• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Rahim filminin tedavici etkisini bende okudum insallah tez zamanda güzel hamile haberlerimizi paylaşırız canım çekime gideceğim gün bana doktorumun verdiği ağrı kesici ilaçları aldım ama bildiğim kadarıyla senn doktorun yapacağı iğnede aynı etkiyi gösterir sadece yanında bir pet bulundur benin hafif kanamam oldu birde içerdki ilac daha sonradan akıyr hazırlık için yanında bulunsun şimdiden güzel haberlerini paylaşmak dileğiyle...

saol tatlm ...
inşallahhhh dualarımız kabul olur aminn....

slm bende rahim filmi çektirmek istiyorum 1 yılı geçiyo bebeğim olmuyo çok sancılı olduğunu söylüyolar acaba doğrumu korkular aldı beni ama bebeğim olmadığından göze alayım dişyorum yada bayıltırlarmı beni acaba öyle olanlarıda okudum ama :26::26::26:

slm bende rahim filmi çektirmek istiyorum 1 yılı geçiyo bebeğim olmuyo çok sancılı olduğunu söylüyolar acaba doğrumu korkular aldı beni ama bebeğim olmadığından göze alayım dişyorum yada bayıltırlarmı beni acaba öyle olanlarıda okudum ama :26::26::26:

canım gerçekten ağrılı bir işlem ama dayanılamayacak gibi değil. 5-10 saniye sürüyor zaten. öncesinde de ağrı kesici içersin hem.

şimdi ewe geledim cnm çekildim sonunda allaha şükür temiz çıktı hiç bi sorun yokmuşş...

ayy kalçamdan iğne wurdular sonra iki adım attım bi fenalaştım tansiyonum 8-4 e düşmüşş neyse hemşireler bayabi ilgilendiler ..
sonra çekim olcak yere geçtim ki bi istifra ettim çok kötüydü neyse kendime geldikten sonra çekildim biras sancı hissettim dr.kendimi kastığım için sancı çetiğimi söledi ama elimde değilkii zaten bende panik atak war dedim ..
sonra çıktık kocişim yemeğe götürdü beni birasda alışweriş yapıp geldim ewe ama sol kalçam iğne wurulan wer acıyo aksıyorum yürüken ..yatıcam şimdide ...
çekimin fazla sanısı yok ki ben reglimi bile sancısız geçirenlerdenim eğer regli sancısı çekiyorsanız aynı sancı endişelenmeyin ...anestezi almaya gerek yok yanii ....tabii ben özelde çekildim dewlette nasıl olur bilmem:31::31::31:

şimdi ewe geledim cnm çekildim sonunda allaha şükür temiz çıktı hiç bi sorun yokmuşş...

ayy kalçamdan iğne wurdular sonra iki adım attım bi fenalaştım tansiyonum 8-4 e düşmüşş neyse hemşireler bayabi ilgilendiler ..
sonra çekim olcak yere geçtim ki bi istifra ettim çok kötüydü neyse kendime geldikten sonra çekildim biras sancı hissettim dr.kendimi kastığım için sancı çetiğimi söledi ama elimde değilkii zaten bende panik atak war dedim ..
sonra çıktık kocişim yemeğe götürdü beni birasda alışweriş yapıp geldim ewe ama sol kalçam iğne wurulan wer acıyo aksıyorum yürüken ..yatıcam şimdide ...
çekimin fazla sanısı yok ki ben reglimi bile sancısız geçirenlerdenim eğer regli sancısı çekiyorsanız aynı sancı endişelenmeyin ...anestezi almaya gerek yok yanii ....tabii ben özelde çekildim dewlette nasıl olur bilmem:31::31::31:

haydi canım geçmiş olsun önemli olan sonuçların temiz çıkmış ya darısı önümüzdeki aylarda hamileyim müjdesini vermeye....tüm isteyen arkadaşlara Rabbim tez zamanda bebeklerine kavuştursun bu yolda çektiğimiz acıların güzel mükafatları olsun AMİN

doğrusu acıya odaklanma ben mümkün değil yaptıramam ve planları hep anestezili yaptırcm derken normal yaptırdım..özellikle önerim kendini kasma ..eğer kasmassan tek duyacağın ağrı ilacı verdklerinde birkaç saniyelik adet ağrısı benzeyen ağrı şimdiden geçmiş olsun iyi sonuçlar alman dileğiyle..

