Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Ayy maşallah geçiyor zaman canım hayırlısıyla güzel günler gelsin inşallah

Merhabalar
Rahim dinlendirmeyi neden tercih ediyor doktorlar
Benim 2 opudan sonra hemen transfer yaptılar
Bilmedigim için soruyorum
Rahim dinlendirilince tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş özellikle opu sırasında histereskopi falan olanlar rahim daha da yıpranıyor bazı merkezler bu şekilde tercih ediyorlar canım

Merhabalar
opuda 15ten fazla yumurta toplandığında ohss dedikleri bi sendrom var o gelişmesin diyede rahim dinlendirme yapılıyor.benim 26 yumurtam toplandığı için bi adet dönemi atlamam beklendi kasım ayında transferim yapılacak

Merhabalar
Benim 19 yumurtam vardi 20 ağustosta opu yapildiginda...ohss oldum vucut su topladi..3 kere serum verdiler birer gun arayla...opudan 11 gun sonra regli oldum...ikinci reglimi 4 ekimde oldum ve transfere hazırlık surecim baslamis oldu...opudan 2 ay sonra transferim gerceklesti nihayet 23 Ekim de...

iyim abla diyeyim sana ben küçüğüm çünkü 23 yasindayim kasik ağrısı benimde var biraz ayaklandim yavaş yavaş igneye gidip geldim simdilik sikintim yok sen nasilsin
Iyiyim ama cok hareketli bir insanimdir normalde...boyle kendimi engellemek zor oluyor biraz...alışmışım evin icinde donmeye ignelerin gobekten mi yapiliyor?

Iyiyim ama cok hareketli bir insanimdir normalde...boyle kendimi engellemek zor oluyor biraz...alışmışım evin icinde donmeye ignelerin gobekten mi yapiliyor?
1 tane göbekten var bir tanede kalçadan ben otelde kalıyorum bugün yavaş yavaş yemege inmeye basladim

Ayy maşallah geçiyor zaman canım hayırlısıyla güzel günler gelsin inşallah
Amin hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah.. bu arada opudan sonra 3 adet olma mecburiyetini bilmiyorum bana öyle bişey demediler.. eğer öyle olucak olsa transferde adet olmam gerekiyor:)) bide ginera kullanıyoruz ya oda adet düzenini bozuyor sonuçta doğum kontrol hapı kullanmış oluyoruz.. belki seninki de düzensizleşir..

Amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun hayırlısıyla. Canım bahçecide ilk denemem de hamile kaldım çok şükür daha önce 2 denemem oldu farklı merkezlerde
Bizede nasip olsun inşallah:) sende hamileliğini doya doya en güzel şekilde yaşarsın inşallah:)) transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat ettin.. neler yedin içtin biraz anlatır mısın?

Yok canim ben sadece folik asit ve coraspin iciyorum...bi de progestan sabah aksam 1 tane vajinal yoldan kullaniyorum.
ben trasferden ciktiktan sonra eşime aldirdilar bitane iğne hastaneden çıkmadan göbekten onu vurduk ilaçlarında prednol folik asit coraspirin estrofem crinone jel progestan iğne ve gobekten kan sulandiricim var bir tanede doktorum turuncu kapakli iğne verdi kendinden 5. Gün vurulcak dedi

Olabilir canm ginera zaten sürekli pembe akıntı yapıyor doktor normal demişti. Sende de oldu mu öyle etkileri ? Birde 1 tane iğne verdiler ya lucrin depot göbekten mi yoksa normal vurulacak :) yarısını vurulun yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…