- 2 Ocak 2018
- 63
- 102
- 39
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.541
Yıkılmadım ama ayakta da değilim :) Off! Hayırlısı olsun, beklediğimize değer inşallah. Neden saymıyorlarmış o adeti, mis gibi adet işte :)))merhaba canım bende senin gibiyim opudan 10 gün sonra adet oldum ama doktorum bu adeti saymıyoruz diğer adetinde transfere başlıycaz dedi. dün adetimin 2. günüydü ve ilaca başladık bakalım nolacak Allahtan hayırlısı
valla bizler biran önce istiyoruz ama maalesef onlar kabul etmiyor. bende çok stres yaptım 2 ay geçmiş üstünden. bide gecikmeli adet oldum sen kendini onada hazırla çünki genelde 2. adet geç geliyormuşYıkılmadım ama ayakta da değilim :) Off! Hayırlısı olsun, beklediğimize değer inşallah. Neden saymıyorlarmış o adeti, mis gibi adet işte :)))
Bana iliski yasak demislerdi canım enfeksiyon bulasmasin diyeKizlar transfere hazirlik doneminde cinsel iliskiye girmek transferi olumsuz etkiler mi sizce...sizler bu surecte dikkat ettiniz mi bu duruma
20 agustosta opu yapildi 31 agustos ilk reglim...ikinci reglim 4 ekimdi...23 ekimde transfer yapildi...opudan 2 ay sonra oldu yani transferim...tutmadi ama...Kızlar, 154 sayfa oku oku gözlerim çıktı.:) Ama bu topikte çok hamiş var inşallah devamı da gelsin. Benim sormak istediğim bi rşey var, bu grup bu konuda tercrübeli sanki. Şu an yumurta takibindeyim, rahim duvarım 6mm, doktor transferi kesin erteleyeceğiz dedi. (iğnesiz sadece klomen ile geliştirildi yumurtalarım) Salı günü OPU olacak. Peki Opu sonrası adet olduğumda hemen trasfer hazırlığına geçebilir miyiz? Yoksa bir kere daha mı adet görmem gerekiyor. Lütfen öyle olmasın, zaman zaten geçmiyor. Deliririm heralde 2 ay ben.
Senin transfer ne zaman olcak...son adet tarihin neydi canim...yazmissindir mutlaka ama bulamadimBildiğim kadarıyla bi sakıncası yok cnm ama ben neolur ne olmaz korkusunu çok yaşadığım için dikkat ediyordum
Öyle olacak sanırım canım başka türlü ayarlanmıyor malesrfİlk zaman sonuca kadar izin alırsın canım. Ben öyle yapıyorum. Gerisi Allah Kerim
Aminn canın cümlemize bizim halimizden malesef sadece bizim gibi uğraşanlar anlıyor yeri geliyor eşlerimiz bile anlamıyor bizleriGozle gorulur bir sikintim yok zaten canim ama rabbim.nasip etmeyince olmuyor...insallah rabbim.bu kez nasip etsin bana ve burdaki herkese
Canım yumurta kalitesi için bir şeyler kullandın mı benim ilk tedavimde 19 yumurtam toplandı ama 5. Güne ulaşan embriyolarımın hepsi kalitesizdi nitekim transfer edilenler de tutmadı ikinci tedavim için 3 ay vitamin takviyesi ve arı sütü bal polen kullandım 42 yumurtam toplandı 26 tanesi döllendi 16 tanesi donduruldu 10 u 3. Gün 1 kalite 6 tanesi 1. Kalite blastYıkılmadım ama ayakta da değilim :) Off! Hayırlısı olsun, beklediğimize değer inşallah. Neden saymıyorlarmış o adeti, mis gibi adet işte :)))
Bugun adetimin 13. Günü cnm pazartesi günü kontrolüm var daha transfer tarihi belli değil ama böyle giderse 10 güne kadar transferim olacakmış öyle demişti doktorumSenin transfer ne zaman olcak...son adet tarihin neydi canim...yazmissindir mutlaka ama bulamadim
Ayyy inşallah cnm hamilesinya içine doğmuştur belkide inşallah çok dua ediyorum tatlım
Ya gerçekten mi? maaşallah. Sonucu da güzel olsun umarım. Sanki kalite konusu ümitsiz gibi gelmişti bana. propolis kullanıyorum, çörek otu,bal ve tarçın karıştırıyorum bir de doktor qenzim q10 vermişti 3 ay kullandım. Nissara da imom latte önerdi ona da bakacağm şimdi.Canım yumurta kalitesi için bir şeyler kullandın mı benim ilk tedavimde 19 yumurtam toplandı ama 5. Güne ulaşan embriyolarımın hepsi kalitesizdi nitekim transfer edilenler de tutmadı ikinci tedavim için 3 ay vitamin takviyesi ve arı sütü bal polen kullandım 42 yumurtam toplandı 26 tanesi döllendi 16 tanesi donduruldu 10 u 3. Gün 1 kalite 6 tanesi 1. Kalite blast
Hayırlısı olsun, inşallah bu kez kavuşursun bebişine. Ben de bekleyeceğim öyle görünüyor, alıştırayım kendimi en iyisi... Beklemek çok zor ama elden de bir şey gelmiyor ki. Sonucu her ne olursa hayırlısı olsun artık...20 agustosta opu yapildi 31 agustos ilk reglim...ikinci reglim 4 ekimdi...23 ekimde transfer yapildi...opudan 2 ay sonra oldu yani transferim...tutmadi ama...
Ocak ayinda olacak yani ...benim de ocak ayi icerisinde olur bi aksilik olmazsa...hayirlisi olsun canimBugun adetimin 13. Günü cnm pazartesi günü kontrolüm var daha transfer tarihi belli değil ama böyle giderse 10 güne kadar transferim olacakmış öyle demişti doktorum
Ilac olarak neler kullaniyosun sen canim...valla bizler biran önce istiyoruz ama maalesef onlar kabul etmiyor. bende çok stres yaptım 2 ay geçmiş üstünden. bide gecikmeli adet oldum sen kendini onada hazırla çünki genelde 2. adet geç geliyormuş
Aynen canım ocakta olacak inşallah hamile kalırızda doğuma kadarda burda gün sayarızOcak ayinda olacak yani ...benim de ocak ayi icerisinde olur bi aksilik olmazsa...hayirlisi olsun canim