• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

teşekkür ederim evet özel hastane ama dr anesteziye karşı boşuna uğraşma vermem dedi inşallah temiz çıkar sizin sonucunuz nasıldı.

Canım benim doktorum da karşı çıktı ama ben ısrar ettim bir de o stresi yaşayamam diye.. Allah'tan ikisi de açık çıktı canım... Allah kolaylık versin..

ooooh bende çektirdim sonunda kurtuldum biraz acıdı ama dr um cok ıyıydı 1 dk bıle surmedı sanırım bıraz bagırdım bırazda agladım ama sıtresten . makınaya oturunce ben aglamaya baslamsıtım hastanelerıde hıc sevmıyorum ondan sanırım . ama anestezilik bır durum yok bence bazıları çok abartıyor oda etkılı oluyor bence

arkadaşlar bende dün cekildim rahim filmi hemde devlet hastanesinde cekildim hiç agrımıyo diyemem ama inanınki sadece adet agrısı kadar yada söyle ifade edilebilir hani isal olacakken karında bir agrı olur ya onun kadar bende cok stres yapmıştım ama boşuna hırpalamışım kendimi tabiki biz ne desek herkes o stresi yaşayacak. tüplrim acık cıktı cok şükür herkese nasıp etsin güzel saglıklı bebekleri

Canım benim ya okurken içimde nasıl bir heyecan oluştu bilemezsin aynı yaşadığım şeyler ama sonunu okuyunca:( çok geçmiş olsun tatlım . Muhtemelen progestoron hormonu dicektir progesteron hormonu düşüklüğü sebebiyle düşükler gerçekleşebiliyormuş. Benim progestoron hormonum düşük olduğundan doktorum öyle demişti. Benim de ilk klomen ve çatlatma iğnesi kullanışım ama aynı zamanda progestan da kullanıyorum olası gebeliği güçlendirsin ve gebelik varsa düşük olmasın diye .3 tane yumurtam vardı benim de 2si çatlamış demişti doktorum. Bugün doktorumu aradım cumartesi gidicem Allahım inşallah dua edin kızlarrrr bebişimize kavuşuruz inşallahhh hepimiz... Bir de progestoron hormonunu ölçtürdün mü sen canım kaç çıktı?
sonuclarım cıkdıı bıseyım yokmus ama olası bı saglıksız bebegın dogumu engellenmöıs oldu dedı doktor tutunamadıgına gore saglıksız bır bbebekdı dedı.. hiç bişeyın yok yola devam dedı :3:
Bir de idrar testini 5 gün gecikince mi yaptın da çıkmadı? Ben de 1 gün gecikince o hassaslardan almıştım çünkü hani adet tarihi bile beklemeye gerek yok denenler fortel yani ve ümidimi kestim onun için merak ettim. Şimdiyse 5 gün geçti bakalım hayırlısı...
evet oyle yaptım cıkmadıı hatta erken gebelık testınde yaptım cıkmadı :19: kanda cıkdıı

burdayımmmm:))) caanım nasılsın? walla dedim ya ders calısacağım:)) ondan giremıyorum.

umarım sende iyisin

kendine ıyı bak canımmm

iyiyim cnm sağolasın.. çalış bakalım :)) Allah zihin açıklığı versin.. ben de bu ay yumurta takibi için test aldım internetten onlarla uğraşıyorum işte :)) öpüyorum:16:

iyiyim cnm sağolasın.. çalış bakalım :)) Allah zihin açıklığı versin.. ben de bu ay yumurta takibi için test aldım internetten onlarla uğraşıyorum işte :)) öpüyorum:16:

sağoll şeker.:)
inşallah en kısa zamanda hamilelik kıyafetlerinede bakarsın netten canım benim:))kendine iyiii bakkkk

slm kızlar bende yazıları okudum kimsenin acı cekmeden cektirmesi güzel bende çektirdim ama çektirmez olaydım benim kısmetim galiba özelde cektirmedim devlette ccektirler ve canım çok yandı 1 hafta yürüyemedim nerdeyse felaketti benim için ben anestezil eolmadım daha dorusu filmin ne oldugunu bilmeden gittim hastaneye ben üstten felan bakacalrlar sanıodum vallaha doktor dedi cıkart altakileri felan :) alahım nası bişeydi o ama eğer bebek sahibi olmak istiyosanız herşeye değer ve doğumda çekilecek sancılar kadar şiddetli değil :)