haydi canım geçmiş olsun önemli olan sonuçların temiz çıkmış ya darısı önümüzdeki aylarda hamileyim müjdesini vermeye....tüm isteyen arkadaşlara Rabbim tez zamanda bebeklerine kavuştursun bu yolda çektiğimiz acıların güzel mükafatları olsun AMİN

tşk ederim cnmmm ....
inşallahhh güzel hbrleride weririz birbirimize :16:
amin cnm bu acıları ancak bi bebiş unutturur bizlerrre:16:

tşk ederim cnmmm ....
inşallahhh güzel hbrleride weririz birbirimize :16:
amin cnm bu acıları ancak bi bebiş unutturur bizlerrre:16:

canım bundan sonra bebeğimizin haberini paylaşmak dileğiyle bende beklemeye aldım doktorumdan bir iki ay süre istedim kendiliğinden olup bize süpriz yapsın diye hayırlısı ..gerçekten bu özlemi yaşayan biliyr tedavilerde can acısını geçtim manevi yönden çok yıpratıcı her adet yaşadığımda ağladığımı depresif takıldığımı çok bilirim...inanırmısın korunmayı bıraktığımda hamile kalmakta zorlanacağım hiç ama hiç aklıma gelmezdi etrafımda herkes çok çabuk hamile kaldı ondan galiba...hakkımızda hayırlısı Rabbim emeklerimizi zai etmesin yüzlerimizi güldürsün

canım bundan sonra bebeğimizin haberini paylaşmak dileğiyle bende beklemeye aldım doktorumdan bir iki ay süre istedim kendiliğinden olup bize süpriz yapsın diye hayırlısı ..gerçekten bu özlemi yaşayan biliyr tedavilerde can acısını geçtim manevi yönden çok yıpratıcı her adet yaşadığımda ağladığımı depresif takıldığımı çok bilirim...inanırmısın korunmayı bıraktığımda hamile kalmakta zorlanacağım hiç ama hiç aklıma gelmezdi etrafımda herkes çok çabuk hamile kaldı ondan galiba...hakkımızda hayırlısı Rabbim emeklerimizi zai etmesin yüzlerimizi güldürsün

aynen cnm hiç bir farkımız yok ....
ruhsal yönden çektiğimiz acıların yanında canımızın acısı hiç kalıyor :(her ay hüsrana uğramak çok acı bişeyy:31:
bende öleyim ewlendiğimde hiç korunmadım we benimde etrafımdaki herkes ilk denemelerinde hamiş kaldı we bende öle sanıyorddum ama bana işlemedi bu kural ..elbet bu yaşadıklarımızın güzel bi müfakatı wardır eminimki yüce rabbim bize göndercek en kısa sürede güzel hediyesini:16::16::16:

aynen cnm hiç bir farkımız yok ....
Ruhsal yönden çektiğimiz acıların yanında canımızın acısı hiç kalıyor :(her ay hüsrana uğramak çok acı bişeyy:31:
Bende öleyim ewlendiğimde hiç korunmadım we benimde etrafımdaki herkes ilk denemelerinde hamiş kaldı we bende öle sanıyorddum ama bana işlemedi bu kural ..elbet bu yaşadıklarımızın güzel bi müfakatı wardır eminimki yüce rabbim bize göndercek en kısa sürede güzel hediyesini:16::16::16:

amin canım tüm kalbimle amin rabbim sabrımızın mükafatını en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Slm herkwse.benim yarin hsg cekilecek 11de igne yapilacak 13:30 da da film cekilecekmis.ama arada 2,5saat var.bu igne ne ignesi fikri olan var mi?
:3: t

Slm herkwse.benim yarin hsg cekilecek 11de igne yapilacak 13:30 da da film cekilecekmis.ama arada 2,5saat var.bu igne ne ignesi fikri olan var mi?
:3: t

canım büyük ihtimalle ağrıkesici iğne yaparlar.benimde öyle olmuştu ama benim yarım saat önce yapıldı acaba etkisini ancak okadar zamanda mı gösteriyor.
şimdiden geçmiş olsun

sanırım anestezi almıcaksın banada kalçadan iğne yaptılar kuwwtli ağrı kesici we sakinleştiriciydi benimki ama yarım saat beklettiler beni

canım büyük ihtimalle ağrıkesici iğne yaparlar.benimde öyle olmuştu ama benim yarım saat önce yapıldı acaba etkisini ancak okadar zamanda mı gösteriyor.
şimdiden geçmiş olsun

teşekkür ederim kızlar umarım çok fazla sıkıntı çekmeden atlatırım ve tabii sonuçlar ii çıkar çok sağolun.

slm kzılar ben hsg çektirdim bugün.hiiç korkmayın sakın.çünkü korkulacak bişey yok normal muayene olur gibi bi de çok hafif adet sancısı o kadar çok kısa sürüyor zaten.ben ki iğneden bile korkarım hiç korkulacak bişey değilmiş.bu arada 24tlye çekildi.özel hastanede çektirdim ama memur olduğum için devlet kargşılıyor sanırım.burdan 300tl falan duyunca içim gitmişti.neyseki çok tutmadı.sonuçlarım da ii çıktı bi sorun yokmuş.inşallah en kısa zamanda gelir bebişim.

merhaba arkadaşlar bende bikaç gün sonra rahim filmi çektireceğim. ama çok korkuyorum. ağrıya dayanıklı bir insan değilim ne yazık ki. ağrıyı da geçtim ona mecbur katlanıcaz ancak filmi çektirdiğimiz ay korunmamız mı gerekiyor.bir ay daha mı bekliycez yani:(((cevaplarınız için şimdiden tşk ederim.

Back