- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.641
Cnm merhaba, canım hsg den sonra nedendir bilmiyorum o ay korunmazsan kimyasal gebelikler çok oluyor ama sağ salim doğuranlar da var...ben ilk ay 15 gün kanama yaşadım antibiyotik filan da almıştım belki bebn de kimyasal gebelik yaşadım kimbilir...ama ben bu ay incir kürü uyguladım eşim de keçiboynuzu kürü içti.. bir de ymurtlama testi aldım ve çift çizgi gördüğümde o gün ve ertesi gün çalıştım.. diğer günler gün aşırı çalıştım cnm... tam ovulasyonunu öğrenmek istiyorsan internetten gittigidiyordan yumurtlama testleri al.. doktorun yumurta takibinden çok daha tesirli.. ben iki ay hergün yaptım ama yumurtlama testi kullandığım ay çift çizgiyi beledim sonra çalıştım bu ay en fazla 5-6 kez birlikte olmuştuk..test sayesinde.. Rabbime şükürler olsun tuttu cnm... sana da tavsiye ederim..
Cnmmm Allah sabır versin kıyamam ya...Allah'tan ümit kesilmez.. bana da doktorum hemen hevslenmememi söylemişti genelde rahim filminden hemen sonraki gebeliklerde nedense bu olay yaşanıyor.. Rabbim zaman geçmesin nasip etsin meleğini inşallah..bendende dün bir damla leke geldi şükür geçti ama korkuyorumRabbim sana sabır versin canım benim dua edicem hep sana
teşekkür ederim canım evet aldım testlerden..:) bakalım inşallah:) kısmet artık..
Tekrardan tebrik ederim, güzel haberlerini duymak dileğiyle ..kendine ve bebişine iyi bak:) öptüm
Buarada profil resmin çoook güzell:) kızın olursa ona benzesinn:)
rahim filminden sonra kolay hamile kalınıyor diye duymuştum bende nasip değilmiş inşallah önmüzüdeki ay olur.
Teşekkürler iyi dileklerin için... inşallah kucağına almakta nasip olur.
merhabalar hsgye girmeden önce hangi ilacı ve ne kadar zaman önce aldınız . yarın hsg var yardım...
Kızlar ben rahım filmimi ocak ayında çektirdim ve 3 hafta sonra hamılelığımı öğrendim ama kımyasal gebelık yaşadım malesef adetı beklıyoorum şuan çok yeni
bu 6. ayımızdı ve rahım fılmının etkisi olduğunu düşünüyorum gebelikte,
inş önmüzdeki aylar benımde sevıncım yarım kalmaz ve meleğime kavuşurum
diceğim o ki rahım fılmını ertelemeyın, benım tupler açık çıktığı halde gebelığın bu ay olması tesaduf diildr diye düşünüyorum,
rahım filminin tedavı edici tarafı var,
inş bebeklerimize kavuşuruz kızlar o mutluluğu yaşarız
arkadaşlar son adetim 8 aralık..15 aralıkta rahim filmi çektirmiştim.sonuç temizdi. PCOS hastalığım var.yani yumurtam düzgün oluşmuyor. doktor 3-4 ay bekle olmazsa tedaviye gel demişti ama ben ilk adetimle gitmeyi planlıyodum çünkü yumurta yok ortada, yolar açılsa ne olcak diyodum ama film sonrası adet görmedim.Şu anda 8+5 hamileyim. herkese ertelemeden filmi çektirmesini ve sabırlı olmasını tavsiye ediyorum.neden her ne olursa olsun çekim sonrası aylarda hamilelik şansı çok artıyor. Bir arkadaşım da uzun süredir bebek istiyordu. geçen yıl filmi çekilmişti ve aşılama denenmişti ama sonuç negatifti. Benden etkilenip gidip bi daha film çektirdi. ve bugün onun da hamile kaldığını öğrendim. filmden sonraki ilk ay bile olabiliyor yani. Korunmaya gerek yok.(bikaç günlük antibiyotik verseler bile, bana da vermişlerdi) ama uygun günlerde her gün ilişki deneyin. Ben eşime gün aşırı gün aşırı deyip durdum o da ya gün aşırıdan bişey çıkmıyo işte demişti. O haklı çıktı sanırım..:))
benim idrarda silik cıktı... kandada iki defa tahlil yapıldı negativ çıktı.Sonra doktor bana adet sökücü ilac verdi onu kullanıyorum.Öyle olan arkadaslar varsa sonrasında nasıl bir yol izlediniz.?
Cnm gebelik varmı . İnş herşey gönlünce olur çekilirken çektiğin acı adet sancısı gibiyse dayanırız heralde
canım hayırdır yeni mi oldu bu? geçmiş olsun[/QUOTE
sagol canım..evet öyle oldu simdide adet sökücü verdi doktor anlamadım gitti:S
canım hayırdır yeni mi oldu bu? geçmiş olsun[/QUOTE
sagol canım..evet öyle oldu simdide adet sökücü verdi doktor anlamadım gitti:S
Bazı gebelikler başlamadan daha tutunmadan bitebiliyormuş cnm Rabbim bir daha yaşatmasın umutlanıp sonra üzülmek çok kötü çok geçmiş olsun.. inşallah gelecek aya hayırlı haberlerini verirsin cnm
Nasıl yanı cnm filmden sonra 2 gun ilişki olmazmıs ondan sonra gün aşırımı yaptınız biraz özel olacak ama bizde o gunlere uyuyoruz 3 gun verıyor sonra ki günler gün aşırı. bu arada hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inş.
meraba kızlar doktorum benden de rahim filmi istedi hafta sonu çekilcem bende çok fazla korku yok bende Allah sonunu hayır etsin yoksa o acıyı hiç önemsemiyorum yeter ki bebişim olsun ...
cnm gebelık daha yok bu ay adetımın 14. gunundeyım daha geçen ay kımyasal gebelık yaşadım bu ay dahabeklıyoorum işte
kızlar rahim filminden sonra adetim sadece 2 gün sürdü aynı sorunu yaşayan var mı bide pıhtı şeklinde geldi ilk gün dün dr gittim ama bişey demedi....
Meraba, bende rahim filmi cekilenlerdenim acısı yok desem yalan olur ama dayanılmayacakda bı agri deyil rahim filmi çekildikten 1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim. Kendini korkutma inşallah hersey yolunda gider ve 1 ay sonra hamile kaldığını öğrenirsin.
bende aynı senin durumundayım, ocak başında rahim filmim çekildi kanallarda problem yok dendi takip eden adetim gecikti kimyasal gebelik yaşadım. doktorum bu ay korunmamı söyledi hatta iki ay korun dedi.. Sabırsızlanıyorum diyip bir ay sonraya randevu aldım kararsızım belki 2 ay beklerim. Aşılama yaptırmaya karar verdik. bir a bekle bir ay tahliller bir ay sonuç derken ben anca yaza hamile kalıcam gibi görünüyor
Sana dr kimyasal gebelikten sonra korun dedi mi? Bi süre verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?