Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Şimdiki tedavim raporlu cnm sadece hulusi beyde çıkartmadım raporu. İlk denememde hiç bi bilgimiz yoktu rapordan falan haberimiz yoktu ikinciyi acibademde yaptırdım ordada rapor geçmiyordu hulusi beyde fiyatlar çok uygun olduğu için hakkımı harcamak istemedim 5. Ci tedavim memorialda oldu ilk hakkımı orda kullandım ama ordada ilaç dozu ayarı yapamadılar yanlış tedavi sonucu olumsuz oldu 6.cı tedavimide yanlışlık yaptık diye ücretsiz yaptılar cnm ama ondada hata oldu ve olumsuz oldu :KK43:şimdi Aret beyde ikinci hakkımı kullandım son bi hakkım kaldı inşallah ona gerek kalmaz
ınslah canım benımde 5. Deneme olacak benım yasım daha yenı 23 oldugu ıcın rapor hakkım yenı geldı bakalım ugrasıcaz almaya merkezde karar verebılırsem

bızde sorun esım azosperm tese amelıyatı oldu ılk denemem tutu ama düşükle sonuclandı 2. De tutu kan degerım düşmeye basladı kımyasal oldu 3ve 4 hıc tutunadı
Anladım canım daha önce düşük olması çok üzücü ama iyi tarafıda hamile kalabilmişsin bu rahimde bi problem olmadığını gösterir ben daha önce hiç hamile kalmadim o yüzden çok umutlanmıyorum ama rabbimden ümidimide kesmiyorum bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Anladım canım daha önce düşük olması çok üzücü ama iyi tarafıda hamile kalabilmişsin bu rahimde bi problem olmadığını gösterir ben daha önce hiç hamile kalmadim o yüzden çok umutlanmıyorum ama rabbimden ümidimide kesmiyorum bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
öyle ınslah canım rahım flımı cektırdım 2 ay önce hıc bır sıkıntı cıkmadı bakalım allahım yüzümüzü güldürsün bu sefer

Evet canm erkenden başlıyoruz rahimi hazırlıyorlar...benim Opu 4 Ekim kontrolüm 5 Aralık ve nasipse inşallah transfer 11 Aralık..

Aynen. Ben tarnsfere kadar 45 gün dinlenme süresi almış oldum.bende ayın 20 dinde doktor kontörlü ve test yaptircam. Kalınlığa bakılacak.26 sinda sonrada transfer yazıyor.cok heyecanlıyım.ins olur inşallah.allahim hayırlısını nasip etsin ins.
kızlar benim sabah rahim kalınlığına bakılacak:) bide progesteron testi yaptırcam..

Size bişey sorcam ya ben transfer için eşimle gidemicem kardeşimle gidicem yani otobüsle ben bizim merkezin çevresinde ne yemek yenecek yer var nede kahvaltı yapılacak yer var oyüzden sıkıntı olucak.. bizim merkezin yan tarafında otel görmüştüm ama adına hiç bakmadım siz otelin ismini biliyor musunuz? Konuk evinde kalamam kahvaltı yapıp öyle gitmek istiyorum transfere..

Cnm cumartesi günü sonuç alacaksın inşallah olumlu olur aklım sende :anneadayı::KK200:
inşallah canım
bugün adet olacak gibi karın ağrım var hiç belirtim yoktu bugüne kadar
sadece 2 gündür kalın giyinmeme rağmen ayaklarım çok üşüyodu onunda niye olduğunu anlamadım
yarın sabah erkenden gidicem hastaneye kan vermek için

inşallah canım
bugün adet olacak gibi karın ağrım var hiç belirtim yoktu bugüne kadar
sadece 2 gündür kalın giyinmeme rağmen ayaklarım çok üşüyodu onunda niye olduğunu anlamadım
yarın sabah erkenden gidicem hastaneye kan vermek için
Heyecandanda ağrı olabilir cnm :) kasma kendini inşallah yarın güzel haberler alacaz :KK200:

Aynen. Ben tarnsfere kadar 45 gün dinlenme süresi almış oldum.bende ayın 20 dinde doktor kontörlü ve test yaptircam. Kalınlığa bakılacak.26 sinda sonrada transfer yazıyor.cok heyecanlıyım.ins olur inşallah.allahim hayırlısını nasip etsin ins.

benim de 20 sinde kontrolüm var aynı şekilde rahim kalınlığıma bakılacak tahlil yaptırcam, benim transferim 29 kasımda olacak inşallah.

kızlar benim sabah rahim kalınlığına bakılacak:) bide progesteron testi yaptırcam..

Size bişey sorcam ya ben transfer için eşimle gidemicem kardeşimle gidicem yani otobüsle ben bizim merkezin çevresinde ne yemek yenecek yer var nede kahvaltı yapılacak yer var oyüzden sıkıntı olucak.. bizim merkezin yan tarafında otel görmüştüm ama adına hiç bakmadım siz otelin ismini biliyor musunuz? Konuk evinde kalamam kahvaltı yapıp öyle gitmek istiyorum transfere..
Canım ne yaptın rahim kalımlığın yeterli düzeye gelmiş mi

X