- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.581
evet canım ben 2 tane alıyorum günlük . bende perşembe gidiyorum kontrole bakalım nolacak. sen adetliyken tahlil yaptırmışmıydın4 gundur gunde 2 tane aldim...yarin gunde 3 tane almaya basliycam...cmtesi de kontrolüm var..sen gunde 2 mi aliyosun
Evet reglinin ikinci gunu gittim zaten..muayene yapildi kan alindi...hersey normal olunca basladik bakalim hazirliklaraevet canım ben 2 tane alıyorum günlük . bende perşembe gidiyorum kontrole bakalım nolacak. sen adetliyken tahlil yaptırmışmıydın
canım önce hayırlısı olsun her işte vardır bir hayır umarım diğer kontrolünde güzel haberler alırsın nar nar suyu felan diyorlar ya onlardan denesen etkisi olur belki. bende transfer için tedaviye başladım benim adetin 2. günü 5mm di senin adetin 2. günü kalınlık neydi bende 2 aydır bekliyorum o yüzden sorayım dedimYok kızlar ne yaptım ne ettimse olmuyor bugün ikinci kontrolüm vardı geçen rahim kalınlığım 8 mldi bu defa hiç ilerlememiş hatta kalınlık 7 ml me düşmüş ne doktor ne ben akıl erdiremedik şaştık kaldık böyle giderse tekrar tedavim iptal olacak artık
Bu ay full nar suyu içtim zaten cnm ama görünen oki pek faydası olmamış artık herşeyin hayırlısı yapacak bişey yok ama çok üzgünüm yorgunum rabbim daha fazla uğraştırmasın hiçbirimizi bende adetin 4. Günü bakıldı 4 mldi seninki ikinci güne göre çok iyi inşallah sen problem yaşamazsıncanım önce hayırlısı olsun her işte vardır bir hayır umarım diğer kontrolünde güzel haberler alırsın nar nar suyu felan diyorlar ya onlardan denesen etkisi olur belki. bende transfer için tedaviye başladım benim adetin 2. günü 5mm di senin adetin 2. günü kalınlık neydi bende 2 aydır bekliyorum o yüzden sorayım dedim
estrofemde mi bi fayda sağlamamış. sen yinede üzülme hiç belli olmaz diğer sayfada okumuştum arkadaşta aynı senin gibi umutsuz konuşuyordu ama diğer kontrolde kalınlık istenen seviyeye gelmişti hemen karalar bağlama Allahtan hayırlısı inşallah. benim kontolümde perşembe bakalım nolacak bana daha hiç transfer yapılmadıBu ay full nar suyu içtim zaten cnm ama görünen oki pek faydası olmamış artık herşeyin hayırlısı yapacak bişey yok ama çok üzgünüm yorgunum rabbim daha fazla uğraştırmasın hiçbirimizi bende adetin 4. Günü bakıldı 4 mldi seninki ikinci güne göre çok iyi inşallah sen problem yaşamazsın
Inşallah bende şu kalınlık problemini aşarım cnm daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hiç birinde bu sorunu yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi kalınlık genellikle 12 ml olurdu doktorlar çok iyi derlerdi şimdi ne değişti anlamiyorum günde 6 tane estrofem ve destek olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda beyaz renkte olan haplarını kullanıyorum ama yok vakti gelmedi diyorum artık rabbim herşeyin hayırlısını versinestrofemde mi bi fayda sağlamamış. sen yinede üzülme hiç belli olmaz diğer sayfada okumuştum arkadaşta aynı senin gibi umutsuz konuşuyordu ama diğer kontrolde kalınlık istenen seviyeye gelmişti hemen karalar bağlama Allahtan hayırlısı inşallah. benim kontolümde perşembe bakalım nolacak bana daha hiç transfer yapılmadı
