- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.661
kızlar rahim filminden sonra adetim sadece 2 gün sürdü aynı sorunu yaşayan var mı bide pıhtı şeklinde geldi ilk gün dün dr gittim ama bişey demedi....
Merhaba arkadaslar, iki düsük yasadim, ve sebebini arastiriyoruz simdi.. Doktor benden rahim filmi çekilmemi istedi..açikçasi bu topigin ilk sayfalarini okudum ve korktum.. Evliligimin 1 senesini vajinusmus'lu geçirdim. 10 ay önce kurtuldum çok sükür bu dertten. Yenince zaten doktora gidip genel muayene olmustum, ve spekulum ile baktilar, aci duymamistim dogrusu, rahattim çünkü.
Iki düsügümdede vajinal ultrasonla baktilar ve çok aci duydum o stresle, zaten sancim da çoktu.. Simdiyse okuduklarim sayesinde nerdeyse vazgeçme fikrindeyim hsg çektirmekten. Hsg'nin sonrasi için bi zarari oluyomu? hsg'dan hemen sonra hamile kalinmasi sakincalimi? Tam olarak nasil geçiyo muayene??Cevaplayanlara simdiden tesekkürler
bende aynı şeyi yaşadım 2 gündür sürüyor.fakat bu adet kanaması değil sadece lekelenme tarzında pıhtılaşmalarda normal dedi bana doktorum.Merhaba cnm ben uzun zamandır giremiyordum. Doktorun söylemedimi sana filmi cekındıkten sonra 2 3 gun kanaman olabılır fakat bu adet kanaman degıl korkma dedı.
bende aynı şeyi yaşadım 2 gündür sürüyor.fakat bu adet kanaması değil sadece lekelenme tarzında pıhtılaşmalarda normal dedi bana doktorum.
Canım hangı sehirdesin. Doktoruna göre değişiyor acıkcası benım duyduğum ağrı adet sancısındanda hafifti kısa bır kasılma oda 10 sn bile sürmez onun için hiç korkmayın ama mutlaka kendı doktorunuza yaptırın parasından kaçmayın devletteki doktor ne tanır bızlerı ama kendı doktorun cok guzel ilgileniyor
kesinlikle vazgeçmek gibi düşünme senin geçirdiğin filmlerin yanında bu hiçbirşet.bende salı günü çektirdim ve okuduklarımdan dolayı inanılmaz korkuyordu ve hastanede düşüp bayılacaktım sıra beklerken sıram geldi girdim ve hiçbirşey anlamadım.sadece kendimi katığım için biraz acım oldu doktorumun dediğine uyup kendimi sıkmasaydım o çok azlık acıyıda hissetmeyecektim.doktor bana bitti dediğinde kendim şaşırdım bukadarcıkmıydı diye.sende vazgeçme ve bir an önce git Allahın izniyle çektirirsin.bu arada hsg çektirildikten sonra hamile kalma şansı baya bi artıyor dedi doktorum bana.
Merhaba arkadaslar, iki düsük yasadim, ve sebebini arastiriyoruz simdi.. Doktor benden rahim filmi çekilmemi istedi..açikçasi bu topigin ilk sayfalarini okudum ve korktum.. Evliligimin 1 senesini vajinusmus'lu geçirdim. 10 ay önce kurtuldum çok sükür bu dertten. Yenince zaten doktora gidip genel muayene olmustum, ve spekulum ile baktilar, aci duymamistim dogrusu, rahattim çünkü.
Iki düsügümdede vajinal ultrasonla baktilar ve çok aci duydum o stresle, zaten sancim da çoktu.. Simdiyse okuduklarim sayesinde nerdeyse vazgeçme fikrindeyim hsg çektirmekten. Hsg'nin sonrasi için bi zarari oluyomu? hsg'dan hemen sonra hamile kalinmasi sakincalimi? Tam olarak nasil geçiyo muayene??Cevaplayanlara simdiden tesekkürler
türk milleti olarak abartmayı severiz, abartılı hikayeleri dinleyip inanıp önyargılı olmaya hele bayılırız! demek ki hastaya ve doktora göre değiyor demeliyiz aslında! ben arkadaslarımdan ve burdan duydugum okudugum bir çok tecrübe cok acıyor cok kotu hep olumsuz şeylerdi! ama ben ona ragmen olumluları dikkate aldım! amaz olaydım! o günü hayatımdan cıkarmak istiyorum! kadın olmaktan dolayı bır kez daha lanet ettim! öyle bir acı yok! öyle bir acının tarifi hiç yok! dedim şimdi ölmezsem birdaha bana havada karada denizde ölüm yok! doktoruma söyledim canım benim az ben kan verirken bile ağlıyorum sancılı olacaksa anestezi yap bana yok be gerek yok dedi! bağır bağır bağır 1 hafta sesim kısıldı bağırmaktan o denli! eşim yanlış birşey oldu diye çılgına dönmüş labaratuvarın kapısında güvenlik falan zor sabretmiş! bi çıktım eşimin gözler kançanağı öyle cok korkmus ki hayatım tamam sana bişe olmasın bebek falan istemiyorum demişti! :) madem herkes başından geceni yazıyor, ve birileride merak edip okuyor buda benim rahim filmi anım! eksiği var fazlası yok! KEŞKE ERKEK OLAYDIM! Bİ SÜNNETLE İŞ TAMAM!
