Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

histeroskopi bende oldum bende miyom vardı o alındı inş seninde rahat geçer ve hazirana bebişlerin seninle olur.

Allah şu süreci en kolay şekilde atlatmak nasip etsin hepimize herkesin ayarları bozuluyo ya. Biz eşimle hiç konusmuyoruz bu konuları ben de aklıma getirmemeye çalışıyorum. Düşündükçe geriliyorum

merhaba arkadaşlar hepinize mutlu bayramlar. Bende transfer sürecinde virüse takılanlardanım. Normalde geçen ay transfer olacaktım. Aklıma takılan bir soru var bugün adet oldum doktorumu aradım yasmin hapı yazdı bayramdan sonra tekrar ara beni dedi. Ben de hemen transferi olacakmıyım diye sordum ama bana 45-50 günü bulur dedi ilk transferim olacak kime sorsam adetten 10 gün sonra transfer oldum dedi. Benimki niye bu kadar uzun sürecek anlamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı cevaplarsanız çok mutlu olurum

Allah şu süreci en kolay şekilde atlatmak nasip etsin hepimize herkesin ayarları bozuluyo ya. Biz eşimle hiç konusmuyoruz bu konuları ben de aklıma getirmemeye çalışıyorum. Düşündükçe geriliyorum
Aynen canım Allah hepimize yardım etsin. Ben de sakin tutuyorum kendimi genelde. İşlemler yaklaşınca gerildim biraz. Bide dün öğrendim Maliye Bakanlığı tüm personeli 27 Mayıs’ta geri çağırmış, kronik hastalığı olanlar hariç. Bikaç gün içinde bizi de çağıracaklarmış. Uyduruk hastalık raporları alanlar evde keyif yaparken işe dönücez ona mı yanayım transfere bu kadar az kalmışken işbaşı yapmak zorunda kalıcağıma mı yanayım bilemedim. Çok moralim bozuldu. Şu bir ayı kazasız belasız atlatsam keşke.

Önce büyük şehirlerde sorun vardı şimdi Muş Niğde gibi yerlerde de sıkıntı varmış. Millet döne döne aranıyor. Geçenlerde birisi sormuş ona yanıt gelmişti onu paylaşmıştı sosyal medyadaki grupta. bu kan sulandırıcı iğneler düşük moleküler ağırlıklı heparin gurubunda. Etken maddesi enoksaparin olan enox ve oksapar bulunamıyor ama etken maddesi bemiparin olanlar eczanelerde olacakmış o da hibor ama dozajı farklı.(3500 ve 5000 lik olanları var) ona göre doktorunuz dozunuzu tekrar planlasın gibi bir mesajdı.

Canım hoşgeldin, 45 -50 gün dediyse tarih tam bir sonraki adetinle transfere denk geliyor. Doktorun bir ay daha bekleyelim demiş sana.

Canım etken maddesi bemiparin olanlar da aynı etkiyi yapıyor mu acaba. Kan sulandırıcı etki göstersin de Muadil ilaç da olur hiç farketmez.

Ben de aynı durumdayim canım 1 Haziran'da iş başı yapicam sonra transfer için git geller başlayacak. Ben de aynı zaman yaklaştıkça duygularım yoğunlaşmaya başladı. İnşallah tüm bunlara deger

Canım tahmin edebiliyorum rahatsız eden şeyleri. Arefe’sinde kamar da tedavi olurken sıkıntı yaşadığın şeyler oldu mu ?
Yaşamadım tatlım kendisi harika biri merkezden de memnunum canım

Selam bende bu süreci araştırırken size denk geldim bende 4 senelik evli ve son bir senedir denemeler başından geçmiş biriyim ve yine aynen sizin gibi bahçeci umut u geçte olsa bulanlardanım geçen hafta başladık oraya şu an ilaçla adet düzenleme işlemi Allah kısmet ederse kontrolde işlem konusu netleşecek Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır inşallah

Ben de aynı durumdayim canım 1 Haziran'da iş başı yapicam sonra transfer için git geller başlayacak. Ben de aynı zaman yaklaştıkça duygularım yoğunlaşmaya başladı. İnşallah tüm bunlara deger
Aynen canım aman sen de çok dikkat et kendine. Transfere bu kadar az kala kazasız belasız atlatalım.

Hoşgeldin canım. Hayırlı uğurlu olsun tedavin. Hangi doktordasın orda canım, nasıl orda ortam sakin mi kalabalık mı ? Salgından önce tıklım tıklımdı banka gibi tıkır tıkır çalışıyorlardı, şimdi daha sakin daha uzon ilgileniyorlardır belki hastalarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…