- 6 Aralık 2016
- 607
- 469
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.621
Nissara bugün kontrolün var dimi? Güzel haberler bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım akşam 5:20 ye randevu verdiler gün içinde yoğunluk varmış heycanla bekliyorum bakalımNissara bugün kontrolün var dimi? Güzel haberler bekliyoruz.
Rabbim herseyi istedigin gibi versin insallah..bu surecler cidden cok zor..yasamayan bilemez...beni de estrofem mahvetti yaa icimde sikinti yapti depresyona soktu resmen...cumartesi 2.kontrolum var bakalim:)Evet canım akşam 5:20 ye randevu verdiler gün içinde yoğunluk varmış heycanla bekliyorum bakalım
Canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için er yada geç amacımıza ulaşıcaz ona şüphem yok inşallah rabbim işini gücünü rast getirsin kardeşim. Kimine estrofem yan etki yapıyor banada geçen ay böbreklerimde ağrı yapmıştı bu ay bi yan etkisini görmedim biraz ağır bi ilaçmış yan etkileride kişinin bünyesine göre değişiyormuş okadar çokki estrofemden şikayet eden sabırla kullanıcaz mecbur sana tavsiyem ilacı kullanırken bol bol su iç ben günde 2,5 litre içiyorumRabbim herseyi istedigin gibi versin insallah..bu surecler cidden cok zor..yasamayan bilemez...beni de estrofem mahvetti yaa icimde sikinti yapti depresyona soktu resmen...cumartesi 2.kontrolum var bakalim:)
Sağol canim sonuç guzel olsun da dayanicaz napalimCanım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için er yada geç amacımıza ulaşıcaz ona şüphem yok inşallah rabbim işini gücünü rast getirsin kardeşim. Kimine estrofem yan etki yapıyor banada geçen ay böbreklerimde ağrı yapmıştı bu ay bi yan etkisini görmedim biraz ağır bi ilaçmış yan etkileride kişinin bünyesine göre değişiyormuş okadar çokki estrofemden şikayet eden sabırla kullanıcaz mecbur sana tavsiyem ilacı kullanırken bol bol su iç ben günde 2,5 litre içiyorum
Hala bekliyorum cnm inşallah hakkımızda hayırlısı olsun acele etmiyorum artık çünkü nekadar çabalarsam çabalayım herşey olacağına varıyor sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikNissara ben sonucun bugün iyi olacağını düşünüyorum canım olmazsa hakkında hayırlısı olsun hiç sıkma canını
Cnn tutmadı negatif sonuç şubatta dondurulmuslarla dewam insallh:)S sedagunayy sonucun ne? Merakla bekliyoruz..
Hala bekliyorum cnm inşallah hakkımızda hayırlısı olsun acele etmiyorum artık çünkü nekadar çabalarsam çabalayım herşey olacağına varıyor sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
İlk aylarda bişey yiyememen ve kilo vermen normal cnm genellikle beş ay sıkıntı oluyo beş ayın sonunda belirtiler yok oluyo 7. Aydada bebek ve sen kilo almaya başlıyosun ne çok şey biliyorum dimi:) hiç gebe kalmadım ama bunları bile araştırmıştım düşün artık :) aman dikkat et kuzucum o bebek çok önemli biliyosun onu o hale getirene kadar az uğraşmadın sen yinede yemeye çalış bol bol su iç meyve ve süt ürünleri tüket rabbim bu sürecini kolay geçirmeni nasip etsin tatlımbenim hala bulantılar devam canım kilo vermeye devam ediyorum artık biraz yemek yiyebilmek istiyorum
haftasonu bi de üstüne grip oldum yattım kaldım kaç gün
Doktordan geleli bir saat oldu cnm neyazıkki yine bi ilerleme yokmuş rahim kalınlığı hala 8 ml doktor kan ver sonuca göre seni yarın çağırıp rahim içine neupogen diye bi ilaç var onu enjekte edicez dedi cnm o üç gün içinde yeterli kalınlaşma yapacakmış çok şaşırdım bi yöndende sevindim benim gibi hastalarda %90 etkiliymiş neden daha önce bahsetmediniz bu ilaçtan dedim bunu en son aşamada veriyoruz dediNissara canım ne yaptın. Muayene nasıl geçti?
