Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

kizlar, bu cuma da ben hsg cektirecegim insallah.
ama adetimin 6. gununde cekilecek, aslinda toplamda´da 6/7 gun suruyor adetim.
zaten son gunler 1 tek damla bekliyorum. sizce bi sakincasi varmi, normalde adet bittikten sonra olmali.?

zaten son gunler 1 tek damla bekliyorum. sizce bi sakincasi varmi, normalde adet bittikten sonra olmali.?

bende cuma günü çektireceğim.benimde 6 gün sürüyor cuma 8 gün.bildiğim kadarı ile bir sıkıntı olmaz.ama sen çektireceğin yere sorsaydın keşke yine de.anestezili mi çektirceksin cnm anestezisiz mi.ben anestezisiz çektiriyorum.

11 şubatta 2 ay klomen ve çatlatma iğnesinin ardından gebelık oluşmayınca doktorum hsg cektırmemı istedi ben yaklaşık 15 aydır korunmuyordum ve bir kızım var 4 buçuk yasında 11 şubatta tüplerim kapalı çıktı zaman kaybetme direk tüp bebek dedi şok oldum afalladım ilki doğal yolla oldu çünkü neyse kendını kasttınmı dedı bende hayır dedım anestezılı olarak bıdaha çekelım sonrasına karar verelım dedi dün 2.hsgmi çekıldım anestezılı olarak doktor o aletı takarken narkoz verıldı 10 dk baygın kaldım uyandırıldım rontgen osasında tekrar bayıltıldım uyandıgımda sol kasığımda çok kötü bir ağrı vardı:18: eşime dedım iki sonucuda karsılaştır hemen dedim baktık çok şükür iki tüpümde açııııkkkk rabbime şükürler olsun şimdi bidahaki adetının 2.günü eşin spermogram test sonucuyla gel dedi belkı kendımı kasmıstım tıkalı çıkmıştı belkıde tıkalıydı açıldı çok şükür

herhalde anestezi yok, ben asilama tedavisi icin gitmistim. adetimin 2. gunu gel demisti, hormon testi ve rahim muayenese yapildi.
esimden spermigram istendi ve oyle ayak ustu " cuma' ya randevu versinler, bu rahim filmide aradan ciksin" dedi .
estradiol ve LH hormonum yuksek cikti, ben hormon duzenleyici bisey verecek zannederken
tetradox diye antibiyotik verdi. bakalim hayirlisi insallah.

canım dr.ne dedi..adet bittikten sonra yapılıyor çünki..

senin yaşadıklarının bir çoğunu ben de yaşadım ama meleğim bana hsg den 2 ay sonra geldi ne tüp bebek ne de aşılamaya gerek kalmadı...hsg den sonra 2 ay bekle derim...

rahim filmimi çektirdim bugün.anestezisiz.korkarak gittim fakat iyi ki anestezi almamışım.acı çektim fakat bahsi bile edilemeyecek kadar azdı.adetinizin ilk günü yeni yeni adet kanamanız gelirken bir sancı olur ya aynen öyleydi.o da yarım saatten fazla sürmedi.yalnız ben hsg den 30-45 dk kadar önce buscopan içtim belki onunda faydası olmuştur.bu arada tüplerimin biri tıkalı çıktı.ona cnm sıkıldı biraz. p.tesi dr la randevum var sanırım laparoskobi olmamı istiyecek.

hiç korkulacak bişe değilmiş ve ben anesteziyle oldum hiç bişe hatırlamıyorum.film sonrasında 1 ağrı kesiciyle normal yaşamıma döndüm. rahat olun :) benim tüplerim açıldıktan sonra ve bu arada eşimin varikosel ameliyatı sonrası ertesi ay hamile kaldım darısı isteyen,dileyen herkese olsun inşallah...

geçmiş olsun canım allah şifa versin. inşallah tüpün açılırsa hayırlısıyla hamile kalırsın benim gibi.

geçmiş olsun canım allah şifa versin. inşallah tüpün açılırsa hayırlısıyla hamile kalırsın benim gibi.

teşekkür ederim cnm.seninde bebeğini ALLAH sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.yarın hsg sonucumu göstercem dr a büyük ihtimal laparoskobi isticek.gerçi tek tüple kalan da var ama hamile kalma şansı daha zor oluyor tabi.

Kızlar bende bu ay rahim filmi çektirdim.Doktorum filmden sonra 2 3 gün kanaman olur korkma adet kanamasının dısında bırsey bu demıstı.Ama benım o kanama olmadı hatta adetımı 5 gunde gecti.Bu normalmidir. son aylar 25 gunluk periyotta hastalanıyordum bugun 30.gunu ilaçlardan mı kaynaklanırkı yoksaa umutlansammıkı

Canım adetının son bulması gerekıyor dıye bılıyorum ben sen fılme gırmeden doktorunla paylaş belki ilk ultrosonla bakar zahmetlı ıs bosa gıtmesın tedbırlı olmak en ıyısı

verdıklerı ilacında acılma konusunda cok faydası oluyor tatlım

senin yaşadıklarının bir çoğunu ben de yaşadım ama meleğim bana hsg den 2 ay sonra geldi ne tüp bebek ne de aşılamaya gerek kalmadı...hsg den sonra 2 ay bekle derim...

canım peki senın hsg den sonra o dedıklerı 2 gunluk kanaman oldumu birde hıc gecıkme yasadınmı yoksa gununde hastalandınmı ben 5 gun gectım suan ve hıc kanamam olmadı

canım peki senın hsg den sonra o dedıklerı 2 gunluk kanaman oldumu birde hıc gecıkme yasadınmı yoksa gununde hastalandınmı ben 5 gun gectım suan ve hıc kanamam olmadı

cnm hsg den sonra 1 gün yoğun kanamam oldu.. ertesi gün leke şeklinde oldu.. 3. gün de leke geldi.. doktorum antibiyotik verdi ve fitil verdi..antibiyotik ve fitil bende 10 gün sonra tekrar ara kanama başlattı.. 1 hafta lekelenme ve 1 hafta da tekrar adet kanaması yaşadım.. yani çekildiğim ay saçmasapan ara kanamalar sonrasında adet oldum... yani günü filan kalmamıştı sapıtmıştı ilk ay.. sonraki ay normal gününde geldi...bir sonraki ay da incir kürü uyguladım ve hamile kaldım..gerçekten kürdenmi yoksa hsg den mi bilmiyorum ama 2 ay sonra rabbim nasip eyledi...ama hsg nin çok faydası var...ilk ay bu kadar kanama yaşayınca doktorm kimyasal gebelik olmuş olabilir dedi..ama tabi olduysa da haberim olmadı...peki sen test yaptınmı? gecikmeler olabiliyormuş sanırım ama test yaptıysan bekle.. adet olmazsan da kan testi ver derim en azından sorun varsa doktora görünürsün..

teşekkürler cnm güzel dileklerin için ama hiç kötü düşünme insanlar azospermle bebek sahibi oluyor tek tüple tedaviyle bebek sahibi oluyor. sebepsiz infertilite yaşayanlar var.en aznından sebebi belli ve ufak bir operasyonla düzelir inş.rabbim çaresiz dert vermesin...

bugün gittim dr.a.yumurtamın kalitesi ve büyüklüğü çok iyi.fakat sağ tarafta.yani kapalı olan sağ tüpün tarafında.yani laparoskobi olmam şart.umarım düzelir onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…