Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
histeroskopi bende oldum bende miyom vardı o alındı inş seninde rahat geçer ve hazirana bebişlerin seninle olur.Kızlar merhaba, salgınla ilgili kafayı topladım biraz, inşaallah tutunca sorun devam ediyorsa en kötü ücretsiz izin alıp kendimi eve kapatmaya karar verdim. Merkezle görüştüm, çarşambaya histeroskopi icin çağırdılar transferden önce, bi aksiklik olmazsa haziran adetiyle transfer istiyorum. Cok heyecanliyim. Umarım histeroskopi kolay gecer, narkoz almayı hiç sevmiyorum ama mecbur. Sizde durumlar nasıl ?
İnşallah canım. Hepimiz içinhisteroskopi bende oldum bende miyom vardı o alındı inş seninde rahat geçer ve hazirana bebişlerin seninle olur.
Allah şu süreci en kolay şekilde atlatmak nasip etsin hepimize herkesin ayarları bozuluyo ya. Biz eşimle hiç konusmuyoruz bu konuları ben de aklıma getirmemeye çalışıyorum. Düşündükçe geriliyorumCanım transferden önce bi araştır sen de. O iğne çok önemli. Düşük yaptım ben muhtemelen kan pıhtılaşmasından dolayı, çok tedirginim o yüzden. Valla iğnenin bulunmadığını bilsem hiç aramazdım Merkezi bu ay. Çarşamba günü histeroskopiyi olmasam mı diye düşünüyorum, bi yandan da iki ayda girer yine stoklara diyorum. Kafam karıştı yine. Histeroskopi tarihi almak bile mesele oldu, dört gün uğraştım, dün de arayıp tarih değiştirdiler, Perşembe’den çarşambaya aldılar, eşim kıyamet kopardı ben iznimi bayramda nasıl değiştircem niye kabul ettin diye. Ay bunca tantana, kafa karışıklığı, endişe, stres. Daha doğmamış çocuğumdan soğudum ya. Bazen diyorum bırak peşini, çocuksuz yaşa öl, en azından onca para alıp bi de itip kakan tüp bebek merkezleri yüzünden psikolojin bozulmadan yaşarsın.
Amin canım insallah. Mutlu bayramlarCanım hoş geldin. Az kalmış senin de. Sen de benim gibi üçüncü transferini olacaksın. Umarım bu son transferimiz olur, olumlu sonuç alırız.
Aynen canım Allah hepimize yardım etsin. Ben de sakin tutuyorum kendimi genelde. İşlemler yaklaşınca gerildim biraz. Bide dün öğrendim Maliye Bakanlığı tüm personeli 27 Mayıs’ta geri çağırmış, kronik hastalığı olanlar hariç. Bikaç gün içinde bizi de çağıracaklarmış. Uyduruk hastalık raporları alanlar evde keyif yaparken işe dönücez ona mı yanayım transfere bu kadar az kalmışken işbaşı yapmak zorunda kalıcağıma mı yanayım bilemedim. Çok moralim bozuldu. Şu bir ayı kazasız belasız atlatsam keşke.Allah şu süreci en kolay şekilde atlatmak nasip etsin hepimize herkesin ayarları bozuluyo ya. Biz eşimle hiç konusmuyoruz bu konuları ben de aklıma getirmemeye çalışıyorum. Düşündükçe geriliyorum
Önce büyük şehirlerde sorun vardı şimdi Muş Niğde gibi yerlerde de sıkıntı varmış. Millet döne döne aranıyor. Geçenlerde birisi sormuş ona yanıt gelmişti onu paylaşmıştı sosyal medyadaki grupta. bu kan sulandırıcı iğneler düşük moleküler ağırlıklı heparin gurubunda. Etken maddesi enoksaparin olan enox ve oksapar bulunamıyor ama etken maddesi bemiparin olanlar eczanelerde olacakmış o da hibor ama dozajı farklı.(3500 ve 5000 lik olanları var) ona göre doktorunuz dozunuzu tekrar planlasın gibi bir mesajdı.Canım hap derken coraspin kullanıyorsundur. Kan pıhtılaşması olunca coraspin yeterli olmuyor. Elimde bir ay yetecek kadar iğne var. Temmuz başına geliyor transfer tarihi. Ağustos’a kadar sorun çözülür diye umuyorum. Sen ne Zaman transfer olacaksın, elinde hiç var mı? Yoksa tamamen tükenmeden eczanelerdeki bi bak, şimdiden kenara biraz koy istesen.
