• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Hoşgeldin canım. Hayırlı uğurlu olsun tedavin. Hangi doktordasın orda canım, nasıl orda ortam sakin mi kalabalık mı ? Salgından önce tıklım tıklımdı banka gibi tıkır tıkır çalışıyorlardı, şimdi daha sakin daha uzon ilgileniyorlardır belki hastalarla.
Ben o kalabalık zamanlarda rand bulamamıştım sanırım virüsün tek olumlu tarafı benim için orada muayene rand bulmak oldu kalabalıktı evet herkes bit umut peşinde adı üstünde ben Prof Dr Cem hoca ile başladım hem tavsiye hemde paylaşımları üzerine siz kiminle devam ediyorsunuz
Birbirimiz için bol bol dua edelim🙏🏻

Ben o kalabalık zamanlarda rand bulamamıştım sanırım virüsün tek olumlu tarafı benim için orada muayene rand bulmak oldu kalabalıktı evet herkes bit umut peşinde adı üstünde ben Prof Dr Cem hoca ile başladım hem tavsiye hemde paylaşımları üzerine siz kiminle devam ediyorsunuz
Birbirimiz için bol bol dua edelim🙏🏻
Canım birbirimize dua edelim evet. Müminin mümine duası kabul olurmuş. Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah. Ben de Cem hocanın hastasıyım. Ben yumurta toplama oldum salgın patladı, ucu ucuna denk geldi. Şuan iki embriyom var, birinci kalite değiller, çok korkuyorum ama güvenmek istiyorum onlara. İki gün sonra histeroskopim var. Haziran adetiyle de nasipse transfer. Girdik birer yola Rabbim varmak nasip etsin hayırlısıyla.

Öncelikle iyi bayramlar
Kızlar transfer hazırlığına adetin kaçıncı günü başlanıyordu??

Selam kızlar estrofem sizde de baş ağrısı yapıyor muydu?

B

ben de yapmadı canım ama progestoren iğne mide bulantısı yapıyor ve üstüne oturamıyorum
Ben daha iğnelere geçmedim canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bu kadar zahmete 🙏🏻 Hala estrofem devam ettiriyorlar mı peki

Üçüncü veya dördüncü gün diye hatırlıyorum canım ama tam çıkaramadım.
Tesekkur ederim cnm.
Üçüncü gün başlıyoruz. Aradım doktorumu çarşamba sabah e2 baktiricam ve ilaca başlayacağız. Cok heyecanliyim. Dua edin banada.

Selam kızlar estrofem sizde de baş ağrısı yapıyor muydu?
Canım ben de baş ağrısı yapmadı. İlk transferimde çok mide bulantısı oldu, ikinci transfer de hiç yan etki olmadı. Estrofemi tuttuktan sonra bile devam ettiriyorlar canım. Yakında vücudun alışır, yan etkiler biter.

Kızlar bu ilaçlar iğneler bana kilo olarak döndü nasıl verecegim bilemiyorum 6-7 kilo fazlam var 8 ay içinde 2 tüp bebek derken kendimi şiş hissediyorum polikistik olunca da kilo vermek zorlaşıyor biraz motive olamiyorum ya. Şimdi tekrar transfer hazırlığı

Ben daha iğnelere geçmedim canım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın bu kadar zahmete 🙏🏻 Hala estrofem devam ettiriyorlar mı peki
Evet tatlım günde 6 tane estrofem hem de ,ayrıca crinone jel decort günde bir folik asit azitro antibiyotik şu an bunları kullanıyorum

Kızlar bu ilaçlar iğneler bana kilo olarak döndü nasıl verecegim bilemiyorum 6-7 kilo fazlam var 8 ay içinde 2 tüp bebek derken kendimi şiş hissediyorum polikistik olunca da kilo vermek zorlaşıyor biraz motive olamiyorum ya. Şimdi tekrar transfer hazırlığı
Bende de üç kilo aldım ve gitmiyor 😢

Tesekkur ederim cnm.
Üçüncü gün başlıyoruz. Aradım doktorumu çarşamba sabah e2 baktiricam ve ilaca başlayacağız. Cok heyecanliyim. Dua edin banada.
Hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin

Arkadaşlar topiginize bir bakayım dedim. Biraz okudum yazdıklarınızı. Okuyunca yaşadığım stres ve umudum aklıma geldi. Ah ah ne kadar zor süreçten geçerek evlat sahibi oluyoruz. Çok zorlu bir süreç maddi manevi. Ben de tüp bebek denemem de 3. Günluk 3 embriyo kalmıştı. 2 tanesi transfer oldu ve bir tanesi tuttu. Mucize gibi. Şimdi sona yaklaştım hala inanamıyorum. Rabbim inşallah sizlerin de yüzünü güldürecek. İnşallah güzel haberler alacaksınız. Umut etmekten vazgeçmeyin ve bol bol dua edin. Hepinize bolca dua edeceğim 🙏🏼

Canım ben de baş ağrısı yapmadı. İlk transferimde çok mide bulantısı oldu, ikinci transfer de hiç yan etki olmadı. Estrofemi tuttuktan sonra bile devam ettiriyorlar canım. Yakında vücudun alışır, yan etkiler biter.
Anladım canım alışır diye tahmin ediyorum ben de 🙏🏻
Evet tatlım günde 6 tane estrofem hem de ,ayrıca crinone jel decort günde bir folik asit azitro antibiyotik şu an bunları kullanıyorum
Ohh maşallah 😂🙄 bakalım bana 3 Haziranda ne verecekler büyük ihtimal senin kullandıklarını verirler canım

Back