• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

ayyy hayatım vallahi rahatlattın beni....
sahimi çok acımıyor değil mi?
bide bişi sorcam bu geceden ağrı kesici yada kas gevşetici falan içmelimiyim ..? fisfisfis
canım benim korkmana gerek yok.bende hsg çekildim,tüpümüm bir tanesi yapışık çıktı,aynı gün içinde birkez daha çekildi.pens ile serviksi tutunca biraz acıyor.birde tüpün kapalıysa..
kalçadan diklomec ve diazem yaptırabilirsin.eğer yaptırmazlarsa sen işlemden 1 saat önce buscopan ve ağrı kesici içersen daha iyi olur.
hsg nin hem tedavi edici özelliği var.ben çekildiğim ay hamile kaldım.kolay gelsin cnm korkma

merhaba; öncelikle çok sevindim hamile kaldığına.. bende şubatta 1 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım.,hsg çekildim ve durumum aynen senin anlattığın gibiydi, tıkanıklık vardı ve doktor ilacı verdikçe canım yandı ama şükür açıldı tüpler. şuan da geçen aylara bakarak adet günüm geçti 1-2 gün.. ama bekleyeyim mi test mi yapayım kararsız kaldım..aslında korkuyorum da negatif sonuç alırım diye.. işallah senin ve her bu mutlu haberi alanlar gibi bizde seviniriz..

çok sevindim hamile kaldığına.hsg nin tedavi edici özelliği var.ben sağlıkçı olmama ramen 3 ay erteledim çekilmeyi.korktum biraz.keşke ilk zamanlar çekilseydim.....benim normalde polikistik over sendromum var.yani 1,5-2 ayda bir adet görüyordum.gecikiyordum.hsg çekildiğim ay 7 gün geciktim,normal gecikmem zannettim.meğer hamileymişim.dr kızdı neden bakmadın daha önce diye.sen 2 gün geciktiysen daha idrarda çıkmaz bence.ya doktora gidip kan testi yaptır yada birkaçgün daha bekleyip eczaneden alınan idrar testlerini yap.inş iyi haberler görürsün

çok sevindim hamile kaldığına.hsg nin tedavi edici özelliği var.ben sağlıkçı olmama ramen 3 ay erteledim çekilmeyi.korktum biraz.keşke ilk zamanlar çekilseydim.....benim normalde polikistik over sendromum var.yani 1,5-2 ayda bir adet görüyordum.gecikiyordum.hsg çekildiğim ay 7 gün geciktim,normal gecikmem zannettim.meğer hamileymişim.dr kızdı neden bakmadın daha önce diye.sen 2 gün geciktiysen daha idrarda çıkmaz bence.ya doktora gidip kan testi yaptır yada birkaçgün daha bekleyip eczaneden alınan idrar testlerini yap.inş iyi haberler görürsün

çok sevindim hamile kaldığına yazmışsın ya Allah mı söyletti ne:) umarım o güzel haberi alırım hayırlısıysa..

anacım büyütmüyom yaaaa....tatlicadiarzu
ben çok korkuyorm da.....
ve dr bana yarım saat sürecek dedi...nası bi saniyelik onu anlayamadım?:sm_confused:

yarım saat sürmüyor.ben sağlıkçıyım çok gördüm yapılırken.hem bende yaptırdım 2 kez.toplam 3-4 dk sürüyor.içindeki rahmin girişini bi pens yardımıyla tutup içine bir enfektörle ilaç veriyor.,ilaç verirkende film çekiliyor.

Bana yazdin herhalde, tskr ederim, rahatladim biraz. henuz bi tarih vermedi doktor, rahim filminden once bikac tahlil daha yapilcakmis. Sanada gecmis olsun. Tez zamanda hersey istedgn gibi olur umarim hayirlisiyla..

işlem anında kendini kasarsan sıkarsan tüplerin takalı gibi çıkabiliyor.rahat bırakman gerek

türk milleti olarak abartmayı severiz, abartılı hikayeleri dinleyip inanıp önyargılı olmaya hele bayılırız! demek ki hastaya ve doktora göre değiyor demeliyiz aslında! ben arkadaslarımdan ve burdan duydugum okudugum bir çok tecrübe cok acıyor cok kotu hep olumsuz şeylerdi! ama ben ona ragmen olumluları dikkate aldım! amaz olaydım! o günü hayatımdan cıkarmak istiyorum! kadın olmaktan dolayı bır kez daha lanet ettim! öyle bir acı yok! öyle bir acının tarifi hiç yok! dedim şimdi ölmezsem birdaha bana havada karada denizde ölüm yok! doktoruma söyledim canım benim az ben kan verirken bile ağlıyorum sancılı olacaksa anestezi yap bana yok be gerek yok dedi! bağır bağır bağır 1 hafta sesim kısıldı bağırmaktan o denli! eşim yanlış birşey oldu diye çılgına dönmüş labaratuvarın kapısında güvenlik falan zor sabretmiş! bi çıktım eşimin gözler kançanağı öyle cok korkmus ki hayatım tamam sana bişe olmasın bebek falan istemiyorum demişti! :) madem herkes başından geceni yazıyor, ve birileride merak edip okuyor buda benim rahim filmi anım! eksiği var fazlası yok! KEŞKE ERKEK OLAYDIM! Bİ SÜNNETLE İŞ TAMAM!