Canım hoşgeldin, 45 -50 gün dediyse tarih tam bir sonraki adetinle transfere denk geliyor. Doktorun bir ay daha bekleyelim demiş sana.merhaba arkadaşlar hepinize mutlu bayramlar. Bende transfer sürecinde virüse takılanlardanım. Normalde geçen ay transfer olacaktım. Aklıma takılan bir soru var bugün adet oldum doktorumu aradım yasmin hapı yazdı bayramdan sonra tekrar ara beni dedi. Ben de hemen transferi olacakmıyım diye sordum ama bana 45-50 günü bulur dedi ilk transferim olacak kime sorsam adetten 10 gün sonra transfer oldum dedi. Benimki niye bu kadar uzun sürecek anlamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı cevaplarsanız çok mutlu olurum
Canım etken maddesi bemiparin olanlar da aynı etkiyi yapıyor mu acaba. Kan sulandırıcı etki göstersin de Muadil ilaç da olur hiç farketmez.Önce büyük şehirlerde sorun vardı şimdi Muş Niğde gibi yerlerde de sıkıntı varmış. Millet döne döne aranıyor. Geçenlerde birisi sormuş ona yanıt gelmişti onu paylaşmıştı sosyal medyadaki grupta. bu kan sulandırıcı iğneler düşük moleküler ağırlıklı heparin gurubunda. Etken maddesi enoksaparin olan enox ve oksapar bulunamıyor ama etken maddesi bemiparin olanlar eczanelerde olacakmış o da hibor ama dozajı farklı.(3500 ve 5000 lik olanları var) ona göre doktorunuz dozunuzu tekrar planlasın gibi bir mesajdı.
Ben de aynı durumdayim canım 1 Haziran'da iş başı yapicam sonra transfer için git geller başlayacak. Ben de aynı zaman yaklaştıkça duygularım yoğunlaşmaya başladı. İnşallah tüm bunlara degerAynen canım Allah hepimize yardım etsin. Ben de sakin tutuyorum kendimi genelde. İşlemler yaklaşınca gerildim biraz. Bide dün öğrendim Maliye Bakanlığı tüm personeli 27 Mayıs’ta geri çağırmış, kronik hastalığı olanlar hariç. Bikaç gün içinde bizi de çağıracaklarmış. Uyduruk hastalık raporları alanlar evde keyif yaparken işe dönücez ona mı yanayım transfere bu kadar az kalmışken işbaşı yapmak zorunda kalıcağıma mı yanayım bilemedim. Çok moralim bozuldu. Şu bir ayı kazasız belasız atlatsam keşke.
İŞTe bunlar düşük molekül ağırlıklı heparin grubu olarak geçiyormuş. Tabi doktorumla ben de konuşacağım bu konuyu.Canım etken maddesi bemiparin olanlar da aynı etkiyi yapıyor mu acaba. Kan sulandırıcı etki göstersin de Muadil ilaç da olur hiç farketmez.
Yaşamadım tatlım kendisi harika biri merkezden de memnunum canımCanım tahmin edebiliyorum rahatsız eden şeyleri. Arefe’sinde kamar da tedavi olurken sıkıntı yaşadığın şeyler oldu mu ?
Merhaba yaşım 38. 4 yıllık evliyim. İki yıl çocuk istemedik, hemen olur sanmıştık. İki sene önce kısa sürede hamile kaldım ama dokuzuncu haftada kaybettim. Bi daha hamile kalamayınca tüp bebeğe yöneldik. İlk özel bi hastanede tüp bebek denemesi yaptım. 3 tane embriyom oldu, iki tanesi taze transfer yapıldı tutmadı. Üçüncüsü denendi kimyasal gebelik oldu. Bahçeci umuta geçtik. Şimdi iki donuk embriyom var. Transfer için bu salgın günlerinin bitmesini ve merkezin açılmasını bekliyoruz. Evde olup işe gidemeyince kafayı dağıtacak fazla bişey de yok. Benim gibi olanlar gelin heyecanımızı beraber bastıralım. Deneyimlerimizi, duygularımızı, sorularımızı paylaşalım.
