- 19 Eylül 2018
- 758
- 605
- 34
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.661
Tatlım neden kasıyorsunki kendini canınmı yanıyoTransferden once sakinlestirici gibi birsey alan kullanan var mi kizlar...ben o an kendimi cok kasıyorum...keske rahat olabilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım neden kasıyorsunki kendini canınmı yanıyoTransferden once sakinlestirici gibi birsey alan kullanan var mi kizlar...ben o an kendimi cok kasıyorum...keske rahat olabilsem
Canım senin doktorda inatçı çıktı ya. Benim 8ml iken transfer günü verdi doktorum ve direk transfere gittim. Tekrar bakılmadı bile en son kaç ml olduğuna. 8 ml kötü bir rakam değil aslındaKızlar malesef benim rahimde yine gelişme yok şimdi kontrolden çıktım doktor pazartesiye kadar daha zorlayalım dedi eğer yine olmazsa iptal olacak ne yazıkki
Canım rahim 8 ml de kalmamışki 6.5 ml me düşmüş doktorda şaşkın ne yapacağımızı şaşırdık kaldık galiba üç aylık menopoza sokacak bugün öyle bişeyler dedi benim rahim ciddi anlamda problemli malesefCanım senin doktorda inatçı çıktı ya. Benim 8ml iken transfer günü verdi doktorum ve direk transfere gittim. Tekrar bakılmadı bile en son kaç ml olduğuna. 8 ml kötü bir rakam değil aslında
Aaa çok şaşırdım. Neden inceliyor ki acaba hayırlısı canım üzme kendini. Daha zamanı gelmemiş demekki. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallahCanım rahim 8 ml de kalmamışki 6.5 ml me düşmüş doktorda şaşkın ne yapacağımızı şaşırdık kaldık galiba üç aylık menopoza sokacak bugün öyle bişeyler dedi benim rahim ciddi anlamda problemli malesef
Ne bileyim orada yatmak yetiyor gerilmeme...Tatlım neden kasıyorsunki kendini canınmı yanıyo
Onemli olan sonucun pozitif olmasi canim...gec olmasi degil...senin mutlaka olacak ama biraz sabirla beklemen gerekiyor sanirim..seni bekleyen bi dolu embriyon var nasilsa...canini hic sikma :)Kızlar malesef benim rahimde yine gelişme yok şimdi kontrolden çıktım doktor pazartesiye kadar daha zorlayalım dedi eğer yine olmazsa iptal olacak ne yazıkki
abla uyutabilirler seni küçük bi anestezi ile doktorunla konuş istersenNe bileyim orada yatmak yetiyor gerilmeme...
Valla hiç bilmiyorum cnm vakti var demekki artık öyle düşünüyorum rabbim hayırlısını versinAaa çok şaşırdım. Neden inceliyor ki acaba hayırlısı canım üzme kendini. Daha zamanı gelmemiş demekki. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah
Allah razı olsun tatlım napalım beklicem artık tek tesellim embriyolarım zaten onlardan bari bi sıkıntım yok çok şükürOnemli olan sonucun pozitif olmasi canim...gec olmasi degil...senin mutlaka olacak ama biraz sabirla beklemen gerekiyor sanirim..seni bekleyen bi dolu embriyon var nasilsa...canini hic sikma :)
bende transferden bi saat önce basladim 2 küçük şise kadar ictimKizlar transfere giderken ne zaman ve ne kadar su ictiniz
Geçmiş olsun canım.Allah razı olsun tatlım napalım beklicem artık tek tesellim embriyolarım zaten onlardan bari bi sıkıntım yok çok şükür
Desteğin için çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun rabbim senin yavrunuda kucağına almayı nasip etsin tek tesellim embriyolarım zaten onları düşünerek moralim düzeliyor rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınNissara canımcım hakkında hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın seni bekleyen kac tane yavrucugun var nasılsa icini ferah tut hep dualarımdasın
Aynen canım strestende olmadı gibime geliyo hakkımızda hayırlısı yapacak hiiiiçç bişey yok kafamı rahatlatmaya çalışıyorum ben elimden geleni yaptım takdir Allahtan Desteğin için Allah razı olsun tatlımGeçmiş olsun canım.
Yapacak bişey yok canım bu ayı geçtin artık. Özellikle üzerine düşünce olacağı varsa da olmuyor. Ara verdiğinde bir git ölçtür belki de kendiliğinden kalınlaşacaktır. İster istemez strrs yapıyoruz malesef illa ki etkileniyordur.
Aynen öyle elimizden geleni yapıyoruz Rabbim neye ol diyorsa başımızın üstüne. Hepimizden Allah razı olsun. Hep şöyle dua ediyorum Allahım hayırlısını nasip eyle nasip ettiğin heşeye gönlümü razı eyle beni isyana düşürme.Aynen canım strestende olmadı gibime geliyo hakkımızda hayırlısı yapacak hiiiiçç bişey yok kafamı rahatlatmaya çalışıyorum ben elimden geleni yaptım takdir Allahtan Desteğin için Allah razı olsun tatlım
Çok güzel dua ediyosun cnm rabbim dualarını kabul etsinAynen öyle elimizden geleni yapıyoruz Rabbim neye ol diyorsa başımızın üstüne. Hepimizden Allah razı olsun. Hep şöyle dua ediyorum Allahım hayırlısını nasip eyle nasip ettiğin heşeye gönlümü razı eyle beni isyana düşürme.
abla nasılsın heycan basladi mi yarın kacta trasferinNe bileyim orada yatmak yetiyor gerilmeme...
12.45 de canim...biraz heyecan biraz gerginlikabla nasılsın heycan basladi mi yarın kacta trasferin
Hadi hayirlisi olsun canim inşallah bu defa olacak Allahın izniyle transfer esnasında gözlerini kapat ve içinden sürekli ayetel kürsiyi oku kendini kasma tamamen rahat bırak12.45 de canim...biraz heyecan biraz gerginlik