- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.401
Güzel haberler verirsin inşallah canım:))
Amin insallah cnmm5.gün embriyosu ise 7.gün yap:))) ben 7.gün erken gebelikte görmüştüm ogün kan sonucum 77 çıkmıştı
Hadi hayirlisi ins
Amin insallah cnmm
9 tane testim var cnm bakalim bikac gun gecsin baslarim
Maalesef negatif.
Canım çok geçmiş olsun iki blastokist ile olmadıysa rahimsel bi problem vardır ozamanMaalesef negatif.
2 blastosit transfer olmuştu. Neden olmadi anlamadimdoktor da sasirdi
Esimden tese ile sperm alinmisti. Doktor da umutlandirmisti embriyolar cok guzel diye ama acaba kaliteli degil miydi? Ya da dedigin gibi rahim de mi problem? Doktor bu tur durumlarda aciklayamiyoruz dedi. Offf 4 tane daha var ama su an korkuyorum ayni sonuc olacak diyeCanım çok geçmiş olsun iki blastokist ile olmadıysa rahimsel bi problem vardır ozaman
Ewet cnm 25 aralık da oldum :)25 aralıkta mı oldun canım.. hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz :))
Rahim filmi çetirmişmiydin cnmEsimden tese ile sperm alinmisti. Doktor da umutlandirmisti embriyolar cok guzel diye ama acaba kaliteli degil miydi? Ya da dedigin gibi rahim de mi problem? Doktor bu tur durumlarda aciklayamiyoruz dedi. Offf 4 tane daha var ama su an korkuyorum ayni sonuc olacak diye
Ahmet erdem benim doktorumora da ahmet erdem ve mehmet erdem ıkız kardesler varmıs senin doktorun bunlardan bırımı
Bende yenı duydum fiyatı 7250 dedılerAhmet erdem benim doktorum
hayırlısı olsun canım uzulme4Evet. Tek tup tikaliydi ama bu durumda fark etmiyor sanirim. Tup icin engel degil demisti doktor. Bir cm lik miyom var ama transfer edilen bolgeye cok yakin degil. 3 doktordan bu sekilde gorus almistim. Su an acaba diyorum...
Ön gorusme ucretsiz istersen gidip görüşebilirsinBende yenı duydum fiyatı 7250 dedıler
esımın müsait zamanında gidecem abla ama büyük ıhtımalle devlet destek gı ıle unıversıte hastanesınde deneyecegımÖn gorusme ucretsiz istersen gidip görüşebilirsin
Baskent hastanesine mi gitceksin canimesımın müsait zamanında gidecem abla ama büyük ıhtımalle devlet destek gı ıle unıversıte hastanesınde deneyecegım
hayır abla zübeyde hanıma gıdecegım buyuk ıhtımal rapor cıkartıp 1000 pora ya felan yaptıracagız ablaBaskent hastanesine mi gitceksin canim
Bende inanılmaz baş ağrısı yapıyor. Reglimin 3.günü başladım kanamayı da kesti. Ayrıca bugün Bayaa akıntım oldu. Sanırım biraz sıkıntılı bir ilaçKızlar estrofem kullanırken kasıklarınızda rahminizde ve karnınızda ağrı oluyormu bide akıntım var sizce normalmi bunlar
Zamanı değilmis canım benim Allahın izniyle bir sonraki denemede olucak umudunu kaybetme sakın..Maalesef negatif.
2 blastosit transfer olmuştu. Neden olmadi anlamadimdoktor da sasirdi
Bende ağrı değil de çok fena baş dönmesi yapmıştı ve 10 gün boyunca kahverengi akıntı gelmişti..Kızlar estrofem kullanırken kasıklarınızda rahminizde ve karnınızda ağrı oluyormu bide akıntım var sizce normalmi bunlar