Transfer bekleyenler. İnşallah burdan olumlu sonuçlarımızı yazarız :
blueaqua
@Uykuluprenses58
@Nurov
Elifimm30
medusares
@linaboran
@ayse vera
@yel1z
@denizcern
7 78kova
@lupenda
@TuEm07
@maldelmor
@Htc_brk07
@Naz29
@Akcan9189
@Blond11
@Aslimuu93
@Sarikuzum
@pawlover
@Es3424
@ygmrk
@Penyez2728
@Lemoncake
0 06mucize
Selam bende bu süreci araştırırken size denk geldim bende 4 senelik evli ve son bir senedir denemeler başından geçmiş biriyim ve yine aynen sizin gibi bahçeci umut u geçte olsa bulanlardanım geçen hafta başladık oraya şu an ilaçla adet düzenleme işlemi Allah kısmet ederse kontrolde işlem konusu netleşecek Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallahMerhaba yaşım 38. 4 yıllık evliyim. İki yıl çocuk istemedik, hemen olur sanmıştık. İki sene önce kısa sürede hamile kaldım ama dokuzuncu haftada kaybettim. Bi daha hamile kalamayınca tüp bebeğe yöneldik. İlk özel bi hastanede tüp bebek denemesi yaptım. 3 tane embriyom oldu, iki tanesi taze transfer yapıldı tutmadı. Üçüncüsü denendi kimyasal gebelik oldu. Bahçeci umuta geçtik. Şimdi iki donuk embriyom var. Transfer için bu salgın günlerinin bitmesini ve merkezin açılmasını bekliyoruz. Evde olup işe gidemeyince kafayı dağıtacak fazla bişey de yok. Benim gibi olanlar gelin heyecanımızı beraber bastıralım. Deneyimlerimizi, duygularımızı, sorularımızı paylaşalım.
Transfer bekleyenler. İnşallah burdan olumlu sonuçlarımızı yazarız :
blueaqua
@Uykuluprenses58
@Nurov
Elifimm30
medusares
@linaboran
@ayse vera
@yel1z
@denizcern
7 78kova
@lupenda
@TuEm07
@maldelmor
@Htc_brk07
@Naz29
@Akcan9189
@Blond11
@Aslimuu93
@Sarikuzum
@pawlover
@Es3424
@ygmrk
@Penyez2728
@Lemoncake
0 06mucize
Olsun canım vardır doktorunun bir bildiği. Rahmin dinlenmiş olur bu sürede. Allah sonunu hayır etsin.Hoşbuldum bu kadar bekledik yine bekleyeceğiz sanırım Geç olsun da güç olmasın Napalım
Aynen canım aman sen de çok dikkat et kendine. Transfere bu kadar az kala kazasız belasız atlatalım.Ben de aynı durumdayim canım 1 Haziran'da iş başı yapicam sonra transfer için git geller başlayacak. Ben de aynı zaman yaklaştıkça duygularım yoğunlaşmaya başladı. İnşallah tüm bunlara deger
Hoşgeldin canım. Hayırlı uğurlu olsun tedavin. Hangi doktordasın orda canım, nasıl orda ortam sakin mi kalabalık mı ? Salgından önce tıklım tıklımdı banka gibi tıkır tıkır çalışıyorlardı, şimdi daha sakin daha uzon ilgileniyorlardır belki hastalarla.Selam bende bu süreci araştırırken size denk geldim bende 4 senelik evli ve son bir senedir denemeler başından geçmiş biriyim ve yine aynen sizin gibi bahçeci umut u geçte olsa bulanlardanım geçen hafta başladık oraya şu an ilaçla adet düzenleme işlemi Allah kısmet ederse kontrolde işlem konusu netleşecek Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah canimmmAynen canım aman sen de çok dikkat et kendine. Transfere bu kadar az kala kazasız belasız atlatalım.