- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 29
-
- Konu Sahibi Benbirdost
yok canım ağrım felan ilaçlarında estrofem 3 defa. Coraspirin 1 defa perdnol 1 defa progestan igne 1 defa crinone jel 1 defa birde kan sulandirici iğne var canimKullandığın ilaçların neler canım.. ağrı sızı oluyor mu?
Evet ilaçların çokmuş.. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım.. belirti arama bide sürekli yatma..yok canım ağrım felan ilaçlarında estrofem 3 defa. Coraspirin 1 defa perdnol 1 defa progestan igne 1 defa crinone jel 1 defa birde kan sulandirici iğne var canim
birde folik asit var canım 2 gün yatmam gerekiyormus canım sonrada dinlenecek ama sürekli yatmiycamEvet ilaçların çokmuş.. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım.. belirti arama bide sürekli yatma..
hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun tatlımKızlar yavrumu aldım yatıyorum
amin canım insallahhayırlısıyla kucağına almak nasip olsun tatlım
darısı başımıza inşallah
Bugun saat 13.00 de transfer....heyecanli ve gerginim biraz81870719 canım nasılsın
hadi inşallah canım ikimizde pozitif haberler aliriz allahimin izniyle iyim çok şükür canım benBugun saat 13.00 de transfer....heyecanli ve gerginim birazSen nasilsin
Bugun saat 13.00 de transfer....heyecanli ve gerginim birazSen nasilsin[/Q. Canım senin içinde geri sayım başlıyor inşallah güzel haberlerinizi burada kutlayacağız heyecana ve gerginliğe hiç gerek yok tamamen rahat ol olumsuz hiç bişey düşünme bak gör herşey güzel olacak
Allahım inşallah bebeğinin verdiği sıcaklıktır o cnm bende dün estrofeme başladım gece menopozlu teyzeler gibiydim :) ateşler içinde yandım ben ki hep çok üşürdüm bu kadar sıcaklamak yordu daha ilk günden :)
Maşallah cnm inşallah ikiside annesine sıkı sıkı tutunur ve bırakmaz ay ne güzel yaa gelsin bebişlerKizlar eve yeni geldim...iki tane embriyo transferi yapildi...2 kasimda gebelik testi yapilcak...folik asit coraspin ve progestani kullanmaya devam edicem...yarin ilik dus alabilirmisim:)
insalah hayırlı haberler aliriz canım senin ilaç azmış vala ne guzelKizlar eve yeni geldim...iki tane embriyo transferi yapildi...2 kasimda gebelik testi yapilcak...folik asit coraspin ve progestani kullanmaya devam edicem...yarin ilik dus alabilirmisim:)
canım kaç gün yatman gerekiyormusKizlar eve yeni geldim...iki tane embriyo transferi yapildi...2 kasimda gebelik testi yapilcak...folik asit coraspin ve progestani kullanmaya devam edicem...yarin ilik dus alabilirmisim:)
canım benim geçen hafta pazartesi 9.5 di 1 hafta sonra trasfer oldum isteKızlar sizin rahim kalınlığı kaç cm di tugce0640 ve özlem2016
10 mm idi transferden 1 hafta once...Kızlar sizin rahim kalınlığı kaç cm di tugce0640 ve özlem2016
Yatak istirahati vermediler canim ama dikkat et kendini yorma agir isler yapma dediler...kabiz olmamak gerekiyormus ikinmak iyi degilmis..10 gun rapor aldim...yine de yaticam mumkun oldukca dinlencem insallahcanım kaç gün yatman gerekiyormus