• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Merhaba arkadaslar, iki düsük yasadim, ve sebebini arastiriyoruz simdi.. Doktor benden rahim filmi çekilmemi istedi.. :5: açikçasi bu topigin ilk sayfalarini okudum ve korktum.. Evliligimin 1 senesini vajinusmus'lu geçirdim. 10 ay önce kurtuldum çok sükür bu dertten. Yenince zaten doktora gidip genel muayene olmustum, ve spekulum ile baktilar, aci duymamistim dogrusu, rahattim çünkü.
Iki düsügümdede vajinal ultrasonla baktilar ve çok aci duydum o stresle, zaten sancim da çoktu.. Simdiyse okuduklarim sayesinde nerdeyse vazgeçme fikrindeyim hsg çektirmekten. Hsg'nin sonrasi için bi zarari oluyomu? hsg'dan hemen sonra hamile kalinmasi sakincalimi? Tam olarak nasil geçiyo muayene?? :50: Cevaplayanlara simdiden tesekkürler

kızlar rahim filminden sonra adetim sadece 2 gün sürdü aynı sorunu yaşayan var mı bide pıhtı şeklinde geldi ilk gün dün dr gittim ama bişey demedi....

Merhaba cnm ben uzun zamandır giremiyordum. Doktorun söylemedimi sana filmi cekındıkten sonra 2 3 gun kanaman olabılır fakat bu adet kanaman degıl korkma dedı.

Merhaba arkadaslar, iki düsük yasadim, ve sebebini arastiriyoruz simdi.. Doktor benden rahim filmi çekilmemi istedi.. :5: açikçasi bu topigin ilk sayfalarini okudum ve korktum.. Evliligimin 1 senesini vajinusmus'lu geçirdim. 10 ay önce kurtuldum çok sükür bu dertten. Yenince zaten doktora gidip genel muayene olmustum, ve spekulum ile baktilar, aci duymamistim dogrusu, rahattim çünkü.
Iki düsügümdede vajinal ultrasonla baktilar ve çok aci duydum o stresle, zaten sancim da çoktu.. Simdiyse okuduklarim sayesinde nerdeyse vazgeçme fikrindeyim hsg çektirmekten. Hsg'nin sonrasi için bi zarari oluyomu? hsg'dan hemen sonra hamile kalinmasi sakincalimi? Tam olarak nasil geçiyo muayene?? :50: Cevaplayanlara simdiden tesekkürler

Canım hangı sehirdesin. Doktoruna göre değişiyor acıkcası benım duyduğum ağrı adet sancısındanda hafifti kısa bır kasılma oda 10 sn bile sürmez onun için hiç korkmayın ama mutlaka kendı doktorunuza yaptırın parasından kaçmayın devletteki doktor ne tanır bızlerı ama kendı doktorun cok guzel ilgileniyor

kesinlikle vazgeçmek gibi düşünme senin geçirdiğin filmlerin yanında bu hiçbirşet.bende salı günü çektirdim ve okuduklarımdan dolayı inanılmaz korkuyordu ve hastanede düşüp bayılacaktım sıra beklerken sıram geldi girdim ve hiçbirşey anlamadım.sadece kendimi katığım için biraz acım oldu doktorumun dediğine uyup kendimi sıkmasaydım o çok azlık acıyıda hissetmeyecektim.doktor bana bitti dediğinde kendim şaşırdım bukadarcıkmıydı diye.sende vazgeçme ve bir an önce git Allahın izniyle çektirirsin.bu arada hsg çektirildikten sonra hamile kalma şansı baya bi artıyor dedi doktorum bana.

bende aynı şeyi yaşadım 2 gündür sürüyor.fakat bu adet kanaması değil sadece lekelenme tarzında pıhtılaşmalarda normal dedi bana doktorum.

