Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Yıkılmadım ama ayakta da değilim :) Off! Hayırlısı olsun, beklediğimize değer inşallah. Neden saymıyorlarmış o adeti, mis gibi adet işte :)))

Yıkılmadım ama ayakta da değilim :) Off! Hayırlısı olsun, beklediğimize değer inşallah. Neden saymıyorlarmış o adeti, mis gibi adet işte :)))
valla bizler biran önce istiyoruz ama maalesef onlar kabul etmiyor. bende çok stres yaptım 2 ay geçmiş üstünden. bide gecikmeli adet oldum sen kendini onada hazırla çünki genelde 2. adet geç geliyormuş

1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kan degerlerim normal cikti kizlar...folik asit .coraspin günde 1 tane...estrofem 4 gun boyunca gunde 2...4 gun sonra gunde 3...12 ocak kontrol

20 agustosta opu yapildi 31 agustos ilk reglim...ikinci reglim 4 ekimdi...23 ekimde transfer yapildi...opudan 2 ay sonra oldu yani transferim...tutmadi ama...

Gozle gorulur bir sikintim yok zaten canim ama rabbim.nasip etmeyince olmuyor...insallah rabbim.bu kez nasip etsin bana ve burdaki herkese
Aminn canın cümlemize bizim halimizden malesef sadece bizim gibi uğraşanlar anlıyor yeri geliyor eşlerimiz bile anlamıyor bizleri

Canım yumurta kalitesi için bir şeyler kullandın mı benim ilk tedavimde 19 yumurtam toplandı ama 5. Güne ulaşan embriyolarımın hepsi kalitesizdi nitekim transfer edilenler de tutmadı ikinci tedavim için 3 ay vitamin takviyesi ve arı sütü bal polen kullandım 42 yumurtam toplandı 26 tanesi döllendi 16 tanesi donduruldu 10 u 3. Gün 1 kalite 6 tanesi 1. Kalite blast

Ya gerçekten mi? maaşallah. Sonucu da güzel olsun umarım. Sanki kalite konusu ümitsiz gibi gelmişti bana. propolis kullanıyorum, çörek otu,bal ve tarçın karıştırıyorum bir de doktor qenzim q10 vermişti 3 ay kullandım. Nissara da imom latte önerdi ona da bakacağm şimdi.

20 agustosta opu yapildi 31 agustos ilk reglim...ikinci reglim 4 ekimdi...23 ekimde transfer yapildi...opudan 2 ay sonra oldu yani transferim...tutmadi ama...
Hayırlısı olsun, inşallah bu kez kavuşursun bebişine. Ben de bekleyeceğim öyle görünüyor, alıştırayım kendimi en iyisi... Beklemek çok zor ama elden de bir şey gelmiyor ki. Sonucu her ne olursa hayırlısı olsun artık...

Ya kızlar bilginize muhtacım. Bu ay transfer tedavisine başladık rahim kalınlaşmadı diye oas geçtik sonra. Adetime bir hafta var kahverengi lekeler görüyorum çamaşırımda adet gibi değil. Estrofem yapmış olabilir mi? Şimdi yeni tedaviye başlicam bunu adet sayamam değil mi?

Bugun adetimin 13. Günü cnm pazartesi günü kontrolüm var daha transfer tarihi belli değil ama böyle giderse 10 güne kadar transferim olacakmış öyle demişti doktorum
Ocak ayinda olacak yani ...benim de ocak ayi icerisinde olur bi aksilik olmazsa...hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…