• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

canım bişey daha sorcam kusura bakma yoruyorum senı adetının kacıncı gunu çektırdın rahım fılmını

yormak ne demek cnm,ben hemen bitimi diye hatırlıyorum. Yalnız adetin 3.yada 4.günü bazı hormon testleri yapıyolar,yanlış anlamış olmayasın,gitmesen bile tlfnla dr.una bi sorsan adetin bitmesi gerekiyomu diye.

sizede geçmiş olsın,inşllah sonucun güzel çıkar.
sonuç elimde doktoruma göstericeğim.inşALLAH iyidir.doktor yumurtalıklarımın ve kanalın iyi olduğunu söyledi.ama rahimde farklı bir durum gibi bişe varmış doktorunuz baksın dedi.ama benim içim rahat.cümlemize geçmiş olsun.
doktor bana adetın ücüncü günü gel rahım fılmını cekelım dedı, internette araştırdım genelde adet bıtımı yazıyo aklıma takıldı sizler kacıncı gunu çektırdınız..

adet başladıktan sonra adet dahil 8. gün en uygun hsg gününmüş.diyelim ayın 1de adet başladı ayın 9 u uygun gün olur aklınızda olsun.

sonuç elimde doktoruma göstericeğim.inşALLAH iyidir.doktor yumurtalıklarımın ve kanalın iyi olduğunu söyledi.ama rahimde farklı bir durum gibi bişe varmış doktorunuz baksın dedi.ama benim içim rahat.cümlemize geçmiş olsun.

adet başladıktan sonra adet dahil 8. gün en uygun hsg gününmüş.diyelim ayın 1de adet başladı ayın 9 u uygun gün olur aklınızda olsun.

sağol canım, yarın arayıp sorcam, banada tuhaf geldı adetlıyken hsg cektırmek

bnmde yumurtalıklar ve kanallar iyiydi,rahimdeki problemde ameliyatla geçti,inşallah seninki ameliyata kadar gideecek bişey değildir,güzel hbrler alırsın inş.

sağol canım, yarın arayıp sorcam, banada tuhaf geldı adetlıyken hsg cektırmek
adetliyken çekilemez.rahim bir çeşit aletle çekilip düzleştiriliyor ve yumurtalık kanallarına ilaç veriliyor o ilacın içerdeki akımı takip ediliyor.yani adetliyken böyle bir şey yapılamaz.
bnmde yumurtalıklar ve kanallar iyiydi,rahimdeki problemde ameliyatla geçti,inşallah seninki ameliyata kadar gideecek bişey değildir,güzel hbrler alırsın inş.
hsg sonucum için konu açtım umarım bilgisi olan biri yorumlar.kendimce okuyunca normal görünüyor ama doktor yorumu önemli.klinikde ki doktor rahimle ilgili bir şey var gibi dedi net bir şey söylemedi.ama daha önce bir kaç kez vajinal kontrolden geçmiştim gayet iyi durumda olduğum söylenmişti.hadi hayırlısı.

kac gündür çok korktuğum rahım filmim bugun çekildi, adet bıtımı değil adetın üçüncü gunu kendı doktorum cektı, çektırmekden korkan arkadaşlarım sakın korkmayın 10 dakıkalık bişey öncesınde ağrı kesıcı ve antıbıyotık verdı doktor bana aletı yerleştırırken ağrı oldu ve o ilacı vakumlarken zaten doktorum söyluyo bıraz bı ağrın olcak sakın korkma dıye bıraz bağırdım o sırada eşim dışardan duydu sesımı, ama anestezılık bışey değil . ağrılı ama dayanılabılır. ve sonuccccccccccccccc : rahm filmin normal eşinin sperm sonucuda normal hamıle kalmaya calış ve hamıle kalınca hemen gel dedı... sonuc bu bakalım hayırlısıyla hamış kalırım inş

kac gündür çok korktuğum rahım filmim bugun çekildi, adet bıtımı değil adetın üçüncü gunu kendı doktorum cektı, çektırmekden korkan arkadaşlarım sakın korkmayın 10 dakıkalık bişey öncesınde ağrı kesıcı ve antıbıyotık verdı doktor bana aletı yerleştırırken ağrı oldu ve o ilacı vakumlarken zaten doktorum söyluyo bıraz bı ağrın olcak sakın korkma dıye bıraz bağırdım o sırada eşim dışardan duydu sesımı, ama anestezılık bışey değil . ağrılı ama dayanılabılır. ve sonuccccccccccccccc : rahm filmin normal eşinin sperm sonucuda normal hamıle kalmaya calış ve hamıle kalınca hemen gel dedı... sonuc bu bakalım hayırlısıyla hamış kalırım inş

hadi geçmiş olsun,atlattın sonunda :) amin inş. güzel haberler verirsin eşinede bizede :)

arkadaşlar benimde aklıma takıldı şimdi adetin 13.cü günü gel dedi dr bana herkesinki bitiminde yada en fazla 7-8 sinde 13 ü çok geç değilmi ?nette yazıyor adet bitiminde çok geçmeden yapılmalıdır diye

arkadaşlar benimde aklıma takıldı şimdi adetin 13.cü günü gel dedi dr bana herkesinki bitiminde yada en fazla 7-8 sinde 13 ü çok geç değilmi ?nette yazıyor adet bitiminde çok geçmeden yapılmalıdır diye

evet nette öle geçiyo,bnde adetin bitiminde gittim,ama değişik günler dio ark.lar,dr.lar neye göre karar veriyolar rahim filmi çekimine bilmiyorum ama en net bilgiyi yine dr.una danış öğren bence

bugün bende sonunda rahim filmi çektirdim adetin 7 ile 10. günü arası ideal tarihmiş
ağrısı kişiye göre ağrıya dayanma gücüne göre değişiyor sanırım benim çok ağrıdı ama bağrıp bayılıp çığlık atacak değildi
hala sancım var ama çok değil hafif sızı ertelemek zaman kaybından başka bir şey değilmiş bence

bugün bende sonunda rahim filmi çektirdim adetin 7 ile 10. günü arası ideal tarihmiş
ağrısı kişiye göre ağrıya dayanma gücüne göre değişiyor sanırım benim çok ağrıdı ama bağrıp bayılıp çığlık atacak değildi
hala sancım var ama çok değil hafif sızı ertelemek zaman kaybından başka bir şey değilmiş bence

banada adetın 3uncu günü gel demişti benım rahım filmimdede bişey çıkmadı.....

evet çok doğru,tabiki acır,ama bizim ağrıya karşı duyarlılığımza göre değişir,atlatmışsın hadi geçmiş olsunn

Back