Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. ben radyotomda rahim filmi çektircektim. ama Ankara'da bir yer bulabilirsem benim için daha rahat olucak. Ankara'da ağrısız çeken,bildiğiniz bi yer var mı? Ankarada hsg çektirenler nerede çektirdiler? radyotomda olduğu gibi yeni yöntemle çeken bi yer var mı? lütfen yardıım!!!

kızlar bugün hsg çekildi. biraz ağrılı oldu ama dayanılmayacak gibi değildi. ancak kanamam var. sizlerde de olmuş muydu? olduysa ne kadar sürdü?

kızlar bugün hsg çekildi. biraz ağrılı oldu ama dayanılmayacak gibi değildi. ancak kanamam var. sizlerde de olmuş muydu? olduysa ne kadar sürdü?

canım geçmiş olsun öncelikle merak etme bende çekildim aynen bendede kanama oldu dr söylemişti zaten ama 1 gün bile sürmedi bende, biraz ağrım oldu bide dediğin gibi dayanılmayacak bi ağrı değilmiş Allahtan:) hiç kimse korkupta çekilmemezlik yapmasın bence bende çok korkuyordum boşu boşuna ertelemişim

çok teşekkür ederim canım. bence de korkup da çeektirmemezlik yapmasın kimse:) yapılsın hsg'ler gelsin bebişleeeeeeer

arkadaşlar ben de geçen pazartesi çektirdim hsg. hiç öyle bahsedildiği gibi acı çekilen bir durum yok, hem de hiç. 2-3 saat öncesinden kuvvetli bir ağrı kesici alın yeter. bi de antibiyotik verio doktor 1 gün öncesinden. o sırada çekeceğiniz acı yerine sonucunun iyi çıkamsı için dua edin bence. ben içeri girmeden biraz önce eşimin spermiogram sonucunun kötü olduğunu öğrendim. tek şansımız tüp bebekmiş. bunun derdiyle girip çektirdim hsg'yi. sonucunda mutluluk olsun diye dua edin. hepinize iyi şanslar...

Merhabalar ...ben de yaklaşık 2 saat önce çektirdim. İlaç verilirken 2-3 dk adet sancısı gibi oldu.ki adetlerim ağrılı geçer benim .ateş bastı filan..sonra yavaştan azaldı... dayanabildim yani çok şükür oldu bitti.korkulcak gibi değil.doktor tüplerin kapalıysa ağrı çok olabilir demişti... sonuçlarını yarın alıcam.temiz çıkar inşallah...

bende çektirecem hsg yi ama çok korkuyorum. çünkü ilişkide bile ağrım oluyor. Cerrahpaşada çekilecem inş. cerrahpaşada rahim filmi çekilenler var mı çok ağrılı oluyor mu?

kızlar bende gecen cuma cektirdim.dun dokora gösterdim.acık dedi.filmi ceken kişi 1 hafta ilişki yasak demişti.doktor 1-2 ay der gibi oldu tamda anlayamadım.size kaç gün ilişki yasak dediler

slm arkadaşlar bende perşembe günü cektirenlerdenim Rabbime binlerce şükür bi prıblem yok aslında çekimi anlatmıcam da benim bi sorum var bundan sonraki süreç için doktorumdan bir iki ay istedim bebek için belki kendiliğinden olur diye (1,5 yıldır bebek istiyrz)doğru mu yaptım yoksa beklemekte çok zor hemen bebek tedavilerine mi başlasam bilemedim

canım bu senin durumuna bağlı çok büyük bir pıroglemin yoksa zaten dr 6 ay ilaçsız deneyin diyor inşşşşşşş en kısa zamanda hamiş kalırsın

ben fazla değil bir ay bekledim... rahim filminden sonra gebelik şansı artıyo dediler :) ocakta rahim filmi çekindim subat 14 te aşılama yaptırdım çok şükürki tuttu ..

mrb kızlar bende 25.02.2012 de rahim filmini çektirmiştim ve 2. ayımda yani dün hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu AMİN...

mrb kızlar bende 25.02.2012 de rahim filmini çektirmiştim ve 2. ayımda yani dün hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu AMİN...

hayırlı olsun:) bende 9 martta çekilmiştim bakalım bu ayı bekliyoruz drlar genelde zaten filmden sonra 6 ay öneriyor, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.. Allah herkese nasip etsinnn

çok teşekkürler arkadaşlar dilerim en kısa zamanda hepimiz güzel haberler veririz hamile olan arkadaşlarda sağ salim bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah...doktorumunda dediği çiftler filmden sonra genelde süre isterler beklerken olanda fazlasıyla varmış dilerim bizim içinde öyle olur ...sabretmenin zorluğunu bebek hasreti çeken biliyr Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıcakla bebeklerimize sahip olabilmeyi nasip etsin AMİN

tebrik ederim sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini insallah...bol bol böyle haberlerin gelmesi ve aynı duyguyu hepimizin tatması dileğiyle...

çok tşk. ederim arkadaşlar Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese ve bana hayırlı eli ayağı düz aklı dengesi yerinde evlatlar nasip eylesin AMİN....

merhaba arkadaşlar bende bu ayın başında çektirdim rahim filmi. internetten araştırma yaparak nasıl olduğunu öğrendim ama korkudan öldüm. yok şöle acıdı bayıldım felan ama hiç alakası yok bende bir umutla bu testden sonra hamile kalan kişilerin yazdıklarını okudum ve adetime 3 gün var.umarım allahım sağlıcakla bebeğime kavuşturur beni.cümlermizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…