- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
- Konu Sahibi Benbirdost
inşallah ablaDaha gencsin yaa mutlaka olacaktir rabbimin izniyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah ablaDaha gencsin yaa mutlaka olacaktir rabbimin izniyle...
Evet bende de kahverengi akıntı yaptı adetim bitmek bilmiyor sandım meğerse gineradanmış:)) 2 hafta kadar sürdü akıntı sonra aniden kesildi.. lucrini bende göbekten yaptırcaktım hemşire ben bu iğneyi hiç göbekten yapmadım yapılıyor mu onu da bilmiyorum prospektüse bakmam lazım dedi.. bende gerek yok Ozaman koldan yapın dedim koldan yaptırdım.. normal iğnelerden çok daha iyi hiç bir şekilde hissetmedim.. benimki de yarım dozdu ama göbekten de yapılıyormuş eczanede çalışan bi arkadaşım söylemişti..Olabilir canm ginera zaten sürekli pembe akıntı yapıyor doktor normal demişti. Sende de oldu mu öyle etkileri ? Birde 1 tane iğne verdiler ya lucrin depot göbekten mi yoksa normal vurulacak :) yarısını vurulun yazıyordu
Çok saol canm yarım doz olduğu için ayarlamada sıkıntı olur hemşireye yaptırayım en iyisi bendeEvet bende de kahverengi akıntı yaptı adetim bitmek bilmiyor sandım meğerse gineradanmış:)) 2 hafta kadar sürdü akıntı sonra aniden kesildi.. lucrini bende göbekten yaptırcaktım hemşire ben bu iğneyi hiç göbekten yapmadım yapılıyor mu onu da bilmiyorum prospektüse bakmam lazım dedi.. bende gerek yok Ozaman koldan yapın dedim koldan yaptırdım.. normal iğnelerden çok daha iyi hiç bir şekilde hissetmedim.. benimki de yarım dozdu ama göbekten de yapılıyormuş eczanede çalışan bi arkadaşım söylemişti..
Evet canım hemşireye yaptır ben hiç bir iğnemi kendim yapamadım korkmuştumÇok saol canm yarım doz olduğu için ayarlamada sıkıntı olur hemşireye yaptırayım en iyisi bende
Bende kendim yapmadım ama eşime yaptırdım iğneden çok korkar ama mecbur kıldım :)Evet canım hemşireye yaptır ben hiç bir iğnemi kendim yapamadım korkmuştum
Benimki de çok korkar ama çok yalvarmama rağmen elini bile sürmedi.. hergün özel hastaneye götürmek zorunda kaldı :))) devlette tanıdıklar olunca özele gittik hergün :))Bende kendim yapmadım ama eşime yaptırdım iğneden çok korkar ama mecbur kıldım :)
Rahim dinlendirilince tutma olasılığı daha yüksek oluyormuş özellikle opu sırasında histereskopi falan olanlar rahim daha da yıpranıyor bazı merkezler bu şekilde tercih ediyorlar canım
opuda 15ten fazla yumurta toplandığında ohss dedikleri bi sendrom var o gelişmesin diyede rahim dinlendirme yapılıyor.benim 26 yumurtam toplandığı için bi adet dönemi atlamam beklendi kasım ayında transferim yapılacak
Bu durumu gerçekten hiç bilmiyordum teşekkür ederim bilgi içinBenim 19 yumurtam vardi 20 ağustosta opu yapildiginda...ohss oldum vucut su topladi..3 kere serum verdiler birer gun arayla...opudan 11 gun sonra regli oldum...ikinci reglimi 4 ekimde oldum ve transfere hazırlık surecim baslamis oldu...opudan 2 ay sonra transferim gerceklesti nihayet 23 Ekim de...
Cnm eczanedede yapılıyor diye biliyorum orayada danışabilirsin bi arkadaştan duymuştum eczanedede iğne yapıldığınıBenimki de çok korkar ama çok yalvarmama rağmen elini bile sürmedi.. hergün özel hastaneye götürmek zorunda kaldı :))) devlette tanıdıklar olunca özele gittik hergün :))
Biliyorum canım bazı eczanelerde yapilıyor ama yasak diye biliyorum.. zaten yaptırdım iğnelerimi sağolCnm eczanedede yapılıyor diye biliyorum orayada danışabilirsin bi arkadaştan duymuştum eczanedede iğne yapıldığını
Ben burdayım cnm sabırla regl olmayı bekliyorum  sen napıyosun nasıl gidiyor bekleme sürecin herşey yolundamıKızlar nerelerdesiniz sesiniz cikmiyor
Transfer sonrası hepimiz için öyle oluyor cnm bi türlü zaman geçmiyor ama çogu gitti azı kaldı birazcık daha sabredinEvde coook sıkıldım sormaa yaa...is falan da yapmayinca evde zaman gecmiyor dun bel agrim vardi bugun ara ara kasik agrim var...sende ne var ne yok
iyim canım çok şükür bende test günümü bekliyorum biraz heycanli biraz endiseliBen burdayım cnm sabırla regl olmayı bekliyorum  sen napıyosun nasıl gidiyor bekleme sürecin herşey yolundamı
4. Gün benim ....bel agrim kasik agrim var biraz....heyecanla bekliyorum 2kasimi sen nasilsinKızlaaaarr nasılsınız? Test günü bekleyenler nasıl geçiyor günleriniz? Kaçıncı gününüz?
Bende transfere kadar doya doya temizlik yapıyorum 25 gün sonra hiç bişey yapamicam bari şimdi günler çabuk geçsin diye hergün temizlik yapıyorum :)))4. Gün benim ....bel agrim kasik agrim var biraz....heyecanla bekliyorum 2kasimi sen nasilsin
çok heycanlı kararsiz 6. Günüm buguKızlaaaarr nasılsınız? Test günü bekleyenler nasıl geçiyor günleriniz? Kaçıncı gününüz?
Ben de transferden once tum isleri hallettim:) transfer yapildigi gun yattım sadece...yemek falan yapiyorum mutfagi toparliyorum başka is yapmiyorum...ani hareketler yapmamaya calisiyorum bakalimBende transfere kadar doya doya temizlik yapıyorum 25 gün sonra hiç bişey yapamicam bari şimdi günler çabuk geçsin diye hergün temizlik yapıyorum :)))
Sen şimdi sürekli yatıyor musun?? Ayy inşallah bu ağrılar bebişinin habercisidir
Valla ben bile burda sizler için çok heyecanlıyım kendimde napıcam hiç bilmiyorum:)) belirtiler var mi sende de?çok heycanlı kararsiz 6. Günüm bugu