Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Kızlar isimlerinizi yazdırıp yazdırıp kayboluyorsunuz sonuç ne açıklandı mı ne oldu diye bizde hem sürekli dua ediyoruz hemde meraktan çatlıyoruz.... bizede YAZIKKK..

Kızlar isimlerinizi yazdırıp yazdırıp kayboluyorsunuz sonuç ne açıklandı mı ne oldu diye bizde hem sürekli dua ediyoruz hemde meraktan çatlıyoruz.... bizede YAZIKKK..
Benbirdost Benbirdost iki gün önce transfer oldum.. sayfa göremiyorum yoksa yazardım.. kimse yorum yapmayınca gidiyor.. :) duaların icin allah razı olsun .. 5 ocakta kan vercem insallh

Ah burası benim içinmiş. ❤️

Merhabalar herkese.
Benim de yarin yumurtalar toplanıp laboratuvara gidecekler insallah kaliteli embriyolarımız olur da dondurulup 2. Adetimle Şubat ortası gibi transfer olacak. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. Birbirimize çokça dua edelim.

Rahim dinlendirme sanırım olumlu yönde iyi geliyormuş tutunma oranı yüksek oluyor diye okudum internette ama. Sizler bu konuda neler biliyorsunuz?
Merhaba benim de sali günü toplandi şubat gibi transfer olacak ins

Kaç tane donduruldu sizin ?
Bi dr kaçıncı günde donduruyorlar daha söylemediler bize bugün 1 .9 tane döllenmiş . Sali oldum carsamba aradilar . Ya 3. Gun ya da 5. Gun dondurucaklar. Dr um arayacakmış beni durumla ilgili. Heycanla bekliyorum

X