Ben 6 gün sonra olmuştumKızlar opu sonrası kaç gün sonra adet oldunuz
Hayırlısı olsun canım çok az kaldı deseneSelam herkese doktordan geliyorum 30 Mayıs transferim hayırlısı ile ama bir sürü iğne ilaç var yineprogestoren iğne transferden sonra da kullanılıyor mu? Bir tane de jel var antibiyotik var bir de estrofom günde 6 tane Allahım sonu güzel olsun
SanırımBen 6 gün sonra olmuştum
Hayırlısı olsun canım çok az kaldı deseneilk transferi sen olacaksın
Amin canımAh canım benden de çok toplandı yumurta 22 tane ama 2 tane donduruldu. Daha fazlasını beklemiştim oysa. Bende riske atmak istemiyorum rahmim iyice toplansın istiyorum. Geç olsun ama güç olmasın napsam değiştiremem zaten elden gelen birşey yokallah yardımcımız olsun
O ihtimalleri düşünme hiç bu sefer olacak Allah’ın izniyle hepimiz hamile kalacağız inşallahKızlar benden de opu sonrası ilk tedavimde 3 ikinci tedavimde 2 embriyom oldu. İnşallah bu transferin tutmasını umuyorum ama Allah korusun olmazsa aklımda havuz var. Transfer öncesi birkaç ay üst üste opu soracam doktoruma.
Evet ben de Güvenç beye gitmiştim ön görüşmede sonra merkezle ilgili hoşuma gitmeyen şeyler oldu Aret Kamar da karar kıldum.Çok da memnunum ama güvenç beyin de tarzını beğenmiştim açık ve net konuşuyor.Sen Fulya’dasın o zaman. Ben de Anadolu yakasında yaşıyorum. umuttayım Cem hoca da. Güvenç hocanın da namını çok duyuyorum. Nasıl gitti tedavi Memnun kaldın mı sürecinden.
Çok bilindik doktorda bir tanidigim yaptırdı fakat hiç etkisi olmamış baya da maliyetli işmiş.Merhaba kızlar bülent hocaya gttım folikulum artmış fakat kalitede problem olablr dedı prp yapalım daha kaliteli olsun yumurtaların dedı. Daha önce prp yapan var mı nasıl sonuçlar aldınız???
AnaaammmmmmmmAy sorma canim dun okudum cok moralim bozuldu, 3 genimde pıhtılaşma mutasyonu var. Onceki transferimden kalma iki kutu oksapar var bende, bi ay yeter ama piyasaya girmezse napicaz bilmiyorum. Bitmeden iyice alip koysak kenera biraz.
Canım tahmin edebiliyorum rahatsız eden şeyleri. Arefe’sinde kamar da tedavi olurken sıkıntı yaşadığın şeyler oldu mu ?Evet ben de Güvenç beye gitmiştim ön görüşmede sonra merkezle ilgili hoşuma gitmeyen şeyler oldu Aret Kamar da karar kıldum.Çok da memnunum ama güvenç beyin de tarzını beğenmiştim açık ve net konuşuyor.
Canım dünden beri içime öküz oturdu. Kısa sürede piyasaya girse bari.Anaaammmmmmmmbende de o sorun var. Transfer zamanı iğneye döneriz diyordu doktorum
Ay valla burda okumasam hic haberim olmayacak. Eee napcaz ki o zaman ? Çok üzüldüm şuan yaa. Hap kullanıyorum şimdilik ama transfer zamanı iğneye dönecektim. Hayy Allah kahretmeyeCanım dünden beri içime öküz oturdu. Kısa sürede piyasaya girse bari.
Canım hap derken coraspin kullanıyorsundur. Kan pıhtılaşması olunca coraspin yeterli olmuyor. Elimde bir ay yetecek kadar iğne var. Temmuz başına geliyor transfer tarihi. Ağustos’a kadar sorun çözülür diye umuyorum. Sen ne Zaman transfer olacaksın, elinde hiç var mı? Yoksa tamamen tükenmeden eczanelerdeki bi bak, şimdiden kenara biraz koy istesen.Ay valla burda okumasam hic haberim olmayacak. Eee napcaz ki o zaman ? Çok üzüldüm şuan yaa. Hap kullanıyorum şimdilik ama transfer zamanı iğneye dönecektim. Hayy Allah kahretmeye
Bende varım bendeMerhaba yaşım 38. 4 yıllık evliyim. İki yıl çocuk istemedik, hemen olur sanmıştık. İki sene önce kısa sürede hamile kaldım ama dokuzuncu haftada kaybettim. Bi daha hamile kalamayınca tüp bebeğe yöneldik. İlk özel bi hastanede tüp bebek denemesi yaptım. 3 tane embriyom oldu, iki tanesi taze transfer yapıldı tutmadı. Üçüncüsü denendi kimyasal gebelik oldu. Bahçeci umuta geçtik. Şimdi iki donuk embriyom var. Transfer için bu salgın günlerinin bitmesini ve merkezin açılmasını bekliyoruz. Evde olup işe gidemeyince kafayı dağıtacak fazla bişey de yok. Benim gibi olanlar gelin heyecanımızı beraber bastıralım. Deneyimlerimizi, duygularımızı, sorularımızı paylaşalım.