Bende anestezili cektirdim ne kadar cesaret istesede insan tedirgin oluyor.Hiç bir sey hissetmedim kanamam dahi olmadı üstelik tıkanıklık vardı iki kere yaptık dedi doktorum cok sükür temiz cıktı sonuclarım..Yaptıralı 2 ay oldu 3.ayıma girdim insallah bu ay melegime kavusurum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin......Yaptıracak arkadaslara allah yardımcısı olsun....
bende şubat ayının başında çektirdim hsg' yi. ağrılı oldu benimkide biraz çünkü tıkanıklık vardı,ama Allaha şükür açıldı bir problem yok artık. adet günüm 1-2 gün geçti, ama korkuyorum test yapmaya ve yaptırmaya.. kasığımda ve belimde ağrı var kaç gündür. ve midemi üşütmüşüm gibi karnımda hareketlilik var. umarım hayırlısaysa tutar bu ay..[/QUC
Canım inşallahhh bu ay melegine kavusursun.....kendini yorma dikkat et tatlım hersey gönlünce olsun....
3 kez destek alarak hamile kalmayı denedim(klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle çatlatıp)3 ayda hamile kalamadım.doktor HSG çekmek istedi.ben hafif narkoz aldım,çok aşırı ağrılı bir işlem değil.en fazla 5-10 sn sürüyor.dayanılamayacak kadar ağrı olmuyor.sadece pensle serviks i tuttuğu zaman biraz ağrı oldu.BİR GÜN İÇİNDE İKİ KEZ ÇEKİLDİM.çünkü ilkinde bir tüpüm yapışık çıktı,ikinci kez ilacı daha tanzikli sert verdi,biraz ağrı yaptı ama tüpüm açıldı, doktor bu ay hamile kalamazsın bi sonraki ay yeniden klomen kullanıp yine deneyeceğiz demişti,hsg çektirdiğim ay gecikmem oldu,hamile olduğumu öğrenince sok oldum.doktorda şaşırdı.hemde ilaç desteksiz kendi kendime kaldım.şuan 8 haftalık hamileyim ama daha kalp atışlarını duyamadık.beklemedeyiz.en azından hamile kaldığımı gördüm.SİZLERDE HSG Yİ ERTELEMEYİN.HEM TEDAVİ AMAÇLI HEM TEŞHİS..
3 kez destek alarak hamile kalmayı denedim(klomen kullanıp çatlatma iğnesiyle çatlatıp)3 ayda hamile kalamadım.doktor HSG çekmek istedi.ben hafif narkoz aldım,çok aşırı ağrılı bir işlem değil.en fazla 5-10 sn sürüyor.dayanılamayacak kadar ağrı olmuyor.sadece pensle serviks i tuttuğu zaman biraz ağrı oldu.BİR GÜN İÇİNDE İKİ KEZ ÇEKİLDİM.çünkü ilkinde bir tüpüm yapışık çıktı,ikinci kez ilacı daha tanzikli sert verdi,biraz ağrı yaptı ama tüpüm açıldı, doktor bu ay hamile kalamazsın bi sonraki ay yeniden klomen kullanıp yine deneyeceğiz demişti,hsg çektirdiğim ay gecikmem oldu,hamile olduğumu öğrenince sok oldum.doktorda şaşırdı.hemde ilaç desteksiz kendi kendime kaldım.şuan 8 haftalık hamileyim ama daha kalp atışlarını duyamadık.beklemedeyiz.en azından hamile kaldığımı gördüm.SİZLERDE HSG Yİ ERTELEMEYİN.HEM TEDAVİ AMAÇLI HEM TEŞHİS..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?