merhaba arkadaslar adetimin 8.günü rahim filmi cekildim anestesi ile hicbir agrı sızı hissetmedim doktoruma söyledim tüpler acık olunca pek agrı olmaz dedi hamilelik sansın bu filim ile artacak dedi ve dediği gibi oldu 14 ocak 2013 de rahim filmi cekildim bir kac gün ara verdik ve 18 ocak yumurtalama günümde sanırım hamile kaldım allaha sükür 4 haftalık hamileyim 9 aydır bebegimiz olmuyordu ben hic beklemedim 3 ay olmayınca hemen doktora gittim önce prolaktin hormonumu düşürdüler sonra gene olmadı sonunda klomen tedavisi oldum sadece bir kere yumurta takibi yapıldı ve olmadı ve sonra doktorum rahimde perde var rahim filmi cektirelim dedi ve allahın izniyle hamile kaldım
sizlere tavsiyem eger benim gibi cok istiyorsanız doktorların dediği gibi 1 sene bekleyemeyin gerekli tetkikleri yaptırın içiniz rahat etsin sonra bekleyin eger hormonal sorun varsa gercekende zaten beklemek zorunda kalıyosun doktorum bana biraaz kızdı cok aceleci davranıyorsun diye ama sonradan konusunca bana hak verdi bana hicbir tahlil tetkik yapmadan birsene bekleyin diyorsunuz dedim ya sorun varsa dedim ve 3 aydan sonra gerekli bütün testleri yaptırdım sizlerde doktora gidin ve içinizi rahat ettirin allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsın sizler bol bol dua edicem rahim filminden korkmayın bebişimiz için herseye deger unutmayın ki annelerimiz ne acılar cekerek bizlere dünyaya getirmiş hicbir teknoloji yokken emeksiz yemek olmaz korkmayın ve bu filmi cektirmesi gerekenler gecikmeden cektirin...................

Arkadaşlar dün rahim filmi cktirdim aksamda esimle yemege gittim cektirmden önce girdiğim sitresi sizlerl paylasmak istedim öle korkutularki dedim herhalde üç gün evde yatarım ağrı oluomus falan ağlaya ağlaya bir olmuslarmı anstezi al cok fena oluo dienlermi bunun gibi dedim herhalde ben ağrıdan bayılırım internetten de izledim okudum daha bi korktum filme girmeden nerdeyse bayılcaktım girdim cıktım öle abartılacak kadar ağrı falan olmuo cok basit bi işlem regl dönemind e baslarken hissettiğiniz hafif bi ağrı okadar cok basit bi işlem rahat olun ve anestezi falan sakın almayın inanın o anestezi size daha cok zarar verir.. ayrıca eğer doktorum kabul etseydi 600 kadar bi parayla nerdeyse özelde anesteziyle cektirecektim ii ki doktorum kabul etmemiş ..:)

kızlar rahim filmi çekildim ve doktor rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve gebe kalamama sebebinin bu olabilceğini söyledi.benim bildiğim rahimdeki şekil bozukluğu düşüğe yada erken doğuma sebep oluyo,ama ben hiç hamile kalmadım.hormon testlerim sperm tahlilleri falan herşey normal,ama yine de başka bir sebep olabilir mi diye düşünmüyorum değil.ve merak ettiğim bişey daha var,doktorum tedavi olmam gerektiğini,histeroskopi diye bir şey yapacağını söyledi,kamera gibi bişeyle alttan bakılıp şekil bozukluğunu tedavi etcekmiş,bi riski varmıdır acaba bilen var mı,çok tedirginim yaptırıp yaptırmama konusunda

Kızlar ben rahım filmimi ocak ayında çektirdim ve 3 hafta sonra hamılelığımı öğrendim ama kımyasal gebelık yaşadım malesef adetı beklıyoorum şuan çok yeni :14::14::14::14:

bu 6. ayımızdı ve rahım fılmının etkisi olduğunu düşünüyorum gebelikte,
inş önmüzdeki aylar benımde sevıncım yarım kalmaz ve meleğime kavuşurum :16:

diceğim o ki rahım fılmını ertelemeyın, benım tupler açık çıktığı halde gebelığın bu ay olması tesaduf diildr diye düşünüyorum,
rahım filminin tedavı edici tarafı var,
inş bebeklerimize kavuşuruz kızlar o mutluluğu yaşarız:16::16:

Sat'ım 19 aralıktı ve 28 aralıkta rahim filmi çektirdim bende.ocak 19 da adet olmadım ve 21 'inde hamile olduğumu öğrendim.
Gebeliğim maalesef kimyasalla sonuçlandı ,Geçen hafta düşük yaptım.:5: Rahim filminin hamile kalmaya önemli etkisi oldu sanırım.
Doktorum bundan sonrası için olumlu konuşuyor bakalım bir sonraki ne zaman olacak..:49:

Back