kaldim ve tedavisiz umarim rabbim isteyen herkese nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?