Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Tabiki yazarım cnm biz burda her sıkıntımızı paylaşıyoruz acısıyla tatlısıyla konuşuyoruz ikimizde aynı sorunu yaşıyoruz birbirimizi takipte olalım cnm inşallah bu neupogen işe yararda bizim gibi olanlara umut oluruz

Aynen canım bence işe yarayacak bugün yapacaklar mı işlemi?

Nissara canım neupogen bi arkadaşıma bu ay yaptılar onun hep 6mmydi bu ay iğneden sonra 9 mm oldu dün transferini yaptılar
Sende insallah faydasını görürsün
Ben yemek yiyemiyorum ama bebegim büyüyo sansıma bugun biraz daha iyiyim azalacak insallah
Bugun 12 hafta olduk

Ayyy hadi inşallah canım benide bugün aradılar pazartesi günü randevu verdiler aslında bugün yapacaklardı iğneyi ama kan sonucum ne çıktıysa artık doktor pazartesiyi bekleyelim demiş inşallah bendede faydası olur maşallah sana cnm en riskli dönemleri atlatıyorsun çok şükür

hadi bakalım güzel sonuçlarla inşallah
iğneden kaç gün sonra tekrar bakıcaklar bişey söylediler mi

Iğneden sonra üç gün içinde yeterli kalınlaşma olacakmış söylediklerine göre cnm büyük bi ihtimal üçgün sonra bakarlar
Hadi hayırlısı inşallah bu sefer olacak Allah'ın izniyle transfer olacan sağ-salim bebişin gelecek annesine kavuşacak. Rabbim tüm bebek isteyen arkadaslarimin yüzünü güldürsün kucakları bebişlerle dolsun inşallah

Slm kizlar ikinci kontrolum vardi bugun...muayene yapıldi kan alındı ogleden sonra arayacaklar ...folik asit coraspin estrofem icmeye devam edicem...ayrica tetradox prodnol ve progestan basliycam..aradiklarinda transfer gununu de soyleyeceklermis bakalim

Hadi hayirlisi olsun cnm inşallah bu sefer herşey gönlünce olur

Merhaba hanımlar bugun adet oldum pazartesi doktorumu arayacağım transfer sürecine başlayacağız adetin üçüncü günü olacak yani randevum sanırım problem olurmu sizce?

Transferden once sakinlestirici gibi birsey alan kullanan var mi kizlar...ben o an kendimi cok kasıyorum...keske rahat olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…