Cnm tabı normal zaten bana doktorum masadan kalkmadan dedi 2 3 gun kanaman olur oda gayet doğal bir işlem yapıyoruz sonucta falan dedi ama herkesın dedıgı gıbı gebelık oranını yukseltıo ama bırde kımyasal gebelıkde yapabılıyormus bende ondan korkuyorum. Ya bırde filmden sonra 2 gun dusa ve ilişkiye gırmeyın yazıyor ınternette doktorum bana bırsey demedı ben şimdi 2 gun sonramı olucam.Bir de cocuk calışmalarına ne zaman baslamamız gerekırkı

Canım hangı sehirdesin. Doktoruna göre değişiyor acıkcası benım duyduğum ağrı adet sancısındanda hafifti kısa bır kasılma oda 10 sn bile sürmez onun için hiç korkmayın ama mutlaka kendı doktorunuza yaptırın parasından kaçmayın devletteki doktor ne tanır bızlerı ama kendı doktorun cok guzel ilgileniyor

yurt disi, burda zaten devlet yok, bu ikinci doktorum bi oncekine ilk dusukten sonra gitmedim daha. kendisini pek tanimiyorum, iyi bi doktor olabilir belki ama cok soguk duruyor. Ins Rabbim yardim ederde su stresten hayirlisiyla kurtulurum.

kesinlikle vazgeçmek gibi düşünme senin geçirdiğin filmlerin yanında bu hiçbirşet.bende salı günü çektirdim ve okuduklarımdan dolayı inanılmaz korkuyordu ve hastanede düşüp bayılacaktım sıra beklerken sıram geldi girdim ve hiçbirşey anlamadım.sadece kendimi katığım için biraz acım oldu doktorumun dediğine uyup kendimi sıkmasaydım o çok azlık acıyıda hissetmeyecektim.doktor bana bitti dediğinde kendim şaşırdım bukadarcıkmıydı diye.sende vazgeçme ve bir an önce git Allahın izniyle çektirirsin.bu arada hsg çektirildikten sonra hamile kalma şansı baya bi artıyor dedi doktorum bana.

Bana yazdin herhalde, tskr ederim, rahatladim biraz. henuz bi tarih vermedi doktor, rahim filminden once bikac tahlil daha yapilcakmis. Sanada gecmis olsun. Tez zamanda hersey istedgn gibi olur umarim hayirlisiyla..

Son düzenleme:

canım ben de vajinusmus hastasıydım çok muayene oldum ama hsg den korkunca anestezili çektirdim hiçbişey de hissetmedim.. iyiki de öyle yapmışım...herkes korunmuyor hsg den sonra hemen hamile kalan ve doğuran da var sen doktorunun tavsiyesine uy... bu arada hsg çektirmen şart canım başka türlü anlayamazlar ayrıca anetsezi almayıp laylamlom girip çıkanlar var... son sistem bir merkez araştır ve doktoruna ayrıntıları sor.. korkma 5 dk. lık bişey... en azından düşüklerinin sebeplerini araştırırsın.. ben hsg den 2 ay sonra hamile kaldım... sana moral olsn :16:

kızlar korkuyorsanız anestezi alın. ben öyle yaptım. çok şükür küçük tıkanıklıklar dışında bi sorun yokmuş ve ilaç püskürtülünce o tıkanıklıklar açılmış. doktorum 6 ay içinde hamile kalabilirsin demişti ve tam 6. ayda çok şükür mutlu sona ulaştık şimdi 4 aylık hamileyim rabbim isteyen herkeze versin :16:

hsg çektirmesi gerekipte korkan arkadaşlar endişelenmeyin ,gerçekten çok kısa süren bir işlem ,kısa bir kaç dakikalık bir basıç dışında birşey yok ,hemen bitiyor ,sakın ertelemeyin

