Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Aaaahhh ahhhh cnm keşke benimkide kalınlaşaydıda geç olaydı ne yapsam ne etsemde kendimi üzülmekten alıkoyamıyorum çok emek veriyoruz hem maddi hem manevi çöküyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım ya bozma moralini stres yapma yaptıkça vücudun ters tepiyor dur bakalım belki yavaş yavaş kalınlaşır
Elimde olan bişey değilki cnm bu ikinci oldu iki aydır avuç avuç ilaç içiyorum inşallah dediğin gibi olur inşallah kalınlaşsında yavaş yavaş olsun yeterki rabbim hepimize dayanma gücü versin kardeşim

Aaaahhh ahhhh cnm keşke benimkide kalınlaşaydıda geç olaydı ne yapsam ne etsemde kendimi üzülmekten alıkoyamıyorum çok emek veriyoruz hem maddi hem manevi çöküyoruz rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Tabiki canım süreç çok zor ilaclar zaten insanı psikolojik olarak yıpratıyor. Lütfen biraz rahatla kendine oyalanacak bir şeyler yap ben spora gittim 2 ay o kadar iyi geldiki bu tedavin olur inşallah eğer olmazsa 2 ay falan dinlen

Artık yavaş yavaş alıştırıyorum kendimi cnm galiba kabullenmekten başka bişey yok herşey Allahtan vardır bundada bi hayır eğer kesin olarak iptal olursa zaten bikaç ay ara verecez bakalım

Ah canım benim sakin kalmaya çalış stres yapma ne olur bak kaç tane embriyon seni bekliyor stres yapma sakın

nesmertoglu canım senin gebeliğin kaç haftalık oldu? Kalp atımını duymak için ne zaman gideceksin doktora? Hamilelik takvimini bebeğinin kalp atımını duyduktan sonra mı yapacaksın? Allah’a emanet ol bebişinle sen

Canım daha çok minik ya 3 kere beta hcg bakıldı yarın bidaha bakılacak. Hamilelik takvimi için acele etmicem inşallah sağlıkla devam etsinde gerisi hallolur. Güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu hafta sonu aöf sınavlarım var kafam dağılsın diye kayıt yaptırmıştım o yüzden pek giremiyorum. Gelişmeleri yazarım

Bekliyorum güzel haberlerini inşallah.Ben de heyecanlanıyorum senin için canım .Allah kolaylık versin.

Kızlar iyi akşamlar.bende rahim dinlendirme sürecindeyim.1 ay oldu yumurtalarım alınalı.aşırı yumurtam olduğundan zaten yumurtalarım alınırkende çok ağrım olmuştu.işlem bittikten 5 gün sonra adet olmuştum...şimdi ikinci adetimi olmayı beklerken kasıklarımda çok batma var sabahtan beri geçmedi yumurtam çatlıyormuş gibi .... yine bu kadar ağrım olması normal mi sizce? Devam ederse yarın doktorumu aramayı düşünüyorum

Bendede öyle olmuştu cnm meğerse enfeksiyon kapmışım antibiyotik verdiler geçti gitti sendede olabilir çok dikkat et kendine doktorunla muhakkak konuş nekadar yumurta toplandı sende

Bendede öyle olmuştu cnm meğerse enfeksiyon kapmışım antibiyotik verdiler geçti gitti sendede olabilir çok dikkat et kendine doktorunla muhakkak konuş nekadar yumurta toplandı sende
Canım benim 26 yumurtam toplanmıştı geriye 5.gün embriyosu 6 tane kaldı.ayın 30 unda transferim var bir terslik çıkmazsa ama şu kasıklarımdaki ağrı canımı sıktı...bugünlerde adet olacağım belkide o yüzden ağrı oluyordur..

Anladım canım Inşallah bi sıkıntı çıkmaz yinede doktoruna sor bol şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…