Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Gunaydin kizlarr cok sukur testim pozitiff 6. Gunum bu gunn insallah devam eder
Canımmm tebrik ederim yaaa ben seni nasıl atladım takipteyim oysaki valla sonucuyun pozitif olduğunu yeni gördüm çok çok sevindim rabbim hepimize nasip etsin ayyy aynı ben hamile kalmışım gibi sevindim yaaaa teyteytey

Hanımlar merhaba tedavide olan bütün kaderdaşlarıma hayırlısı sonuçlar hamile arkadaşlarıma da hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim benim 2. Tedavim ilki negatif oldu 2. Tedaviye başladım opu oldum oludan sonraki ilk adetim bugün oldu bir sornraki adetimle transfere başlayacağız nasipse benide eklermisiniz listeye şubat sonu transferim olacak inşallah

Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin.. inşallah güzel haberlerini alırız.. listeye ekledim:))

Ahhhh canım ahhhh nerde o günler rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşAllah sizlere o mutluluğu yaşatan rabbim benim gibi zor vakalarada yaşatsın
Zor vaka deme kız en çok yumurta maşallah senden toplanmıştı sadece rahim karşılaşmamıştı şimdi o da kalınlaştı olucak inşallah moralini yüksek tut..

Zor vaka deme kız en çok yumurta maşallah senden toplanmıştı sadece rahim karşılaşmamıştı şimdi o da kalınlaştı olucak inşallah moralini yüksek tut..
Inşallah tatlım nebiliyim bu 7. Ci tedavim sonuçta rahimde problemli ama daha önce hiç blastokist transferi olmamıştım bukez diğer tedavilerime göre dahada umutluyum inşallah

Inşallah tatlım nebiliyim bu 7. Ci tedavim sonuçta rahimde problemli ama daha önce hiç blastokist transferi olmamıştım bukez diğer tedavilerime göre dahada umutluyum inşallah
Canım transferin ne zaman olacak maşallah 16tabe blastın var güzel şeyler düşün güzel olsun

Tatlım seninde gözünaydın sonucun hayırlı olsun ohhh beeee nede güzel canlandı topik rabbim hep böyle devam ettirsin inşallah
Çok teşekkür ederim seninde yoluna girmiş işlerin çok sevindim canım benim. Hayırlısıyla transfer sonucunun pozitif olduğunu da göreceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…