inşallah Rabbim bu kez güldürür yüzünü diğer kontrolünü bekle bence hemen moralini bozmaInşallah bende şu kalınlık problemini aşarım cnm daha önce 6 kere tüp bebek yaptırdım hiç birinde bu sorunu yaşamamıştım rahmim estrofeme hemen cvp verirdi kalınlık genellikle 12 ml olurdu doktorlar çok iyi derlerdi şimdi ne değişti anlamiyorum günde 6 tane estrofem ve destek olarak cylo prognova diye bi ilaç verdi onunda beyaz renkte olan haplarını kullanıyorum ama yok vakti gelmedi diyorum artık rabbim herşeyin hayırlısını versin
canım olan kullanmıyomusun sen benım de rahîm kalınlasmadı 1 ay ıptal oldu 2. Ay doktorum 2 tane ıgne verdı hemen kalınlastıYok kızlar ne yaptım ne ettimse olmuyor bugün ikinci kontrolüm vardı geçen rahim kalınlığım 8 mldi bu defa hiç ilerlememiş hatta kalınlık 7 ml me düşmüş ne doktor ne ben akıl erdiremedik şaştık kaldık böyle giderse tekrar tedavim iptal olacak artık
Farklı bişey vermedi doktor cnm sadece estrofem ve cylo prognova kalınlaşsa bunlarlada kalınlaşır diyocanım olan kullanmıyomusun sen benım de rahîm kalınlasmadı 1 ay ıptal oldu 2. Ay doktorum 2 tane ıgne verdı hemen kalınlastı
anladım canım sters yapma kendıne sen hayırlısı olur ınsllahFarklı bişey vermedi doktor cnm sadece estrofem ve cylo prognova kalınlaşsa bunlarlada kalınlaşır diyo
Rahimin her bölgesi aynı kalınlıkta olmuyor canım. 8den 7 ye düşmesi bence pek olası değil. 8 olan yer ince kalan bölge olabilir. Transferde kalın yere koyuyor doktor. Sen sabırla ve umutla ilaçlara devam et bence.Farklı bişey vermedi doktor cnm sadece estrofem ve cylo prognova kalınlaşsa bunlarlada kalınlaşır diyo
Hangi iğne canım? Bir de rahim içerisine mi yapıldı ilaç?canım olan kullanmıyomusun sen benım de rahîm kalınlasmadı 1 ay ıptal oldu 2. Ay doktorum 2 tane ıgne verdı hemen kalınlastı
canım ısmını hatırlAmıyorum ekım ayında kullanmıstım yok canım göbekten yapıyosunHangi iğne canım? Bir de rahim içerisine mi yapıldı ilaç?
Rahimi etkileyecek bir ilac falan mi kullandin...ya da sendeki rahatsizlik rahmin kalinlasmasina mi engel acaba...onceki tedavilerinde kalınlasiyor muydu rahminYok kızlar ne yaptım ne ettimse olmuyor bugün ikinci kontrolüm vardı geçen rahim kalınlığım 8 mldi bu defa hiç ilerlememiş hatta kalınlık 7 ml me düşmüş ne doktor ne ben akıl erdiremedik şaştık kaldık böyle giderse tekrar tedavim iptal olacak artık
Uzun zamandır farklı bi ilaç kullanmıyorum cnm sadece doktorun verdiklerini kullanıyorum daha önce hiç böyle bi sorun olmadıydı rahmim estrofeme hemen cvp verirdi niye böyle oldu doktorda şaşırdıRahimi etkileyecek bir ilac falan mi kullandin...ya da sendeki rahatsizlik rahmin kalinlasmasina mi engel acaba...onceki tedavilerinde kalınlasiyor muydu rahmin
Rabbim nasip etmeyince olmuyor canim yaa...biliyoruz bunu ama yine de uzuluyoruz ...rabbim yardimcin olsunUzun zamandır farklı bi ilaç kullanmıyorum cnm sadece doktorun verdiklerini kullanıyorum daha önce hiç böyle bi sorun olmadıydı rahmim estrofeme hemen cvp verirdi niye böyle oldu doktorda şaşırdı
Ay canım ya biraz kendini rahatlat olacak diye telkin ver benimde geç kalınlaşıyor du gunde 6 tane alıyordum estrofemi ve tranferim adetten sonra 25 gunde falan oluyordu. Lütfen sabırla bekle şer gibi gözükenden bazen büyük hayır çıkıyor.Uzun zamandır farklı bi ilaç kullanmıyorum cnm sadece doktorun verdiklerini kullanıyorum daha önce hiç böyle bi sorun olmadıydı rahmim estrofeme hemen cvp verirdi niye böyle oldu doktorda şaşırdı