- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
- Konu Sahibi Benbirdost
iyim abla şuan yoldayım istanbula geliyorum doktorla randevumuz var sen nasılsın ablatugce0640 nasilsin neler yapiyosun doktorunla gorusebildin mi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim abla şuan yoldayım istanbula geliyorum doktorla randevumuz var sen nasılsın ablatugce0640 nasilsin neler yapiyosun doktorunla gorusebildin mi canim
Benim sadece usg yapılacak kan testim yok. Senin tedavin nerdeydi? Günlerimiz aynı gidiyor. Kaç embriyo transfer edilecekAmin canım Rabbim hepimizin duaları kavul etsin.. Benimkide 16 kasımda muayenem var ve progesteron testim var inşallah herşey yolundadır..
Iyiyim canim doktorum arayacak bekliyorum aramazsa cuma gunu ben arayacagim...gorusme sonucunu yaz hemeniyim abla şuan yoldayım istanbula geliyorum doktorla randevumuz var sen nasılsın abla
tamm abla yazarim senin doktorun kimdi ablaIyiyim canim doktorum arayacak bekliyorum aramazsa cuma gunu ben arayacagim...gorusme sonucunu yaz hemen
Ankara nova art tup bebek merkezi ahmet erdemtamm abla yazarim senin doktorun kimdi abla
Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıklı bir şekilde tutunsun kucağına gelsincanlar yumoşumu aldım geldim eve çok iyiyim ağrım sızım yok
işlem sonrası doktorum konuşurken çok duygulandım gözlerim doldu
ekrandanda işlemi izledim çok farklı bi duygu
Allah hepimize hayırlısıyla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip eder inşallah
anladım. Sen tekrar denemeyi düşünüyormusun ablaAnkara nova art tup bebek merkezi ahmet erdem
insalah simsiki tutunsunlar sana insalah canım test tarihin ne zmancanlar yumoşumu aldım geldim eve çok iyiyim ağrım sızım yok
Ben antalya tüp bebek merkezine gidiyorum ilk denemem ve tek embriyo transfer edilecek.. Senin hangi merkeze gidiyorsun?Benim sadece usg yapılacak kan testim yok. Senin tedavin nerdeydi? Günlerimiz aynı gidiyor. Kaç embriyo transfer edilecek
Hayırli olsun canım inşallah güzel haberlerini almakta nasip olsun:))canlar yumoşumu aldım geldim eve çok iyiyim ağrım sızım yok
Benim izmir tavmergan tüp bebek.2 embriyo transfer ilk denemem.Ben antalya tüp bebek merkezine gidiyorum ilk denemem ve tek embriyo transfer edilecek.. Senin hangi merkeze gidiyorsun?
Ocak ayinda denemeyi dusunuyorum..ama bakalim doktorum ne diycek tahlil tetkik isteyecek mi bilmiyorum canim...sen ne zaman deneyeceksin dondurulmusun kaldi mi kac tane kaldianladım. Sen tekrar denemeyi düşünüyormusun abla
Hayirli olsun pozitif olsun insallahcanlar yumoşumu aldım geldim eve çok iyiyim ağrım sızım yok
abla biz sıfırdan basliycaz tedaviye yeni embriyo olusucak bizim doktorumuz öyle istiyor haziran gibi düşünüyorum bende abla maddiyat acisindan şuan imkanimiz yok çünküOcak ayinda denemeyi dusunuyorum..ama bakalim doktorum ne diycek tahlil tetkik isteyecek mi bilmiyorum canim...sen ne zaman deneyeceksin dondurulmusun kaldi mi kac tane kaldi
Anladim canim hayirlisi olsun acele etme zaten...ben yasim 37 (hatta 38 denebilir ) oldugu icin hemen olsun istiyorum:)abla biz sıfırdan basliycaz tedaviye yeni embriyo olusucak bizim doktorumuz öyle istiyor haziran gibi düşünüyorum bende abla maddiyat acisindan şuan imkanimiz yok çünkü
evet abla bakalım şuan yeni geldim dokotrla görüşmeye görüşünce yazarım sanaAnladim canim hayirlisi olsun acele etme zaten...ben yasim 37 (hatta 38 denebilir ) oldugu icin hemen olsun istiyorum:)
abla şimdi çıktım doktorda dokridan elimde olan embriyoyu sana 2000 bine trasfer ediyim diyor istersen allah bilir belki olur dedi benimle sıfırdan baslarsan 7500 rapor çıkartırsanız 5000 düşer dedi çok kararsizim kendi yaptığı embriyoya kesin garanti veriyor bu embriyoya vermiyor sence ne yapmalıyım yardımcı ol büyük olarakAnladim canim hayirlisi olsun acele etme zaten...ben yasim 37 (hatta 38 denebilir ) oldugu icin hemen olsun istiyorum:)
Bence kalan embriyoyu dene derim olmazsa tedaviye bastan başlarsın...ben kalan embriyoyu deniycem..olmazsa yeniden basliycam 1 tane mi kalmisti seninabla şimdi çıktım doktorda dokridan elimde olan embriyoyu sana 2000 bine trasfer ediyim diyor istersen allah bilir belki olur dedi benimle sıfırdan baslarsan 7500 rapor çıkartırsanız 5000 düşer dedi çok kararsizim kendi yaptığı embriyoya kesin garanti veriyor bu embriyoya vermiyor sence ne yapmalıyım yardımcı ol büyük olarak