Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Bu konuya bugun tahil oldum :) pzartesi yumurta toplama olacak ama sivi birikmis rahim dinlendirmeye girecegim.
Transfer icin rahim nasil hazirlaniyor?

kızlar bhcg 211 çıktı :halay: pazartesi tekrar kan vermeye gidicem
Allahım sonuna kadar sağ sağlıklı gitmeyi hepimize nasip etsin inşallah :dua:
Ohh be bi tane hamişimiz oldu :))) maşallah canım insallah sağsalim kucağına almakta nasip olsun.. belirtilerin nelerdi anlatır mısın biraz? Neler yedin içtin? Nelere dikkat ettin?

Kaç embriyo konulmuştu cnm değerin yüksek ikiz olabilir :KK6:

teşekkür ederim canım inşallah hep beraber kavuşuruz bebişlerimize
1 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti

Ohh be bi tane hamişimiz oldu :))) maşallah canım insallah sağsalim kucağına almakta nasip olsun.. belirtilerin nelerdi anlatır mısın biraz? Neler yedin içtin? Nelere dikkat ettin?

2-3 gündür ciddi üşümem vardı en çokta ayaklarımda belirgin, çorap patik giydiğim halde ayaklarım ısınmıyordu
kombiyi sonuna kadar açtım evdekiler sıcaktan fenalık geçiriyor artık :)
dün sabah adet olacak gibi karın ağrım başladı başkada bir belirtim yok canım
transferden beri hafif bi mide bulantım var ama o da coraspin başladığımdan beri olduğu için bu duruma bağlamadım pek
her sabah bi tane yumurta yiyorum 1 bardak süt içiyorum, gün içinde 2,5- 3 lt su içtim
gün içinde ceviz çiğ badem kuru kayısı yedim kabız olmamak için
onun dışında genelde evde pişen şeyleri yiyorum
başka ekstra yediğim bişey olmadı
işten izin aldım, ama doktorum yatma sürekli dediği için hergün 45-50 dk yürüyüş yaptım

kızlar benim sabah rahim kalınlığına bakılacak:) bide progesteron testi yaptırcam..

Size bişey sorcam ya ben transfer için eşimle gidemicem kardeşimle gidicem yani otobüsle ben bizim merkezin çevresinde ne yemek yenecek yer var nede kahvaltı yapılacak yer var oyüzden sıkıntı olucak.. bizim merkezin yan tarafında otel görmüştüm ama adına hiç bakmadım siz otelin ismini biliyor musunuz? Konuk evinde kalamam kahvaltı yapıp öyle gitmek istiyorum transfere..
Bilmiyorum tatlım hatırlamıyorum bende.transfer nezman saat kacta

Sağol canım.. aynen bir kaç gün gecikmeden bişey olmaz inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişlere hamile kalalımda bir kaç gün geciksede olur:)) ama B Brc48 sen benden önce olucaksın :))
Ay ya hiç üzülme vardır bunda da bı hayır inan. İns ya ben sana gelişmeleri yazicam aklımdasın belki aynı güne denk gelirsek merkezde tanışırız.

teşekkür ederim canım inşallah hep beraber kavuşuruz bebişlerimize
1 tane 5. gün embriyosu transfer edilmişti

2-3 gündür ciddi üşümem vardı en çokta ayaklarımda belirgin, çorap patik giydiğim halde ayaklarım ısınmıyordu
kombiyi sonuna kadar açtım evdekiler sıcaktan fenalık geçiriyor artık :)
dün sabah adet olacak gibi karın ağrım başladı başkada bir belirtim yok canım
transferden beri hafif bi mide bulantım var ama o da coraspin başladığımdan beri olduğu için bu duruma bağlamadım pek
her sabah bi tane yumurta yiyorum 1 bardak süt içiyorum, gün içinde 2,5- 3 lt su içtim
gün içinde ceviz çiğ badem kuru kayısı yedim kabız olmamak için
onun dışında genelde evde pişen şeyleri yiyorum
başka ekstra yediğim bişey olmadı
işten izin aldım, ama doktorum yatma sürekli dediği için hergün 45-50 dk yürüyüş yaptım
Canım gözün aydın tüp bebek sebebin neydi

hayırlı olsun canım çok güzel haberlerini alır çok daha güzel günlerini görürsün inşallah:KK200::anneadayı::anne:

teşekkür ederim tatlım Amin inşallah
bugün kandil hepimizin kandili mübarek olsun
isteyen herkese Allah'ım nasip etsin, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım diye dua ettim :dua:

Yumurta toplamam yapildi. 23 tane toplanmis.Son gun cok zorlandim. Patlayacak gibiyim yuruyemiyorum. Tup bebek kayit sirasinda da sinir ettiler beni. Agrim var, ayakta bekletiyorlar habire onu doldur bunu doldur diyor ve alcak masaya egilerek doldurmami bekliyorlar. Suratima baksa agrim oldugunu anlayacak ama nerdeee. En son ben oturuyorum dedim. Esim kagitlari kiz ile benim aramda tasidi. Guya saglik calisani olacak.
Neyse bu da gecti gitti. Embriyolar saglikli oluşursa donduracalar haber bekliyoruz.

Yumurta toplamam yapildi. 23 tane toplanmis.Son gun cok zorlandim. Patlayacak gibiyim yuruyemiyorum. Tup bebek kayit sirasinda da sinir ettiler beni. Agrim var, ayakta bekletiyorlar habire onu doldur bunu doldur diyor ve alcak masaya egilerek doldurmami bekliyorlar. Suratima baksa agrim oldugunu anlayacak ama nerdeee. En son ben oturuyorum dedim. Esim kagitlari kiz ile benim aramda tasidi. Guya saglik calisani olacak.
Neyse bu da gecti gitti. Embriyolar saglikli oluşursa donduracalar haber bekliyoruz.
Maşallah cnm 23 yumurta çok iyi illaki içinden sağlıklı olanları çıkacaktır rabbim inşallah sıkıntılarımızın mükafatını verir :KK66:

hayırlı olsun canım İnşallah güzel embriyoların oluşur

X