- 20 Aralık 2017
- 681
- 911
-
- Konu Sahibi Benbirdost
Amin canimOoo kalınlıkları çok güzel kızlar maşallah darısı bana :)
bana 2 gün yatak istirahatı dediler sadece yemek ve lavabo için kalkıyorum yarin normal hayata donebilirsin dedi ama is yapmak yokYatak istirahati vermediler canim ama dikkat et kendini yorma agir isler yapma dediler...kabiz olmamak gerekiyormus ikinmak iyi degilmis..10 gun rapor aldim...yine de yaticam mumkun oldukca dinlencem insallah
insalah canımOoo kalınlıkları çok güzel kızlar maşallah darısı bana :)
Allahım inşallah bebeğinin verdiği sıcaklıktır o cnm 
Kizlar eve yeni geldim...iki tane embriyo transferi yapildi...2 kasimda gebelik testi yapilcak...folik asit coraspin ve progestani kullanmaya devam edicem...yarin ilik dus alabilirmisim:)
Hmm anladım cnm :))benim daha transferim yapılmadı canım kasımın ilk haftası olacak inşallah :)
37 yasindayim 3 tane dondurulmusum. Vardi..iki mi olsun bir mi dediler...ben ikiyi tercih ettim...belki sansim artar diyehayırlı olsun canım inşallah ikiside sağ sağlıklı tutunur annesine
yaşın kaçtı iki embriyo transferi için herhangi bi sebebiniz var mı bende iki tane istiyorum ama yaşım 33 olduğu için olmayabilirmiş
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini de alırız:))Kizlar eve yeni geldim...iki tane embriyo transferi yapildi...2 kasimda gebelik testi yapilcak...folik asit coraspin ve progestani kullanmaya devam edicem...yarin ilik dus alabilirmisim:)
Evet canım bende İvf. Verdiler ben dün ignemi oldum. Benim bildigimde adet olabilmek için. Çok fazla hormon aldığımız için regl tarihi ileri atiyormus. Bizde rahim dinlendirmede olduğumuz için biranonce olması için. Bende adet günümü bekliyorum.benimde yumurtaların donduruldu.9 tane bebişim var Allah'ın izniyle tutunur ins.B Brc48 vemutlulukpesinde kızlar aynı merkeze gidiyoruz üçümüzde.. size de lucrin depot diye iğne verdiler mi? Ben o iğneden sonra 11.gün adet oldum.. yarın estrofeme başlıcam merkezi aradım meşgule aldılar.. bazı yerlerde adet olmamak gerek yazıyor bazı yerlerde adet olmak gerek yazıyor.. sizin bir bilginiz var mı?
Ayy maşallah canım inşallah güzel haberler veririz hepimizEvet canım bende İvf. Verdiler ben dün ignemi oldum. Benim bildigimde adet olabilmek için. Çok fazla hormon aldığımız için regl tarihi ileri atiyormus. Bizde rahim dinlendirmede olduğumuz için biranonce olması için. Bende adet günümü bekliyorum.benimde yumurtaların donduruldu.9 tane bebişim var Allah'ın izniyle tutunur ins.
Bana da verdiler canım 10 kasım ama benim iğnem olman normal bence.. toplamda rahim dinlendirme de 3 kez mi adet oluyoruz bilginiz var mıB Brc48 vemutlulukpesinde kızlar aynı merkeze gidiyoruz üçümüzde.. size de lucrin depot diye iğne verdiler mi? Ben o iğneden sonra 11.gün adet oldum.. yarın estrofeme başlıcam merkezi aradım meşgule aldılar.. bazı yerlerde adet olmamak gerek yazıyor bazı yerlerde adet olmak gerek yazıyor.. sizin bir bilginiz var mı?
O zaman bende baya bir süre olmayacağım benim en son adetim 10 gün sürdü doktor ekstra akşam da ginera kullan azalana kadar dedi uyguladım bitti şükürAyy maşallah canım inşallah güzel haberler veririz hepimizevet bende bayağı geç adet oldum normalde 28 günde bir adet oluyordum.. opudan sonra adet oldum sonra 48 gün boyunca olmadım yeni oldum. Iyi bari içim rahatladı..
Bana da verdiler canım 10 kasım ama benim iğnem olman normal bence.. toplamda rahim dinlendirme de 3 kez mi adet oluyoruz bilginiz var mıBenbirdost B Brc48 Canm sen de Muğla tarafından gidiyorsun sanırım
Canım ben 6 eylülde opu oldum 10 eylülde adet oldum benimkide çok yoğundu ve uzun sürdü.. 16 eylülde gineraya başladım adet olmadan lucrin depot yarım doz vurdurdum 20 ekimde ginerayı bıraktım hala adet olamamıştım 43 gün sonra adet olmuşum şimdi tarihe baktım, yani iğneden sonra 11.gün adet olabildim.. yarında estrofem, coraspin ve elevite başlıyorum :))) veeee şafaaaaakkkk 28 :))))))))O zaman bende baya bir süre olmayacağım benim en son adetim 10 gün sürdü doktor ekstra akşam da ginera kullan azalana kadar dedi uyguladım bitti şükür
Az kalmis bir aydan az zaman var canim...zaman geciyor bakCanım ben 6 eylülde opu oldum 10 eylülde adet oldum benimkide çok yoğundu ve uzun sürdü.. 16 eylülde gineraya başladım adet olmadan lucrin depot yarım doz vurdurdum 20 ekimde ginerayı bıraktım hala adet olamamıştım 43 gün sonra adet olmuşum şimdi tarihe baktım, yani iğneden sonra 11.gün adet olabildim.. yarında estrofem, coraspin ve elevite başlıyorum :))) veeee şafaaaaakkkk 28 :))))))))
iyim abla diyeyim sana ben küçüğüm çünkü 23 yasindayim kasik ağrısı benimde var biraz ayaklandim yavaş yavaş igneye gidip geldim simdilik sikintim yok sen nasilsinTugce0640 nasil gidiyor benim bel ve kasik agrim var biraz....
Ya evet başlarda 2 aydan fazla var diye dert yakınıyordum şimdi 28 gün kalmış günler çok çabuk geçiyor Allah'tan:))Az kalmis bir aydan az zaman var canim...zaman geciyor bak
Tugce0640 nasil gidiyor benim bel ve kasik agrim var biraz....
Kızlar sadece ekimde transfer olan sizsiniz geri kalan herkes kasım ve aralık yani biz olana kadar sizin güzel haberlerinizi almış olucaz Inşallah:))iyim abla diyeyim sana ben küçüğüm çünkü 23 yasindayim kasik ağrısı benimde var biraz ayaklandim yavaş yavaş igneye gidip geldim simdilik sikintim yok sen nasilsin
Evet tatlım. Ben opudan snra 1 kere olmuş olcam.Bana da verdiler canım 10 kasım ama benim iğnem olman normal bence.. toplamda rahim dinlendirme de 3 kez mi adet oluyoruz bilginiz var mıBenbirdost B Brc48 Canm sen de Muğla tarafından gidiyorsun sanırım