Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

arkadaşlar son adetim 8 aralık..15 aralıkta rahim filmi çektirmiştim.sonuç temizdi. PCOS hastalığım var.yani yumurtam düzgün oluşmuyor. doktor 3-4 ay bekle olmazsa tedaviye gel demişti ama ben ilk adetimle gitmeyi planlıyodum çünkü yumurta yok ortada, yolar açılsa ne olcak diyodum ama film sonrası adet görmedim.Şu anda 8+5 hamileyim. herkese ertelemeden filmi çektirmesini ve sabırlı olmasını tavsiye ediyorum.neden her ne olursa olsun çekim sonrası aylarda hamilelik şansı çok artıyor. Bir arkadaşım da uzun süredir bebek istiyordu. geçen yıl filmi çekilmişti ve aşılama denenmişti ama sonuç negatifti. Benden etkilenip gidip bi daha film çektirdi. ve bugün onun da hamile kaldığını öğrendim. filmden sonraki ilk ay bile olabiliyor yani. Korunmaya gerek yok.(bikaç günlük antibiyotik verseler bile, bana da vermişlerdi) ama uygun günlerde her gün ilişki deneyin. Ben eşime gün aşırı gün aşırı deyip durdum o da ya gün aşırıdan bişey çıkmıyo işte demişti. O haklı çıktı sanırım..:))

cnm gecmış olsun,
ben daha doktoruma gıdemedım haftasonunu beklıyoorum kan değerim en son 6 ya düşmüştü daha da adet görmedim, üzerinden 3 gün geçti o değerin
inş olumlu olur cnm bundan sonrası o hayal kırıklığını bir daha yaşamayız

kızlar merhaba

sizlere bir sorum olacak.
eylül ayında 22 haftalık erken dogum yaptım
ve üniversite hastanesi rahim filmi çekilmesini söledi.yapısal bir bozuklukta erken dogum yapabilirmiş.

23ocakta hsg yi cektirdim sonucu almaya gittigimde hiç bir sorun yoktur diye kagıt verdiler elime.

dedim rahimfilmi sonucu böle olmamalı.röntgen kagıdı gibi olan seye neden basılmadı
o eskıdendi.elinizde kalsın istiyorsanız cd ye cekip veriyoruz dediler

gercekten de cd ye resimlemişler görüntüleri ama silik sanki
ben onu koyultup öle bir filme bastıramazmıyım bilgisi olan varmı?

bu arada birde not düşeyim sadece rahimagzımı acarken 3-5saniyelik bir acı hissettim
ilaç koyuldugunda falan hiç anlamadım
nezaman bitecek die düşüncelere dalamadan bitmişti 30sn sürdü dürmedi..
anestesizdi ünv hastanesiydi ama düşündügümden iiydi.

Kızlar testinde silik çizgi çıkanlar ne olur bana yardımcı olun...adetime 2 gün kala testte bişi çıkmamıştı.. bugün adet günüm ve olmadım sarı gibi akıntım oldu sabah hafifte kasık ağrılarım var...sabah test yaptım ilk dakika bişi çıkmayınca üzüldüm ve testi çekmeceye koydum yaklaşık 15-20 dk. sonra baktım silik çizgi belirmiş.. ama bu silik çizgimi bilmiyorum..keşke foto çekip ekleyebilsem..silik çizgi çıkan arkadaşlar böyle hayalet gibi bir çizgi var.. daha önceki yaptığım testte bu yok ama...şimdikinde var... bu kadar umutlanmışken ne olur hamile olayım..28. gün adetim gelirdi ama şuan kasık ağrım var ama adetim gelmedi....

canımm benim aynı bende senin gibiyim..28.yada 29 bazn 30.günde regl olurum.dün 28.gün test yaptım çıkmadı senin gibi çekmeceye koydum saatler sonra silik ikinci çzigi..çokkk umutlandım ben yaa ..aynı senin gibi sarı koyu renkte akıntı var..aynıyız senle :)

canım ilk gebeliğimde silik çıkmıstı ve hamileydim..inşalllahh seninde öyledir...haberdar ettt:))))))))) sevındım senın adınaa

canımm bugün kan testi ile 69 değeri aldım ve hamileyiimm :) darısı herkese inşallahh

süpermişşşşş hayırlı olsunn...:)) çokkkkk sevindim:))) senin keçi boynuzları işe yaradı desene :)))benımde bu ay iki gundur gecıkmıs:)) ama teste cıkmadı:)) gercı gecen seferlerdeee 7 gun gecıkmıslıgı olmustur ondan cok umudumda yok:)))

canım benim darısı sana inşallah... benim hiç gecikmediğinden anladım zaten o nedenle kolay oldu :))) sende de geç döllenme olabilir kuşum bekle bakalım ara sıra dene yine testi :)

canım benim darısı sana inşallah... benim hiç gecikmediğinden anladım zaten o nedenle kolay oldu :))) sende de geç döllenme olabilir kuşum bekle bakalım ara sıra dene yine testi :)

4 gün oldu gecikeli:)))) korkuyorum test yapmaya belkıde psikolojiktir gecikmesi:S

senin adına çokk sevindim :) kendine iyi bakkkk 3 ayın dolana kadar.

