Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Canım hoş geldin. Maşallah nazar değdirmeyeyim rezervin çok iyi yaşına göre. Hangi bahçecidesin doktorun kim?

Canım benim yaş 38, amh 1.2, fsh 4,7 . İki kere 7şer yumurta çıktı. Umarım tedavi sonucun da çok güzel olur.

Hoş geldin neden 5. Güne gidecek embriyoyu neden 3. Günde dondurup tekrar çözdürül 5. Güne devam ettiriyor pek anlamadım ama

Tam 14. Gün adet oldum canım
Canım been 5. Günü adet oldum ☹ilaçları kullandığım halde doktoru aradım çok erken dedi. Sanırım bir ay ara vericez biraz daha gecikecek ((. Doktor belki başlayabilir ama riske atmak istemiyor um rahim dayanıklı olmazsa tutmaz belki diye

Hoş geldin neden 5. Güne gidecek embriyoyu neden 3. Günde dondurup tekrar çözdürül 5. Güne devam ettiriyor pek anlamadım ama
Canım ben de takıldım ona. Acaba dedim 5. Güne hepsi gitmezse, elde embriyo kalsın diye tedbirli mi gitti doktor. Daha önce bi başkasında öyle yapıldığını duymuştum. Ondan lemoncake’ in doktorunu merak ettim, tedbirli olması çok hoşuma gitti.

Olsun geç olsun güç olmasın ama ben de OPU dan sonra ikinci reglimde başladım tedaviye yumurtam çok toplandı diye yaştan dolayı hiç beklemek istememiştim askında ama kısmet işte ne yaparsan yap

Canımcım benim 14 embriyom 3. Güne geldi sonra dediler ki 5. Güne bekliyoruz ama yarı yarıya azalma olabilir dediler aynen de öyle oldu 7 tane 5. Gün donduruldu diğerlerinin gelişimi durdu.dondurup çözdürmek de risk sonuçta bozulabiliyor çözülürken hayırlısı olsun Allah kalbine göre versin

Olsun geç olsun güç olmasın ama ben de OPU dan sonra ikinci reglimde başladım tedaviye yumurtam çok toplandı diye yaştan dolayı hiç beklemek istememiştim askında ama kısmet işte ne yaparsan yap
Canım taze transfer tutma şansını düşürüyor. Benim ilk denemem tazeydi, içimden bir his hep taze transfer yapılmasaydı tutacaktı diyor. İstememişsin ama rahim dinlendirme olduğu iyi olmuş.

Kizlar bunu ben de merak ettim.Ama inanin hic sormadim,sorgulamiyorum.Merkezim iyi,doktorum iyi ve elbette benden cok cok daha iyi biliyordur ne yaptigini.Sorularla ne onu bunaltmak ne kendimi sorulara gommek istedim acikcasi.Bahceci Guvenc Karlikayadayim kizlar.Degerlerimizi guzel buldu.Size tup bebek diyemem baska bir suru secenek var dogal yol dahil dedi.Ama biz israr ettik beklemek istemiyoruz diye kendisi de o zaman baslayalim dedi.Simdi adetimi bekliyorum kizlar.2.gunu gorusmeye gidicem.

Sen Fulya’dasın o zaman. Ben de Anadolu yakasında yaşıyorum. umuttayım Cem hoca da. Güvenç hocanın da namını çok duyuyorum. Nasıl gitti tedavi Memnun kaldın mı sürecinden.

Ah canım benden de çok toplandı yumurta 22 tane ama 2 tane donduruldu. Daha fazlasını beklemiştim oysa. Bende riske atmak istemiyorum rahmim iyice toplansın istiyorum. Geç olsun ama güç olmasın napsam değiştiremem zaten elden gelen birşey yok allah yardımcımız olsun

Sen Fulya’dasın o zaman. Ben de Anadolu yakasında yaşıyorum. umuttayım Cem hoca da. Güvenç hocanın da namını çok duyuyorum. Nasıl gitti tedavi Memnun kaldın mı sürecinden.
Biz cok memnun kaldik canim.Kendimi lux bi otelde hizmet aliyormus gibi hissettim.Bi de virusten dolayi merkez bos denebilecek durumdaydi.Her gidisimizde max 3 4 cift goruyoduk.Bu da harikaydi acikcasi.Doktorum inanilmaz seri ve net hareket eden biri.Bana guven verdi bu hali.Sen ne durumdasin canim.Tamamlandi mi tedavin?Geriye donuk okuyamadim direk katildim araniza

Kızlar benden de opu sonrası ilk tedavimde 3 ikinci tedavimde 2 embriyom oldu. İnşallah bu transferin tutmasını umuyorum ama Allah korusun olmazsa aklımda havuz var. Transfer öncesi birkaç ay üst üste opu soracam doktoruma.

Sevindim canım memnun kalmana. Okuyamaman normal. Benim iki Embriyom var donuk. Transfer bekliyorum şimdi.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tutar ve gerek kalmaz. İnşallah yolunda gider her şey hepimiz için

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah tutar ve gerek kalmaz. İnşallah yolunda gider her şey hepimiz için
İnşallah canım hepimiz için. Dün gözüme çarptı Mart’ta transfer olanlar, topikte şimdi hamileliklerini konuşuyorlar umarım biz de öyle oluruz. Bundan üç ay sonra burası hamilelik takvimiyle dolar inşallah

Her iki opu dan 10 gün sonra olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…