- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.641
Tabiki yazarım cnm biz burda her sıkıntımızı paylaşıyoruz acısıyla tatlısıyla konuşuyoruz ikimizde aynı sorunu yaşıyoruz birbirimizi takipte olalım cnm inşallah bu neupogen işe yararda bizim gibi olanlara umut oluruzBende de mayıs ayından beri bu sıkıntı başladı canım. Bu ay 6 ya çıkmıştı iptal edildi transfer. Adetimi bekliyorum rahim içine ilaç vereceğim dedi haftaya başlarım herhlde. Dondurulmuş transferi en kolayı diye düşünüyordum ama bu sıkontılar çıktı karşıma inan ben de çok darlandım. Ama yapacak bişey yok sonu güzel olsun inşallah. Gelişmeleri yazarsan sevinirim canım. Hayırlısı olsun şimdiden
Aynen canım bence işe yarayacak bugün yapacaklar mı işlemi?Tabiki yazarım cnm biz burda her sıkıntımızı paylaşıyoruz acısıyla tatlısıyla konuşuyoruz ikimizde aynı sorunu yaşıyoruz birbirimizi takipte olalım cnm inşallah bu neupogen işe yararda bizim gibi olanlara umut oluruz
Sözde bugün telefon edip çağıracaklar cnm bekliyorum halaAynen canım bence işe yarayacak bugün yapacaklar mı işlemi?
Ayyy hadi inşallah canım benide bugün aradılar pazartesi günü randevu verdiler aslında bugün yapacaklardı iğneyi ama kan sonucum ne çıktıysa artık doktor pazartesiyi bekleyelim demiş inşallah bendede faydası olur maşallah sana cnm en riskli dönemleri atlatıyorsun çok şükürNissara canım neupogen bi arkadaşıma bu ay yaptılar onun hep 6mmydi bu ay iğneden sonra 9 mm oldu dün transferini yaptılar
Sende insallah faydasını görürsün
Ben yemek yiyemiyorum ama bebegim büyüyo sansıma bugun biraz daha iyiyim azalacak insallah
Bugun 12 hafta olduk
hadi bakalım güzel sonuçlarla inşallahAyyy hadi inşallah canım benide bugün aradılar pazartesi günü randevu verdiler aslında bugün yapacaklardı iğneyi ama kan sonucum ne çıktıysa artık doktor pazartesiyi bekleyelim demiş inşallah bendede faydası olur maşallah sana cnm en riskli dönemleri atlatıyorsun çok şükür
Iğneden sonra üç gün içinde yeterli kalınlaşma olacakmış söylediklerine göre cnm büyük bi ihtimal üçgün sonra bakarlarhadi bakalım güzel sonuçlarla inşallah
iğneden kaç gün sonra tekrar bakıcaklar bişey söylediler mi
Hadi hayırlısı inşallah bu sefer olacak Allah'ın izniyle transfer olacan sağ-salim bebişin gelecek annesine kavuşacak. Rabbim tüm bebek isteyen arkadaslarimin yüzünü güldürsün kucakları bebişlerle dolsun inşallahIğneden sonra üç gün içinde yeterli kalınlaşma olacakmış söylediklerine göre cnm büyük bi ihtimal üçgün sonra bakarlar
Hadi hayirlisi olsun cnm inşallah bu sefer herşey gönlünce olurSlm kizlar ikinci kontrolum vardi bugun...muayene yapıldi kan alındı ogleden sonra arayacaklar ...folik asit coraspin estrofem icmeye devam edicem...ayrica tetradox prodnol ve progestan basliycam..aradiklarinda transfer gununu de soyleyeceklermis bakalim
Sagol canim herkesin diledigini versin rabbim insallahHadi hayirlisi olsun cnm inşallah bu sefer herşey gönlünce olur
Merhaba hanımlar bugun adet oldum pazartesi doktorumu arayacağım transfer sürecine başlayacağız adetin üçüncü günü olacak yani randevum sanırım problem olurmu sizce?
merhaba tedavi öncesi vitamin olarak ne kullandınız, antioksidan ilacın adı neydi istersen özelden de yazabilirsinAntioksidan çok önemli canım benim kullandığım antioksidanın içinde Qenzim q10 de var ben faydasını gördüğümü düşüniyorum
ben sabah içmeye baslamistim 1.5 litre içtim abla ama çok sıkıstım 1 litre ideal benceKizlar transfere giderken ne zaman ve ne kadar su ictiniz
Sagol canimben sabah içmeye baslamistim 1.5 litre içtim abla ama çok sıkıstım 1 litre ideal bence
Canım ben önceki tedavilerimde çok bilinçsizce su içtim transfer anında sanki patlayacaktım o yüzden sana tavsiyem transfere girmeden 40 dakka önce bi küçük şişe su al onu iç yeterliKizlar transfere giderken ne zaman ve ne kadar su ictiniz