neden o kadar acı çektin anlamadım :S ben çekilen merkezde sağlıkçı olarak çalışıyorum.senin anlattığın gibi bağıran olmadı hiç.tıkalı olsada o kadar anlattığın gibi ağrı olmuyor.bende iki kez çekildim.birincisinde tüpün bi tanesi tıkalı olduğu için ikinciye çektiler.dayanılmayacak ağrı değil.çektirecekleri korkutacaksın :D milyonlarca kadın doğum sancısı çekiyor ondan kat kat fazla ağrısı.sen doğumda yapamazsın sanırım :D

neden o kadar acı çektin anlamadım :S ben çekilen merkezde sağlıkçı olarak çalışıyorum.senin anlattığın gibi bağıran olmadı hiç.tıkalı olsada o kadar anlattığın gibi ağrı olmuyor.bende iki kez çekildim.birincisinde tüpün bi tanesi tıkalı olduğu için ikinciye çektiler.dayanılmayacak ağrı değil.çektirecekleri korkutacaksın :D milyonlarca kadın doğum sancısı çekiyor ondan kat kat fazla ağrısı.sen doğumda yapamazsın sanırım :D

doktorumda cok sasırdı ama ınan abartmıyorum. doktorumda tanıdık ve cok guvenıyorum onunla rahatım ama! oyle canım yandı kı anlatamam, hala her gorustugumuzde o gunu anıyoruz ve gülüyor bana! zaten degil normal dogum yapmayı o gun bebek yapmaktan vazgectim ben! dıyorum ya anamdan emdıgım sut burnumdan geldı.
bacaklarım titreme basladı, tansıyonum dustu vb. doktorum korkudan oldugunu soyluyor tıkanıklık yoktu sozu edılmeyecek yapısıklıklar vardı dedı. bıde tıkalı olsaydı bayılırdın herhalde dıye dalga gecıyor beımle.
zaten sonra labaratuvardan cıkınca butun gorevlıler o ses kımden cıktı dıye gormeye geldıler benı. allahta aksam 7 gıbıydı fazla hasta yoktu hastanede

arkadaşlar kesinlikle hsg çektirmekten korkmayın..abartı hiç bişey yok.....
ben narkozsuz çekildim..çookkk kısa süren bir işlem zaten..bir iki saniye çoookkk az adet sancısı gibi..inanın çoookk kısa sürüyor oda..
Cesaretli olun,bebek istiyosanız zaten doğumda ne yapcaksının......

ben hsgden önce burayı okudum ilk sayfaları korktum..Ama Allah razı olsun olumlu yazan korkacak bişey yok diyen arkadaşlardan...o yazılanlardan cesaret aldım..

Rabbim kullarına çekemeyceği sıkıntı vermez..Zulm etmez..Öncelikle buna güvenin...

Merhaba hanımlar,

Ben de 21 şubatta fil çektirdim, filmden sonra kanamam olmadı... Bugün kurumuş kan gibi akıntım geldi :14::14: adetime daha 1 hafta var. Rahim filmi çektirdiği ay, adete yakın bu şekilde lekelenme yaşayan oldu mu aranızda?

belki de adete yakın rahim aşağı iniyor ya, o nedenle içerdeki hafif kanama yeni dışarı çıktı bilmiyorum... inşallah bir sorun yoktur, merak ettim

kızlar bende daha önce rahim filmi çektirdim ama benim size tavsiyem rahim filmi çektirmeden 30 dakika önce bir tane buscopan ağrı kesici yutmanız buscpon rahim içindeki kasları gevşettiği için inanın bana hiç ağrı duymayacaksınız. banada bir arkadaşım tavsiye etmişti. gerçekten hiç ağrı çekmedim hatta anlamadım bile. şimdiden allah yardımcınız olsun.

kızlar bende daha önce rahim filmi çektirdim ama benim size tavsiyem rahim filmi çektirmeden 30 dakika önce bir tane buscopan ağrı kesici yutmanız buscpon rahim içindeki kasları gevşettiği için inanın bana hiç ağrı duymayacaksınız. banada bir arkadaşım tavsiye etmişti. gerçekten hiç ağrı çekmedim hatta anlamadım bile. şimdiden allah yardımcınız olsun.