Transfer bekleyenler. İnşallah burdan olumlu sonuçlarımızı yazarız :
blueaqua
@Uykuluprenses58
@Nurov
@cemrem29
medusares
@linaboran
@ayse vera
@yel1z
@denizcern
7 78kova
@lupenda
@TuEm07
@maldelmor
@Htc_brk07
@Naz29
@Akcan9189
@Blond11
Aslimuu93
@Sarikuzum
@pawlover
@Es3424
@ygmrk
E ezo888
L Lemoncake
Canım hoş geldin. Az kalmış senin de. Sen de benim gibi üçüncü transferini olacaksın. Umarım bu son transferimiz olur, olumlu sonuç alırız.Bende varım bende30 Mayıs ya da 1 Haziran üçüncü tüp bebek transferim olacak dua bekliyorum kızlar
Canım bahçeci bana bayramın üçüncü günü açık olucaz demişti. Doktorun rahim dinlendirme yapıcam demiş miydi? Benim bildiğim rahim dinlendirme de bi adet geçiyor öyle gidiyorsun. Ama ilk adetle gel demiş. Doktorunun cebi var mı sen de, yoksa 444 lü numaralarını ara. İzin kağıdı alırsın belki yine.Kizlar opu nun 6.gunu adet oldum.Yani bi kac saat once.Doktorum ilk adetinin 2.gunu gel dedi transfer hazirliklari icin.Simdi ben napicam.Bu adetle mi olucak acaba transferim.Ya bununla olacaksa ben nasil cikicam sokaga.Opu gunu sokaga cikma yasagi vardi.Merkezden kagit almistik cikabilecegimize dair simdi nasil olcak ki acaba
Evet coraspin kullanıyorum şimdi. Hiç yok canim elimde. Temmuzda olacağım muhtemelen transferiCanım hap derken coraspin kullanıyorsundur. Kan pıhtılaşması olunca coraspin yeterli olmuyor. Elimde bir ay yetecek kadar iğne var. Temmuz başına geliyor transfer tarihi. Ağustos’a kadar sorun çözülür diye umuyorum. Sen ne Zaman transfer olacaksın, elinde hiç var mı? Yoksa tamamen tükenmeden eczanelerdeki bi bak, şimdiden kenara biraz koy istesen.
Canım bende 6. Günü adet oldum doktoru aradım çok erken adet olmuşsun dedi. Diper adeti beklicem ben çarşamba da muayeneye gidicem. Rahim dinlensin diye düşünüyorum. Acele edersem tutmaz diye korkuyorum. Çünki transfer süresince de bir sürü ilaç kullanıcaz. Hakkımızda hayırlı olsunKizlar opu nun 6.gunu adet oldum.Yani bi kac saat once.Doktorum ilk adetinin 2.gunu gel dedi transfer hazirliklari icin.Simdi ben napicam.Bu adetle mi olucak acaba transferim.Ya bununla olacaksa ben nasil cikicam sokaga.Opu gunu sokaga cikma yasagi vardi.Merkezden kagit almistik cikabilecegimize dair simdi nasil olcak ki acaba
Canım muhtemelen bu adetinle başlamaz çok yakın ama alışkındır onlar. Sen ara bi sor yine de. Bayramlaşmış olursunDoktorun cebi var canim.Ay utaniyorum da adami bayramin ilk gunu arayip adet oldum demeye ama dicem mecbur.Yazicam whatsptan yarin.Acaba baslar mi bu adetle ay heyecanlandim birden
Canım transferden önce bi araştır sen de. O iğne çok önemli. Düşük yaptım ben muhtemelen kan pıhtılaşmasından dolayı, çok tedirginim o yüzden. Valla iğnenin bulunmadığını bilsem hiç aramazdım Merkezi bu ay. Çarşamba günü histeroskopiyi olmasam mı diye düşünüyorum, bi yandan da iki ayda girer yine stoklara diyorum. Kafam karıştı yine. Histeroskopi tarihi almak bile mesele oldu, dört gün uğraştım, dün de arayıp tarih değiştirdiler, Perşembe’den çarşambaya aldılar, eşim kıyamet kopardı ben iznimi bayramda nasıl değiştircem niye kabul ettin diye. Ay bunca tantana, kafa karışıklığı, endişe, stres. Daha doğmamış çocuğumdan soğudum ya. Bazen diyorum bırak peşini, çocuksuz yaşa öl, en azından onca para alıp bi de itip kakan tüp bebek merkezleri yüzünden psikolojin bozulmadan yaşarsın.Evet coraspin kullanıyorum şimdi. Hiç yok canim elimde. Temmuzda olacağım muhtemelen transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?