türk milleti olarak abartmayı severiz, abartılı hikayeleri dinleyip inanıp önyargılı olmaya hele bayılırız! demek ki hastaya ve doktora göre değiyor demeliyiz aslında! ben arkadaslarımdan ve burdan duydugum okudugum bir çok tecrübe cok acıyor cok kotu hep olumsuz şeylerdi! ama ben ona ragmen olumluları dikkate aldım! amaz olaydım! o günü hayatımdan cıkarmak istiyorum! kadın olmaktan dolayı bır kez daha lanet ettim! öyle bir acı yok! öyle bir acının tarifi hiç yok! dedim şimdi ölmezsem birdaha bana havada karada denizde ölüm yok! doktoruma söyledim canım benim az ben kan verirken bile ağlıyorum sancılı olacaksa anestezi yap bana yok be gerek yok dedi! bağır bağır bağır 1 hafta sesim kısıldı bağırmaktan o denli! eşim yanlış birşey oldu diye çılgına dönmüş labaratuvarın kapısında güvenlik falan zor sabretmiş! bi çıktım eşimin gözler kançanağı öyle cok korkmus ki hayatım tamam sana bişe olmasın bebek falan istemiyorum demişti! :) madem herkes başından geceni yazıyor, ve birileride merak edip okuyor buda benim rahim filmi anım! eksiği var fazlası yok! KEŞKE ERKEK OLAYDIM! Bİ SÜNNETLE İŞ TAMAM!

türk milleti olarak abartmayı severiz, abartılı hikayeleri dinleyip inanıp önyargılı olmaya hele bayılırız! demek ki hastaya ve doktora göre değiyor demeliyiz aslında! ben arkadaslarımdan ve burdan duydugum okudugum bir çok tecrübe cok acıyor cok kotu hep olumsuz şeylerdi! ama ben ona ragmen olumluları dikkate aldım! amaz olaydım! o günü hayatımdan cıkarmak istiyorum! kadın olmaktan dolayı bır kez daha lanet ettim! öyle bir acı yok! öyle bir acının tarifi hiç yok! dedim şimdi ölmezsem birdaha bana havada karada denizde ölüm yok! doktoruma söyledim canım benim az ben kan verirken bile ağlıyorum sancılı olacaksa anestezi yap bana yok be gerek yok dedi! bağır bağır bağır 1 hafta sesim kısıldı bağırmaktan o denli! eşim yanlış birşey oldu diye çılgına dönmüş labaratuvarın kapısında güvenlik falan zor sabretmiş! bi çıktım eşimin gözler kançanağı öyle cok korkmus ki hayatım tamam sana bişe olmasın bebek falan istemiyorum demişti! :) madem herkes başından geceni yazıyor, ve birileride merak edip okuyor buda benim rahim filmi anım! eksiği var fazlası yok! KEŞKE ERKEK OLAYDIM! Bİ SÜNNETLE İŞ TAMAM!

işte ben de bu yüzden anestezi aldım iyiki de almışım

Rahim filmi çektirmek için kesinlikle anesteziye gerek olmadığını düşünüyorum. Yaşım 28 acıya dayanıklı biri değilim. Çok korkarak gittim dr tavsiyesi ile yarım saat önce bir majezik içtim. 5-6 dk sürdü. Başladı ve bitti diyebilirim ben aletleri takıyor zannediyordum geçmiş olsun dedi kalktım. Rahat olun Kesinlikle korkacak bişi yok. Çok nadirdir acı çekenler. Bunun sebebide kanalların tıkalı olması, yapışık olmasıymış. Bu yolda 5 dk bi acıya katlanılmalı diye düşünüyorum.

Bu arada rahim filmini takip eden ay kimyasal gebelik yaşadım, Doktorunuza korunmanız gerekip gerekmediğini sormanızı tavsiye ederim.

Bende anestezili cektirdim ne kadar cesaret istesede insan tedirgin oluyor.Hiç bir sey hissetmedim kanamam dahi olmadı üstelik tıkanıklık vardı iki kere yaptık dedi doktorum cok sükür temiz cıktı sonuclarım..Yaptıralı 2 ay oldu 3.ayıma girdim insallah bu ay melegime kavusurum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin......Yaptıracak arkadaslara allah yardımcısı olsun....

