Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ay çok güzel çok sevindim tebrikler. Gelsin transfer artık. Bana çok umut oldun.

Gunaydin kizlarr cok sukur testim pozitiff 6. Gunum bu gunn insallah devam eder
Hayırlı olsun canım benim inşallah bebişlerimizi sağlıkla hayırla kucaklarımıza almakta nasip olsun.. buradaki isteyen arkadaşlarımıza da nasip olsun..

Canım belirtilerini ve beslenmeni anlatır mısın? Ilk sayfaya kaydediyorum..

nesmertoglu yarın test günün :))) var mı heyecan?
:) beşinci günden beri idrar yapıyorum dört farklı firmanın normal idrar testleri pozitif verdi ama tabiki asıl önemli olan kan. O yüzden sabahın köründe gidip vercem kanı çünkü geç verince öğleden sonraya kalıyo. Heyecan var hemde nasıl

Yaa bunu şimdi mi söylüyorsun kız deliii:))) yaa çok sevindim Allah'ım üst üste mucizeler veriyor hepimize :))

tesekkur ederim canimm rabbim herkese nasip etsinn benimki de insallah devam eder. Canim belirtim pek yok ilk gun biraz kasiklarimda acima oldu. Bide ucuncu gun gece adet agrisi gibi ahrilarim oldu. 7.gunum baska bisey hissetmedim. Sabahlari ac karnina ananas avakado ve kivi yiyorum. İlaclarimi duzenli kullaniyorum. Keciboynuzu ozu iciyorum her gun okadar.

Hayırlı olsun canım benim:)) maşallah güzel çıkmış değerin.. belirtilerini ve beslenme şeklini yazar mısın?
Teşekkür ederim. Transferin ikinci gününden itibaren kasık ağrısı hassasiyet kasıklarımda doluluk basınç hissi vardı ve sonraki dönemde sık idrara çıkmaya başladım. İdrar tonu ve kokusunda değişiklik farkedinde 5. Günde idrar testi pozitif çıktı zaten. Beslenme hepimize uygulanan klasik beslenmeydi. Sabah yumurta olan bi kahvaltı, öğlen ya avokado ya ananas,akşam brokoli havuç pırasa ıspanak Brüksel lahanası karnabahar sebzelerinden biri veya birkaçı, çorba bol salata ve günde iki su bardağı kefir. Çiğ kabak çekirdeği,çiğden fındık fıstık ceviz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…