Merhaba. Benim Climara forte ile kalınlaşıyor bu bantlardan yapıştırdın mı hiç ?İncelik için önerisi olan var mıdır ?
Maalesef. Benim operasyon kaynaklı yapışıklık var ve rahim dokusu zarar görmüş o yüzden yüksek östrojenler işe yaramıyor. Doktor arayışım var ama özellikle bu alanda tecrübeli birini arıyorum.Merhaba. Benim Climara forte ile kalınlaşıyor bu bantlardan yapıştırdın mı hiç ?
Aret Kamar da tedavi görüyorum ben. İşinde iyi uzun yıllar tecrübesi olan bir doktor. İsterseniz bir araştırınMaalesef. Benim operasyon kaynaklı yapışıklık var ve rahim dokusu zarar görmüş o yüzden yüksek östrojenler işe yaramıyor. Doktor arayışım var ama özellikle bu alanda tecrübeli birini arıyorum.
Bende Aret kamar'da tedavi görüyorum hatta yarın transferim var Allah kısmet ederseAret Kamar da tedavi görüyorum ben. İşinde iyi uzun yıllar tecrübesi olan bir doktor. İsterseniz bir araştırın
Hayırlısı olsun inşallah ben de yarın kontrole gideceğimBende Aret kamar'da tedavi görüyorum hatta yarın transferim var Allah kısmet ederse
Amin inşallah sağolunHayırlısı olsun inşallah ben de yarın kontrole gideceğim
Kalınlığınızı kaç mm ölçtü en son acabaBende Aret kamar'da tedavi görüyorum hatta yarın transferim var Allah kısmet ederse
Ben şehir disindan geliyorum Perşembe günü gittim en son 9 mm idiKalınlığınızı kaç mm ölçtü en son acaba
Çok güzel hadi inş yarın kolaylıkla olur transferinizBen şehir disindan geliyorum Perşembe günü gittim en son 9 mm idi
Bana ondan vermedi başka ilaç verdi iğneler falan.Çok güzel hadi inş yarın kolaylıkla olur transferinizEstrofem mi aldınız sadece
Cyclo progynova ? Benim ilaçla kalınlaşmıyor da sadece o yüzden soruyorumBana ondan vermedi başka ilaç verdi
O ilacı da verdi. İnşallah istenilen Kalınlığa gelirde transfer olursunuz. Benimde geçen ay iptal edildi progesteron yüksek çıkmışCyclo progynova ? Benim ilaçla kalınlaşmıyor da sadece o yüzden soruyorum
Anladım canım. İnşallah hepimizin durumu farklı işteO ilacı da verdi. İnşallah istenilen Kalınlığa gelirde transfer olursunuz. Benimde geçen ay iptal edildi progesteron yüksek çıkmış
Siz estrofeme başlamadan önce kan tahlili yaptırdınız mı? Ben tahlil yapmadan direk ilaca başladım genelde herkes tahlil yaptırmışBen şehir disindan geliyorum Perşembe günü gittim en son 9 mm idi
Evet her konturole muayeneye gidince kan alıyorlarSiz estrofeme başlamadan önce kan tahlili yaptırdınız mı? Ben tahlil yapmadan direk ilaca başladım genelde herkes tahlil yaptırmış
Tedaviniz nedurumda bende yılardır aynı durumdayimMerhaba , rahim içi operasyonlar kaynaklı rahim duvarın maalesef kalınlaşmamakta ve yapışıklık için Yücel Karaman’da histeroskopi oldum bekleme sürecindeyim. İnce rahim duvarı olup da tüp bebek sürecinde başarı yakalamış olan kişiler var mıdır ? Doktor araştırmaktayım eski doktoruma devam etmeyeceğim. Bir çok doktor ile görüştüm hepsi umutsuz ve çabalamaya meğilli değiller. Bu konuda başarılı olan benimle çabalayabilecek doktor arayışım var. Yardımcı olabilirseniz önerilerinize açığım. ( daha önce görüştüğüm doktorlar - Semra kahraman, Cem Çelik, Cem Demirel, Bülent urman, Yücel karaman)