Bana da doktorum bu ay aynısını yapacak galiba canım. Rahim içine verilecek dedi sanırım aynısı. Ben de umutluyum işe yarayacak inşallah. Yolumuzun sonu aydınlık olsun da unutacağız hepsini Allahın izniyle. Kalınlığın az da değil 8 çok iyi bence. Ben 8 i görsem direk transfer yaptırırımDoktordan geleli bir saat oldu cnm neyazıkki yine bi ilerleme yokmuş rahim kalınlığı hala 8 ml doktor kan ver sonuca göre seni yarın çağırıp rahim içine neupogen diye bi ilaç var onu enjekte edicez dedi cnm o üç gün içinde yeterli kalınlaşma yapacakmış çok şaşırdım bi yöndende sevindim benim gibi hastalarda %90 etkiliymiş neden daha önce bahsetmediniz bu ilaçtan dedim bunu en son aşamada veriyoruz dedi
Bugün iki doktor birden girdi muayene etti cnm doktorlardan biride öyle dedi bana kalsa bu kalınlığa transfer ederim ama Aret bey biraz titiz çalışıyor herşeyi mükemmel istiyor dedi inşallah faydasını görürüz sendedemi kalınlaşma problemi vardı nekadar oluyor sende kalınlık cnm offf Allahım nolur yardım etBana da doktorum bu ay aynısını yapacak galiba canım. Rahim içine verilecek dedi sanırım aynısı. Ben de umutluyum işe yarayacak inşallah. Yolumuzun sonu aydınlık olsun da unutacağız hepsini Allahın izniyle. Kalınlığın az da değil 8 çok iyi bence. Ben 8 i görsem direk transfer yaptırırım
Çok iyi canım. İnşallah faydasını görürsün. Ama benim de son kontrolümde 8.2 idi rahim kalınlığım. Bir hafta sonraya direk transfer tarihi verildi. Bence 8 kötü bir rakam değilDoktordan geleli bir saat oldu cnm neyazıkki yine bi ilerleme yokmuş rahim kalınlığı hala 8 ml doktor kan ver sonuca göre seni yarın çağırıp rahim içine neupogen diye bi ilaç var onu enjekte edicez dedi cnm o üç gün içinde yeterli kalınlaşma yapacakmış çok şaşırdım bi yöndende sevindim benim gibi hastalarda %90 etkiliymiş neden daha önce bahsetmediniz bu ilaçtan dedim bunu en son aşamada veriyoruz dedi
Daha önceki olumsuz denemelerimden dolayı rahimi pufur pufur istiyor cnm en az 10 ml istiyor dr valla şaştım kaldım rabbim yardımcımız olsunÇok iyi canım. İnşallah faydasını görürsün. Ama benim de son kontrolümde 8.2 idi rahim kalınlığım. Bir hafta sonraya direk transfer tarihi verildi. Bence 8 kötü bir rakam değil
Amin canım inşallah. Her doktorun stili farklı oluyor. Onlar ne derse uyuyoruz artık yapacak birşey yok. İnşallah herşey gönlümüzce olur kuzumDaha önceki olumsuz denemelerimden dolayı rahimi pufur pufur istiyor cnm en az 10 ml istiyor dr valla şaştım kaldım rabbim yardımcımız olsun
Bende de mayıs ayından beri bu sıkıntı başladı canım. Bu ay 6 ya çıkmıştı iptal edildi transfer. Adetimi bekliyorum rahim içine ilaç vereceğim dedi haftaya başlarım herhlde. Dondurulmuş transferi en kolayı diye düşünüyordum ama bu sıkontılar çıktı karşıma inan ben de çok darlandım. Ama yapacak bişey yok sonu güzel olsun inşallah. Gelişmeleri yazarsan sevinirim canım. Hayırlısı olsun şimdidenBugün iki doktor birden girdi muayene etti cnm doktorlardan biride öyle dedi bana kalsa bu kalınlığa transfer ederim ama Aret bey biraz titiz çalışıyor herşeyi mükemmel istiyor dedi inşallah faydasını görürüz sendedemi kalınlaşma problemi vardı nekadar oluyor sende kalınlık cnm offf Allahım nolur yardım et