Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ya kızlar bilginize muhtacım. Bu ay transfer tedavisine başladık rahim kalınlaşmadı diye oas geçtik sonra. Adetime bir hafta var kahverengi lekeler görüyorum çamaşırımda adet gibi değil. Estrofem yapmış olabilir mi? Şimdi yeni tedaviye başlicam bunu adet sayamam değil mi?
Estrofeme başlayalı ne kadar oldu bende de ilk kullandığım dönemde 10 gün boyunca kahverengi akıntı geldi normal yani merak etme o adetten sayılmıyor.. ama yinede doktoruna bir sor istersen estrofem adet olmayı engelliyor diye biliyorum..

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı 11mm olmuş. 10 ocak transfer edilecek. O kadar çok ilaç verdi ki sabah progesteron iğne akşam jel,coraspin,folidoce,balık yağı, estrofem, ve prednol. Diğerleri herkesin içtiği klasik ilaçlar fakat prednol ilk kez duyuyorum. Var mı aranızda kullanan. 5 gün içmemi önerdi,

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı 11mm olmuş. 10 ocak transfer edilecek. O kadar çok ilaç verdi ki sabah progesteron iğne akşam jel,coraspin,folidoce,balık yağı, estrofem, ve prednol. Diğerleri herkesin içtiği klasik ilaçlar fakat prednol ilk kez duyuyorum. Var mı aranızda kullanan. 5 gün içmemi önerdi,
canım bende kullandım o hapı vücudun embrıyoyu yabancı madde olarak gormesını engellıyormus ben 17 gün felan ıctım bende

Bende 4 gün kullandım canım. Aynen vücut embriyoyu reddetmesin yabancı madde sanıp savaş açmasın diyeymiş.

Estrofeme başlayalı ne kadar oldu bende de ilk kullandığım dönemde 10 gün boyunca kahverengi akıntı geldi normal yani merak etme o adetten sayılmıyor.. ama yinede doktoruna bir sor istersen estrofem adet olmayı engelliyor diye biliyorum..
Adetimle başlamıştım 14 gün kullandım. Rahim kalınlığı yeterli olmayınca bu ayı pas geçti.9 gündür kullanmıyorum. Akıntı kesildi şimdi ama anlamadım açıkçası.

Adetimle başlamıştım 14 gün kullandım. Rahim kalınlığı yeterli olmayınca bu ayı pas geçti.9 gündür kullanmıyorum. Akıntı kesildi şimdi ama anlamadım açıkçası.
Hmm bilmem ki canım anlayamadım ben senin durumu estrofemi bıraktıktan sonra mı akıntı gelmeye başladı?

aynen canım diğer iğneler ilaçlar bu kadar etki etmedi bu niye böyle yapıyor anlamadım. ağrı kesicide içmek istemiyorum
Ilacin icindeki prospektus o kadar uzun ki..bir cok yan etkisi oldugu yaziyor...östrojen hormonu aliyoruz demekki cok etkili bir ilaç

Merhaba.benim 2 tane embriyo transfer edildi.suan 13.gunum ve degerin 477.sizce ikisidemi tuttu yoksa tekimi tutmus.degerim nasil.bilgisi olan arkadaslar yardim edebilirmi lutfen

Merhaba.benim 2 tane embriyo transfer edildi.suan 13.gunum ve degerin 477.sizce ikisidemi tuttu yoksa tekimi tutmus.degerim nasil.bilgisi olan arkadaslar yardim edebilirmi lutfen
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıkla inş. Değeriniz bence yüksek ikiside tutmuş olabilir. Kaliteleri nasıldı emrbıyoların.

Ya gerçekten mi? maaşallah. Sonucu da güzel olsun umarım. Sanki kalite konusu ümitsiz gibi gelmişti bana. propolis kullanıyorum, çörek otu,bal ve tarçın karıştırıyorum bir de doktor qenzim q10 vermişti 3 ay kullandım. Nissara da imom latte önerdi ona da bakacağm şimdi.
Antioksidan çok önemli canım benim kullandığım antioksidanın içinde Qenzim q10 de var ben faydasını gördüğümü düşüniyorum

Ilacin icindeki prospektus o kadar uzun ki..bir cok yan etkisi oldugu yaziyor...östrojen hormonu aliyoruz demekki cok etkili bir ilaç
valla aynen öyle ben hepsini okumadım sadece olası etkilerini okudum. Sende bende yaşıyoruz etkilerini. Kaç tane alıyorsun sen günde

X