Banada doktorum rahim filmi verdi fındıkzadede bir yermiş.okuduğum kadarıyla cok ağrılıymış bu yöntem narkozlu çekmelerini istesem ne olur acaba birde netten okuduüğum kadarıyla kalp kalpakcığında sorun olanlar için problem yaratabilirmiş ne yapıcam bilmiyorum ve cok korkuyorum :(

Canım kesinlikle ağrılı bir işlem değil doktoruna bağlı zaten ağrılı olması ilacı birden vermemeli üç doz halinde ayrıca dediğim gibi 30 dakika önce bir buscopan alırsanda kasılmaları engellersin bu şekilde hiç ağrı çekmeden çektirebilirsin vallahi ben korkudan ölüyordum ama hissetmedim bile burda öldüm bittim yazanlarada inanılmaz şaşırıyorum çünkü benim canım çok tatlıdır. Benim acımadıysa kimseninki acımak

Bende Aralık 2012'de 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. ( Adetlerim hep düzensiz olduğu için anlayamadım). Meğerse dış gebelik yaşıyormuşum. Dr. bunu fark edemedi. Sağ tüpümde kalmış embriyo, rahme gidememiş. Bu da iç kanama geçirmeme neden oldu, gerçekten ölümden döndüm ve sağ tüpüm amelitayla alındı. Çok üzgünüm... Şimdi doktorumu değiştirdim, bana yumurta büyümesi ve çatlaması için iğneler verdi onları yaptırdım ve 10 gün içinde olumlu-olumsuz bir sonuç alacağım. Sizce bu esnada Rahim Filmi çektirmeli miyim ?

3 kez destek alarak hamile kalmayı denedim(klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle çatlatıp)3 ayda hamile kalamadım.doktor HSG çekmek istedi.ben hafif narkoz aldım,çok aşırı ağrılı bir işlem değil.en fazla 5-10 sn sürüyor.dayanılamayacak kadar ağrı olmuyor.sadece pensle serviks i tuttuğu zaman biraz ağrı oldu.BİR GÜN İÇİNDE İKİ KEZ ÇEKİLDİM.çünkü ilkinde bir tüpüm yapışık çıktı,ikinci kez ilacı daha tanzikli sert verdi,biraz ağrı yaptı ama tüpüm açıldı, doktor bu ay hamile kalamazsın bi sonraki ay yeniden klomen kullanıp yine deneyeceğiz demişti,hsg çektirdiğim ay gecikmem oldu,hamile olduğumu öğrenince sok oldum.doktorda şaşırdı.hemde ilaç desteksiz kendi kendime kaldım.şuan 8 haftalık hamileyim ama daha kalp atışlarını duyamadık.beklemedeyiz.en azından hamile kaldığımı gördüm.SİZLERDE HSG Yİ ERTELEMEYİN.HEM TEDAVİ AMAÇLI HEM TEŞHİS..

Tebrık ederım cnm Allah kucağına almayı nasıp etsın ıns. bende şubat ayının sonunda oldum kanaman olur demıstı ama hıc olmadı bugun hastalanmam gerekıyor. Tuttumu kı dersın bırde kımyasal gebelıkten cok korkuyorum onun ıcın hastalıgada aslında pek gun saymadım bakalım ıns olmamda bır umutla doktoruma gıderım

merhaba; öncelikle çok sevindim hamile kaldığına.. bende şubatta 1 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım.,hsg çekildim ve durumum aynen senin anlattığın gibiydi, tıkanıklık vardı ve doktor ilacı verdikçe canım yandı ama şükür açıldı tüpler. şuan da geçen aylara bakarak adet günüm geçti 1-2 gün.. ama bekleyeyim mi test mi yapayım kararsız kaldım..aslında korkuyorum da negatif sonuç alırım diye.. işallah senin ve her bu mutlu haberi alanlar gibi bizde seviniriz..

Cnm inş pozitif sonuçlar alırız bende şubat sonu oldum.Sonucum cok guzel cıktı tıkanıklık faln yokmus ıste umudmuz fılmden sonra tutma olasılıgı.bende kanamada olmadı filmden sonra. bugun son gunum olmazsa bende 1 hafta beklıcem

doktorumda cok sasırdı ama ınan abartmıyorum. doktorumda tanıdık ve cok guvenıyorum onunla rahatım ama! oyle canım yandı kı anlatamam, hala her gorustugumuzde o gunu anıyoruz ve gülüyor bana! zaten degil normal dogum yapmayı o gun bebek yapmaktan vazgectim ben! dıyorum ya anamdan emdıgım sut burnumdan geldı.
bacaklarım titreme basladı, tansıyonum dustu vb. doktorum korkudan oldugunu soyluyor tıkanıklık yoktu sozu edılmeyecek yapısıklıklar vardı dedı. bıde tıkalı olsaydı bayılırdın herhalde dıye dalga gecıyor beımle.
zaten sonra labaratuvardan cıkınca butun gorevlıler o ses kımden cıktı dıye gormeye geldıler benı. allahta aksam 7 gıbıydı fazla hasta yoktu hastanede

bacak tıtremesı bendede oldu cnm ılk fılmde cıkmayablr dıe kalkmadan 2c de cekıldı o ıkıncıde bacağım tıtredı ama hemen bıttıgı ıcın cok kasılmadım çok şükür

merhaba kızlar. Bende bu az çekinmeyi düşünüyorum rahim filmini. Anestezili dusunuyorum çünkü vajinal ultrason da bile kendimi kasıyorum. Sorum şu anestezi alırsam o ay korunmam gerekiyormu. Daha dr. Araştırması yaptığm icin dr'la konuşma fırsatim olmayacak o yüzden size soruyorum

Back