- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.661
Merhaba arkadaslar, iki düsük yasadim, ve sebebini arastiriyoruz simdi.. Doktor benden rahim filmi çekilmemi istedi.. açikçasi bu topigin ilk sayfalarini okudum ve korktum.. Evliligimin 1 senesini vajinusmus'lu geçirdim. 10 ay önce kurtuldum çok sükür bu dertten. Yenince zaten doktora gidip genel muayene olmustum, ve spekulum ile baktilar, aci duymamistim dogrusu, rahattim çünkü.
Iki düsügümdede vajinal ultrasonla baktilar ve çok aci duydum o stresle, zaten sancim da çoktu.. Simdiyse okuduklarim sayesinde nerdeyse vazgeçme fikrindeyim hsg çektirmekten. Hsg'nin sonrasi için bi zarari oluyomu? hsg'dan hemen sonra hamile kalinmasi sakincalimi? Tam olarak nasil geçiyo muayene?? Cevaplayanlara simdiden tesekkürler
Iki düsügümdede vajinal ultrasonla baktilar ve çok aci duydum o stresle, zaten sancim da çoktu.. Simdiyse okuduklarim sayesinde nerdeyse vazgeçme fikrindeyim hsg çektirmekten. Hsg'nin sonrasi için bi zarari oluyomu? hsg'dan hemen sonra hamile kalinmasi sakincalimi? Tam olarak nasil geçiyo muayene?? Cevaplayanlara simdiden tesekkürler