- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.121
ARKADAŞLAR BENDE HAFTAYA PAZARTESİ ÇEKİLİCEM KISMETSE KORKUYORUM AMA YAPCAK BİİŞEYİMİZ YOK
BENİM DR.MA SORDUM ACI ÇEKİLEN Bİ İŞLEM Mİ DİE YOK DEDİ KALÇADAN İĞNE YAPIIYORUM UYUŞTURUYOR DEDİ
BENİM SORUM ŞU,FİYATINI BANA GİTTİĞİM DR.UM (ÖZEL HASTANE)250TL DEDİ ...
SİZLER NE KADAR A ÇEKİLDİNİZ ????
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. ben radyotomda rahim filmi çektircektim. ama Ankara'da bir yer bulabilirsem benim için daha rahat olucak. Ankara'da ağrısız çeken,bildiğiniz bi yer var mı? Ankarada hsg çektirenler nerede çektirdiler? radyotomda olduğu gibi yeni yöntemle çeken bi yer var mı? lütfen yardıım!!!
bende 1 ay sonra çekinicem. istanbulda önerebileceğiniz yer var mı? inanın artık çok yıprandım. 7 ay önce 12 haftalık bebeğimi kalp atışı olmadığından dolayı kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım.
dediler ki en az 3 ay ara ver. verdim vermesine 5 ay ara verdik. sonrasında denedik adetim gecikti betahcgye baktım pozitif ama anlamlı değil sonrasında adet oldum yani 1 martta.
dedimki rahim hazır değil demekki tutunamadı felan.
ara kanama başladı. adetten 3-4 gün sonra.dış gebelikmiş sol tubada. 23 martta laparoskopi operasyonu geçirdim op. esnasında iç kanamamda başlamıştı.1 saatlik ameliyat oldu 3 saat. ve bugün ameliyatımın 32. günü betahcgm hala sıfırlanmadı. geçen hafta 39du şimdi 32. anlamlı bir düşüş değilmiş içeride parça kalmış olabilirmiş. metotreksat almam da gerekicek bu gidişle....hhastanelerden kurtulamadım anlayacağınız ve en kötüsü 2 aydır kanamamın kesilmemesi...
heryere bakıyorum bnm durumumda olan varmı ameliyat sonrası bide metotreksat tedavisi almak zorunda kalan?
ve riskli gebelik dış gebelik bu konularda gözünüzü sevim bana birilerini önerin artık okadar tükendim ki boşa kürek çekmekten...
kızlar özelde rahım filmi ne kadara mal oluyo bilen var mı????
canım hangi hastane 250 tl dediler ben bulamadım o fiyata
kızlar özelde rahım filmi ne kadara mal oluyo bilen var mı????
canım çok geçmiş olsun bende 2 ay önce dış gebelik yaşadım çok zor bir süreç allahım bir daha yaşatmasın kımselerede yaşatmasın.
20 gun hastanede yattım samatyada.ben laproskopi olmadım direkt iğne ilaç tedavisi dediğin ilaçtan yaptılar.iğne yapıldıgı zaman 12 haftalık beta 2300 du tam sıfırlanması 1 ay sürdü.
ama ben bu konuda samatya devlet hastanesin öneriririm özel hastanede mudahale edemedıler oraya yönlendirdiler ki iyikide oraya gitmişim doktorlar hemşireler hastane çok iyi tavsiye ederim.
ARKADAŞLAR BENDE HAFTAYA PAZARTESİ ÇEKİLİCEM KISMETSE KORKUYORUM AMA YAPCAK BİİŞEYİMİZ YOK
BENİM DR.MA SORDUM ACI ÇEKİLEN Bİ İŞLEM Mİ DİE YOK DEDİ KALÇADAN İĞNE YAPIIYORUM UYUŞTURUYOR DEDİ
BENİM SORUM ŞU,FİYATINI BANA GİTTİĞİM DR.UM (ÖZEL HASTANE)250TL DEDİ ...
SİZLER NE KADAR A ÇEKİLDİNİZ ????
merhablr uzun bi aradan sonra yeni yazabildim genelde sorular hep fiyatları yönünden aslında şehre göre değişiyr benim istisnai bir durum oldu filme kendi doktorumunda girmesini istedim çünkü çekimi ekrandada takip edebilyr hemde ben çekimde çok rahat değilim kasılmam nedeyle toplamda 400 tl mal oldu ama özel hastaneleri araştırdım anestezili 300 tl çekiyrlar ...çektircek herkesin güzel haberler alması dileğiyle herkese şimdiden geçmiş olsun dilerim hepimiz tez zamanda hamile kalırız...
tşk ederim cnm cwbn için....
pazartesi saat 2 de özel hastanede kendi dr.çekicek bana 250 tl dedi dr.mben çekicem kalçadan sakinleştirici ağrı kesii iğne wurucakmış bana hiç acı çekmessin dedii ..bakalım çekilince anlatırım neler yaşadığımı
canım şimdiden geçmiş olsun çok kafanı takma benim doktorumda bi kaç ilaç verdi seninki daha iyimiş çok ağrı olmuyr benim doktorum hemen sonucu yorumladı seninde öyle olur herhalde sonuçta doktorun orda olcak insallah güzel sonuçlar alırsın ve tez zamanda da hamile haberini alırız insallah Rabbim isteyen biz kullarının sabrını selamete ulaştırsın kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun AMİN
saol tatlmm sen yeni çekildin sanırım çektirdikten sonra ki aylar hmiş kalabiliyormuşuz die okudum kk.da inşallah en kısa zmanda gelir bebeişlerimiz cnmm ....
bide bişey sorucam çekilmeye giderken bi hazırlık yapmamıza gerek warmı acaba
canım yanına mutlaka ped al. benim işlemden sonra çok kanamam oldu. yanında biri olsun mutlaka. ağrılı bir işlem. sonrasında insanın başı dönebiliyor. geçmiş olsun şimdiden
saol cnm cwp için ...
ped olayı nı iyi hatırlattın ...
uff ben tek gidiyim diyorum ama eşim kayınwalıdemle git die ben onunla bebek konusu için bi yere gitmek istemiyorumm
saol tatlmm sen yeni çekildin sanırım çektirdikten sonra ki aylar hmiş kalabiliyormuşuz die okudum kk.da inşallah en kısa zmanda gelir bebeişlerimiz cnmm ....
bide bişey sorucam çekilmeye giderken bi hazırlık yapmamıza gerek warmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?