Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı ile inşallahKızlar ilk hamişlerimiz olun inşlhh...
İlk tüp bebek denememde opu sonrası 13. Gün adet oldum. Benim ki taze transferdi ve jel kullanıyordum. Herhalde o baskıladı ki 1 gün geç adet olmuştumKızlar opu sonrası kaç gün sonra adet oldunuz
Progestan igne croniel jel folik asit hamilelik oluştuktan 12. Haftaya kadar kullanılıyor.Selam herkese doktordan geliyorum 30 Mayıs transferim hayırlısı ile ama bir sürü iğne ilaç var yineprogestoren iğne transferden sonra da kullanılıyor mu? Bir tane de jel var antibiyotik var bir de estrofom günde 6 tane Allahım sonu güzel olsun
Tamam canım teşekkür ediyorumProgestan igne croniel jel folik asit hamilelik oluştuktan 12. Haftaya kadar kullanılıyor.
Amin canım. İlaclar transferden önce iki hafta civari kullanılıyorİlaç başlandıktan kaç gün sonra transfer yapıyorlar acaba. Allah herkese hayırlı etsin çıktığı yolu
Benim geçen seneki tedavimde adetimle 22. Günü transfer yapılmıştı.İlaç başlandıktan kaç gün sonra transfer yapıyorlar acaba. Allah herkese hayırlı etsin çıktığı yolu
Pıhtılaşma sorunu var mı sende? Kan sulandırıcı iğne kullanacak mısın? Şu an piyasada Yok hiç millet yana döne iğne arıyor.Kızlar merhaba, salgınla ilgili kafayı topladım biraz, inşaallah tutunca sorun devam ediyorsa en kötü ücretsiz izin alıp kendimi eve kapatmaya karar verdim. Merkezle görüştüm, çarşambaya histeroskopi icin çağırdılar transferden önce, bi aksiklik olmazsa haziran adetiyle transfer istiyorum. Cok heyecanliyim. Umarım histeroskopi kolay gecer, narkoz almayı hiç sevmiyorum ama mecbur. Sizde durumlar nasıl ?
Ay sorma canim dun okudum cok moralim bozuldu, 3 genimde pıhtılaşma mutasyonu var. Onceki transferimden kalma iki kutu oksapar var bende, bi ay yeter ama piyasaya girmezse napicaz bilmiyorum. Bitmeden iyice alip koysak kenera biraz.Pıhtılaşma sorunu var mı sende? Kan sulandırıcı iğne kullanacak mısın? Şu an piyasada Yok hiç millet yana döne iğne arıyor.
Sende de var miydiPıhtılaşma sorunu var mı sende? Kan sulandırıcı iğne kullanacak mısın? Şu an piyasada Yok hiç millet yana döne iğne arıyor.
Bende de pıhtılaşma sorunu var. ben ilaç kullanırken ileri hafta kayıp yaşadığım için kan sulandırıcı stok sorunu çözülmeden transfer istemiyorum.Ay sorma canim dun okudum cok moralim bozuldu, 3 genimde pıhtılaşma mutasyonu var. Onceki transferimden kalma iki kutu oksapar var bende, bi ay yeter ama piyasaya girmezse napicaz bilmiyorum. Bitmeden iyice alip koysak kenera biraz.
Bu yaşta bu kadar yumurta Harika. Maşallah diyeyim.Kizlar ben de katildim araniza.5 tane 3.gun embriyom persembe gunu donduruldu.14 yumurta toplandi ,11 i olgun cikti,10 u dollendi 5 tanesi 3.gun donduruldu.1 tanesi icin de yarini bekliyoruz.Durumuna gore o da dondurulacak.Doktorum 3.gunleri cozdurup 5.gune devam ettirilecegini soyledi.Su an rahim dinlendirme surecindeyim.Yasim 35 amh 1.46 fsh 8.Beklemek istemedigimiz icin tup bebek yaptiralim dedik.Bahcecide tedavi goruyorum.31 mayis BAT.Adetin 2.gunu cagirdi doktorumuz.
Aaaa daha gencim ama benBu yaşta bu kadar yumurta Harika. Maşallah diyeyim.
KesinlikleAaaa daha gencim ama ben