- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
- #1.381
abla sen novarta mı gıdıyordurCanim bence hazir meyve suyu icme...onlarda bi dolu katki maddesi var...dogrudan nar ye daha iyi...ya da nar alip suyunu sık
canım üzme kendını bazen ıdrarda cıkmayıp kanda cıkabılıyorYarin test gun7m. Bgn idrar testi yaptim ama maalesef bembeyaz
canım ne yaptın kan verdın mıYarin test gun7m. Bgn idrar testi yaptim ama maalesef bembeyaz
Kızlar isimlerinizi yazdırıp yazdırıp kayboluyorsunuz sonuç ne açıklandı mı ne oldu diye bizde hem sürekli dua ediyoruz hemde meraktan çatlıyoruz.... bizede YAZIKKK..
Hilalcim test günümüz aynı ama ctesingeliyor bende bir gün öncesinde vereyim diyorumCanimm dun oldum ben transferimi cok sukurr 5 ocak test gunum
Merhaba benim de sali günü toplandi şubat gibi transfer olacak insAh burası benim içinmiş.
Merhabalar herkese.
Benim de yarin yumurtalar toplanıp laboratuvara gidecekler insallah kaliteli embriyolarımız olur da dondurulup 2. Adetimle Şubat ortası gibi transfer olacak. Allahım hakkımızda hayırlısını versin. Birbirimize çokça dua edelim.
Rahim dinlendirme sanırım olumlu yönde iyi geliyormuş tutunma oranı yüksek oluyor diye okudum internette ama. Sizler bu konuda neler biliyorsunuz?
Evet canimabla sen novarta mı gıdıyordur
ora da ahmet erdem ve mehmet erdem ıkız kardesler varmıs senin doktorun bunlardan bırımıEvet canim
Merhaba benim de sali günü toplandi şubat gibi transfer olacak ins
Valla canim bikac gun gecsin ben test yapmaya baslicamHilalcim test günümüz aynı ama ctesingeliyor bende bir gün öncesinde vereyim diyorum
25 aralıkta mı oldun canım.. hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz :))Benbirdost iki gün önce transfer oldum.. sayfa göremiyorum yoksa yazardım.. kimse yorum yapmayınca gidiyor.. :) duaların icin allah razı olsun .. 5 ocakta kan vercem insallh
Güzel haberler verirsin inşallah canım:))Canimm dun oldum ben transferimi cok sukurr 5 ocak test gunum
5.gün embriyosu ise 7.gün yap:))) ben 7.gün erken gebelikte görmüştüm ogün kan sonucum 77 çıkmıştıValla canim bikac gun gecsin ben test yapmaya baslicamdayanabilcemi sanmiyorum
Nasıl söylemezler ki? Sorsaydın keşke.. bu konuda bilgi vermek zorundalar. Ama eğer ilk deneme ise ve eğer erken menepoz gibi bir risk yoksa 5.gün dondurulur canım..Kaç tane donduruldu sizin ?
Bi dr kaçıncı günde donduruyorlar daha söylemediler bize bugün 1. Gün aradılar sadece.
Kaç tane donduruldu sizin ?
Bi dr kaçıncı günde donduruyorlar daha söylemediler bize bugün 1 .9 tane döllenmiş . Sali oldum carsamba aradilar . Ya 3. Gun ya da 5. Gun dondurucaklar. Dr um arayacakmış beni durumla ilgili. Heycanla bekliyorum