Bende anestezili cektirdim ne kadar cesaret istesede insan tedirgin oluyor.Hiç bir sey hissetmedim kanamam dahi olmadı üstelik tıkanıklık vardı iki kere yaptık dedi doktorum cok sükür temiz cıktı sonuclarım..Yaptıralı 2 ay oldu 3.ayıma girdim insallah bu ay melegime kavusurum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin......Yaptıracak arkadaslara allah yardımcısı olsun....

bende şubat ayının başında çektirdim hsg' yi. ağrılı oldu benimkide biraz çünkü tıkanıklık vardı,ama Allaha şükür açıldı bir problem yok artık. adet günüm 1-2 gün geçti, ama korkuyorum test yapmaya ve yaptırmaya.. kasığımda ve belimde ağrı var kaç gündür. ve midemi üşütmüşüm gibi karnımda hareketlilik var. umarım hayırlısaysa tutar bu ay..

bende şubat ayının başında çektirdim hsg' yi. ağrılı oldu benimkide biraz çünkü tıkanıklık vardı,ama Allaha şükür açıldı bir problem yok artık. adet günüm 1-2 gün geçti, ama korkuyorum test yapmaya ve yaptırmaya.. kasığımda ve belimde ağrı var kaç gündür. ve midemi üşütmüşüm gibi karnımda hareketlilik var. umarım hayırlısaysa tutar bu ay..[/QUC

Canım inşallahhh bu ay melegine kavusursun.....kendini yorma dikkat et tatlım hersey gönlünce olsun....

Son düzenleme:
3 kez destek alarak hamile kalmayı denedim(klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle çatlatıp)3 ayda hamile kalamadım.doktor HSG çekmek istedi.ben hafif narkoz aldım,çok aşırı ağrılı bir işlem değil.en fazla 5-10 sn sürüyor.dayanılamayacak kadar ağrı olmuyor.sadece pensle serviks i tuttuğu zaman biraz ağrı oldu.BİR GÜN İÇİNDE İKİ KEZ ÇEKİLDİM.çünkü ilkinde bir tüpüm yapışık çıktı,ikinci kez ilacı daha tanzikli sert verdi,biraz ağrı yaptı ama tüpüm açıldı, doktor bu ay hamile kalamazsın bi sonraki ay yeniden klomen kullanıp yine deneyeceğiz demişti,hsg çektirdiğim ay gecikmem oldu,hamile olduğumu öğrenince sok oldum.doktorda şaşırdı.hemde ilaç desteksiz kendi kendime kaldım.şuan 8 haftalık hamileyim ama daha kalp atışlarını duyamadık.beklemedeyiz.en azından hamile kaldığımı gördüm.SİZLERDE HSG Yİ ERTELEMEYİN.HEM TEDAVİ AMAÇLI HEM TEŞHİS..

3 kez destek alarak hamile kalmayı denedim(klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle çatlatıp)3 ayda hamile kalamadım.doktor HSG çekmek istedi.ben hafif narkoz aldım,çok aşırı ağrılı bir işlem değil.en fazla 5-10 sn sürüyor.dayanılamayacak kadar ağrı olmuyor.sadece pensle serviks i tuttuğu zaman biraz ağrı oldu.BİR GÜN İÇİNDE İKİ KEZ ÇEKİLDİM.çünkü ilkinde bir tüpüm yapışık çıktı,ikinci kez ilacı daha tanzikli sert verdi,biraz ağrı yaptı ama tüpüm açıldı, doktor bu ay hamile kalamazsın bi sonraki ay yeniden klomen kullanıp yine deneyeceğiz demişti,hsg çektirdiğim ay gecikmem oldu,hamile olduğumu öğrenince sok oldum.doktorda şaşırdı.hemde ilaç desteksiz kendi kendime kaldım.şuan 8 haftalık hamileyim ama daha kalp atışlarını duyamadık.beklemedeyiz.en azından hamile kaldığımı gördüm.SİZLERDE HSG Yİ ERTELEMEYİN.HEM TEDAVİ AMAÇLI HEM TEŞHİS..

çok sevindim, hayırlısıyla kucağına alırsın işallah..

merhaba; öncelikle çok sevindim hamile kaldığına.. bende şubatta 1 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadım.,hsg çekildim ve durumum aynen senin anlattığın gibiydi, tıkanıklık vardı ve doktor ilacı verdikçe canım yandı ama şükür açıldı tüpler. şuan da geçen aylara bakarak adet günüm geçti 1-2 gün.. ama bekleyeyim mi test mi yapayım kararsız kaldım..aslında korkuyorum da negatif sonuç alırım diye.. işallah senin ve her bu mutlu haberi alanlar gibi bizde seviniriz..

Back