4 gün oldu gecikeli:)))) korkuyorum test yapmaya belkıde psikolojiktir gecikmesi:S

senin adına çokk sevindim :) kendine iyi bakkkk 3 ayın dolana kadar.
aynen canım yatıyorum ev bile temizlemedim.. adetin düzensiz demekki? bekle bakalım kuşum. inşallah bebeğin seninledir canım.. bugüne kadar ettiğim her dua kabul oldu umarım bu da kabul olur

merhaba bende ocak ayında rahim filmi çektirdim ve o adet döngümde hamile kalmışım 3-4 gün gecikince idrar testi yaptım silik çıkması bile beni çok mutlu etmişti. önceki aylarda adet günümü bile bekleyemeden meraktan idrar testi yapıp tek çizgiyi görüp üzülürdüm bu yüzden ikinci çizgi silikte olsa havalara uçtum o gün. Acilde kan testi yaptırdım hcg değerim 132 çıktı doktor kadın doğum uzmanına yönlendirdi hamilesin diye doktorum 2 gun sonra tekrarla iki katına çıkarsa herşey yolundadır dedi. HCG değerim ikiye katlanmamış 192 olmuştu doktorla randevum 10 gün sonra oldugu için doktora göstermedim. 5 gün sonra tekrar kan testi sonuç 295 yani yavaş yükseliyor... çok üzüldüm ters giden bişiler olduğunu hissettim ama salak gibi annemlerle falan paylaştım mutluluğumu. bu arada adetim 10 gün gecikti hcg değerimin normalde 1000i geçmiş olması gerektiğini biliyordum. muayene günü progesteron ve hcg testi istedi doktorum. Yavaş yükselmiş ama gebeliğin devam edip etmeyeceğini testler sonucunda anlarız dedi. ve acı son hcg düşüşe geçmiş 173 olmuş yıkıldım bi kaç güne kanama gelir dedi şimdi kanamamı bekliyorum kimyasal gebelikle sonuçlandı anlayacağınız. Şimdi hcg değerinin sıfırlanmasını beklemem gerekiyormuş.

ben bu süreçte çok okudum buraları çok araştırdım belki benim durumumda olup merakla bişiler öğrenmeye çalışan arkadaşlar vardır diye yazmak istedim.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

Cnmmm Allah sabır versin kıyamam ya...Allah'tan ümit kesilmez.. bana da doktorum hemen hevslenmememi söylemişti genelde rahim filminden hemen sonraki gebeliklerde nedense bu olay yaşanıyor.. Rabbim zaman geçmesin nasip etsin meleğini inşallah..bendende dün bir damla leke geldi şükür geçti ama korkuyorum Rabbim sana sabır versin canım benim dua edicem hep sana

Canım benim ne demek.. bu arada hemen hemen evlilik sürelerimiz aynı... ne zamandır bebek istiyorsun ve ne zamandır korunmuyorsun? ilk muayenede neden hsg istedin canım?

canımmm inan bu yazını daha yeni gördüm..sayfaları karıştıryodum..ben pek buraya uğramdığımiçin görmemiştim.kusura bakma..

canıımm öncelikle tebrik ederim..Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin:)..
evt aynı evlilik sürelerimiz aynı galiba..biz yakaşık 7-8 aydır istiyoruz(artık aylarıda karıştırmaya başladım)
dediğm gibi geçen ay ilk defa dr gittim.yaşım 29..dr eğer 25 yaşında filan olasydon bir yıl saonra gelin derdim dedi,ama 7 ay olmuş bide yaşın artık 30 olmuş o yüzden herşeyi yapalım dedim..hsgyide o istedi.ben hatta korktum istemedim ama..sonra testlerim ve hsg gzl çıkınca eşiminde ssyısı değerleri normal (sdc morfoloji sıkıntımız çıktı ama ) siz 1 yılı tamamlayın nırmal yolla gebelik şansınız var dedi..
ama hsg iyiki çektimşim çünki seninle aynı şekilde saatler sonra silik çıkan gebelik testim ve ertsi gün daha kısa süred pozitifleşen testim vardı..yani idrar testim pozitifdi..sevindik filan..Sonra bir gün sonra bende adet başladı..yani kimyasal gebelik oldu sanırım adetle attım galiba..Ama buna çok sevindik çünkü hamile olabiliyomuşum dedim..ksımet artıkk..

bişey sorucam senin nasıldı hsg den sonra kaçıncı ayda oldu,bide ovlayn günlerinizde gün aşırı mı çalıltınız yoksa hergünmü..benim aklım karışıyo bı konuda, hergün iyi yoksa gün aşırımı:)

Cnm merhaba, canım hsg den sonra nedendir bilmiyorum o ay korunmazsan kimyasal gebelikler çok oluyor ama sağ salim doğuranlar da var...ben ilk ay 15 gün kanama yaşadım antibiyotik filan da almıştım belki bebn de kimyasal gebelik yaşadım kimbilir...ama ben bu ay incir kürü uyguladım eşim de keçiboynuzu kürü içti.. bir de ymurtlama testi aldım ve çift çizgi gördüğümde o gün ve ertesi gün çalıştım.. diğer günler gün aşırı çalıştım cnm... tam ovulasyonunu öğrenmek istiyorsan internetten gittigidiyordan yumurtlama testleri al.. doktorun yumurta takibinden çok daha tesirli.. ben iki ay hergün yaptım ama yumurtlama testi kullandığım ay çift çizgiyi beledim sonra çalıştım bu ay en fazla 5-6 kez birlikte olmuştuk..test sayesinde.. Rabbime şükürler olsun tuttu cnm... sana da tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…