Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Canim cok sukur kendiliginden oldu. Zaten 3. Tup bebek yaptiramazdim. Tam yeni yil hediyesi.
Ayy sana aynı senin gibi bir arkadaşımı anlatmıştım erken menepoza giren tüp bebek bile iptal edildi ama kendiliğinden hamile kaldı sende öyle olucaksın demiştim de inanmamıştın bak Allah'ımın mucizesi işte.. çok şükür Allah'ım bize bu günleri gösterdiği için:dua: inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım benim..
Bende hamileyim 7+3 olduk bile ama benim tüp bebek. Çok şükür ilk denemede oldu.. ve benim arkadaşlarımda da herkes hamile bu yıl hamile yılı:anneadayı::anneadayı:

Melusina22 Melusina22 gebelik takvimini nasıl yaptın ben yapamıyorum da :KK43:

Ben yetisemeden yapmışsın tatlım güzel olmuş
Bulantılarım cok bakamıyorum hic buraya
Dün kontrolüm vardı miniğim kollarını bacaklarını oynatmaya baslamis
Güzel haber alan arkadaslar gözünüzaydın Allah kucağımıza almayı nasip etsin insallah

Ben yetisemeden yapmışsın tatlım güzel olmuş
Bulantılarım cok bakamıyorum hic buraya
Dün kontrolüm vardı miniğim kollarını bacaklarını oynatmaya baslamis
Güzel haber alan arkadaslar gözünüzaydın Allah kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Ayy çok geçmiş olsun canım.. benim bulantı 2 hafta sürdü yataktan kalkamıyordum sonra "zofer" diye bi ilaç verdi doktorum.. 1tane içtim kendime geldim vallahi.. buda fayda etmezse bunun serumu vercem demişti Allahtan o hap çok iyi geldi.. şuan hapı içmeme gerek kalmıyor çok acıktığım zamanlar midem bulanmaya başlıyor hemen yiyorum düzeliyor..

X