- 6 Aralık 2016
- 607
- 469
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.461
Ay çok güzel çok sevindim tebrikler. Gelsin transfer artık. Bana çok umut oldun.Kızlar bugün kontrolüm vardı adetimin 11. Ci günü rahim kalınlığım 8 ml olmuş geçen ay kalınlaşma olmadığı için iptal olmuştuya 6 ml mi geçmemişti şimdi 11. Ci gün 8 ml olmuş çok şükür sizce nasıl
Inşallah faydası olmuştur kuzum..bugün artık dayanamadım eşim işten gelince aldı az önce içtim bi tane bakalım inşallah faydasını görürüm de biraz yemek yiyebilirim
Hayırlı olsun canım benim inşallah bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucaklarımıza almakta nasip olsun.. buradaki isteyen arkadaşlarımıza da nasip olsun..Gunaydin kizlarr cok sukur testim pozitiff 6. Gunum bu gunn insallah devam eder
:) beşinci günden beri idrar yapıyorum dört farklı firmanın normal idrar testleri pozitif verdi ama tabiki asıl önemli olan kan. O yüzden sabahın köründe gidip vercem kanı çünkü geç verince öğleden sonraya kalıyo. Heyecan var hemde nasılnesmertoglu yarın test günün :))) var mı heyecan?
Yaa bunu şimdi mi söylüyorsun kız deliii:))) yaa çok sevindim Allah'ım üst üste mucizeler veriyor hepimize :)):) beşinci günden beri idrar yapıyorum dört farklı firmanın normal idrar testleri pozitif verdi ama tabiki asıl önemli olan kan. O yüzden sabahın köründe gidip vercem kanı çünkü geç verince öğleden sonraya kalıyo. Heyecan var hemde nasıl
tesekkur ederim canimm rabbim herkese nasip etsinn benimki de insallah devam eder. Canim belirtim pek yok ilk gun biraz kasiklarimda acima oldu. Bide ucuncu gun gece adet agrisi gibi ahrilarim oldu. 7.gunum baska bisey hissetmedim. Sabahlari ac karnina ananas avakado ve kivi yiyorum. İlaclarimi duzenli kullaniyorum. Keciboynuzu ozu iciyorum her gun okadar.Hayırlı olsun canım benim inşallah bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucaklarımıza almakta nasip olsun.. buradaki isteyen arkadaşlarımıza da nasip olsun..
Canım belirtilerini ve beslenmeni anlatır mısın? Ilk sayfaya kaydediyorum..
Dereyi görmeden paçaları sıvamak istemedim yarın beta hcg göreyim de ona göre gelir burda tepinirim:)Yaa bunu şimdi mi söylüyorsun kız deliii:))) yaa çok sevindim Allah'ım üst üste mucizeler veriyor hepimize :))
Hem de coook insallh olumlu sonuçlar alırım
Pozitif resmileşti 116 çıktı çok şükürYaa bunu şimdi mi söylüyorsun kız deliii:))) yaa çok sevindim Allah'ım üst üste mucizeler veriyor hepimize :))
Gözün aydın cnm sağlıkla.kucagina da al inşalalh darius bizlerePozitif resmileşti 116 çıktı çok şükür
Teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sen idrarda bakmadın mı?Gözün aydın cnm sağlıkla.kucagina da al inşalalh darius bizlere
Hayırlı olsun canım benim:)) maşallah güzel çıkmış değerin.. belirtilerini ve beslenme şeklini yazar mısın?Pozitif resmileşti 116 çıktı çok şükür
Yok bakmadım moral bozmayım diyeTeşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza sen idrarda bakmadın mı?
Teşekkür ederim. Transferin ikinci gününden itibaren kasık ağrısı hassasiyet kasıklarımda doluluk basınç hissi vardı ve sonraki dönemde sık idrara çıkmaya başladım. İdrar tonu ve kokusunda değişiklik farkedinde 5. Günde idrar testi pozitif çıktı zaten. Beslenme hepimize uygulanan klasik beslenmeydi. Sabah yumurta olan bi kahvaltı, öğlen ya avokado ya ananas,akşam brokoli havuç pırasa ıspanak Brüksel lahanası karnabahar sebzelerinden biri veya birkaçı, çorba bol salata ve günde iki su bardağı kefir. Çiğ kabak çekirdeği,çiğden fındık fıstık ceviz.Hayırlı olsun canım benim:)) maşallah güzel çıkmış değerin.. belirtilerini ve beslenme şeklini yazar mısın?
İyi sabretmişsin helal olsun ben 5. Günden başlamıştım. Tabi sağlıklı ve doğru olan senin yaptığınYok bakmadım moral bozmayım diye
gözünaydın canımPozitif resmileşti 116 çıktı çok şükür
Teşekkür ederim darısı emek verip isteyen herkesin başına hayırlısıylagözünaydın canım