- 20 Aralık 2017
- 681
- 911
- Konu Sahibi Benbirdost
Kalan dondurulmusu ocakta ayni merkezde deniycem o da tutmazsa araştırcam artik canim sagolasinabla recai papucu var bı bak ıstersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan dondurulmusu ocakta ayni merkezde deniycem o da tutmazsa araştırcam artik canim sagolasinabla recai papucu var bı bak ıstersen
ınslah canım benımde 5. Deneme olacak benım yasım daha yenı 23 oldugu ıcın rapor hakkım yenı geldı bakalım ugrasıcaz almaya merkezde karar verebılırsemŞimdiki tedavim raporlu cnm sadece hulusi beyde çıkartmadım raporu. İlk denememde hiç bi bilgimiz yoktu rapordan falan haberimiz yoktu ikinciyi acibademde yaptırdım ordada rapor geçmiyordu hulusi beyde fiyatlar çok uygun olduğu için hakkımı harcamak istemedim 5. Ci tedavim memorialda oldu ilk hakkımı orda kullandım ama ordada ilaç dozu ayarı yapamadılar yanlış tedavi sonucu olumsuz oldu 6.cı tedavimide yanlışlık yaptık diye ücretsiz yaptılar cnm ama ondada hata oldu ve olumsuz oldu şimdi Aret beyde ikinci hakkımı kullandım son bi hakkım kaldı inşallah ona gerek kalmaz
rıca ederim ablaKalan dondurulmusu ocakta ayni merkezde deniycem o da tutmazsa araştırcam artik canim sagolasin
Evet canım üç kere hakkımız var ben bu tedavimde ikinci hakkımı kullandım son bir hakkım kaldıNissara bi eczane çalışanı üç rapor hakkı oluyor demişti.! Öyle bişey var mı gerçekten?
Bu arada Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende rahim dinlenme sürecindeyim
Canım sende bayaa denemişsin sende problem neydi ve hiç gebe kaldınmı daha önceınslah canım benımde 5. Deneme olacak benım yasım daha yenı 23 oldugu ıcın rapor hakkım yenı geldı bakalım ugrasıcaz almaya merkezde karar verebılırsem
bızde sorun esım azosperm tese amelıyatı oldu ılk denemem tutu ama düşükle sonuclandı 2. De tutu kan degerım düşmeye basladı kımyasal oldu 3ve 4 hıc tutunadıCanım sende bayaa denemişsin sende problem neydi ve hiç gebe kaldınmı daha önce
Anladım canım daha önce düşük olması çok üzücü ama iyi tarafıda hamile kalabilmişsin bu rahimde bi problem olmadığını gösterir ben daha önce hiç hamile kalmadim o yüzden çok umutlanmıyorum ama rabbimden ümidimide kesmiyorum bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsunbızde sorun esım azosperm tese amelıyatı oldu ılk denemem tutu ama düşükle sonuclandı 2. De tutu kan degerım düşmeye basladı kımyasal oldu 3ve 4 hıc tutunadı
öyle ınslah canım rahım flımı cektırdım 2 ay önce hıc bır sıkıntı cıkmadı bakalım allahım yüzümüzü güldürsün bu seferAnladım canım daha önce düşük olması çok üzücü ama iyi tarafıda hamile kalabilmişsin bu rahimde bi problem olmadığını gösterir ben daha önce hiç hamile kalmadim o yüzden çok umutlanmıyorum ama rabbimden ümidimide kesmiyorum bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Amiiinnn tatlım inşallahöyle ınslah canım rahım flımı cektırdım 2 ay önce hıc bır sıkıntı cıkmadı bakalım allahım yüzümüzü güldürsün bu sefer
sen kaç yasındasın canımAmiiinnn tatlım inşallah
28:)sen kaç yasındasın canım
Bende 23 5 senelik evlıyım
Senin yaşın dahada küçük cnm bende 7 senelik evliyim doktor bu tedavide yaş çok önemli diyor inşallah güzel haberlerimizi yazarız burayaBende 23 5 senelik evlıyım
ınşallah hepımızın yazmayı nasıp olurSenin yaşın dahada küçük cnm bende 7 senelik evliyim doktor bu tedavide yaş çok önemli diyor inşallah güzel haberlerimizi yazarız buraya
Cnm cumartesi günü sonuç alacaksın inşallah olumlu olur aklım sendeevet canım son 6 gün heyecanla bekliyorum
Evet canm erkenden başlıyoruz rahimi hazırlıyorlar...benim Opu 4 Ekim kontrolüm 5 Aralık ve nasipse inşallah transfer 11 Aralık..
kızlar benim sabah rahim kalınlığına bakılacak:) bide progesteron testi yaptırcam..Aynen. Ben tarnsfere kadar 45 gün dinlenme süresi almış oldum.bende ayın 20 dinde doktor kontörlü ve test yaptircam. Kalınlığa bakılacak.26 sinda sonrada transfer yazıyor.cok heyecanlıyım.ins olur inşallah.allahim hayırlısını nasip etsin ins.
inşallah canımCnm cumartesi günü sonuç alacaksın inşallah olumlu olur aklım sende
Heyecandanda ağrı olabilir cnm :) kasma kendini inşallah yarın güzel haberler alacazinşallah canım
bugün adet olacak gibi karın ağrım var hiç belirtim yoktu bugüne kadar
sadece 2 gündür kalın giyinmeme rağmen ayaklarım çok üşüyodu onunda niye olduğunu anlamadım
yarın sabah erkenden gidicem hastaneye kan vermek için
Aynen. Ben tarnsfere kadar 45 gün dinlenme süresi almış oldum.bende ayın 20 dinde doktor kontörlü ve test yaptircam. Kalınlığa bakılacak.26 sinda sonrada transfer yazıyor.cok heyecanlıyım.ins olur inşallah.allahim hayırlısını nasip etsin ins.
Canım ne yaptın rahim kalımlığın yeterli düzeye gelmiş mikızlar benim sabah rahim kalınlığına bakılacak:) bide progesteron testi yaptırcam..
Size bişey sorcam ya ben transfer için eşimle gidemicem kardeşimle gidicem yani otobüsle ben bizim merkezin çevresinde ne yemek yenecek yer var nede kahvaltı yapılacak yer var oyüzden sıkıntı olucak.. bizim merkezin yan tarafında otel görmüştüm ama adına hiç bakmadım siz otelin ismini biliyor musunuz? Konuk evinde kalamam kahvaltı yapıp öyle gitmek istiyorum transfere..