Rahim dinlendirme sürecinde olanlar gelin transfere kadar beraber bekleyelim;)

Iyikide anlattın canım içini dökmüş oldun.. bu benim ilk tüp bebek denemem 5 yıllık evliyim okadar çok çevre baskısı var ki.. bu yüzden kimseye söylemedik tüp bebek yaptıracağımızı insanlardan nefret eder hale getirdiler sağolsunlar.. eve kapattım kendimi artık.. inşallah hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde bebişin bu sefer tutunur sana.. hepimiz tüp bebişlerimize kavuşuruz inşallah..

kızlar bişey sorucam ben 33 yaşındayım 2 embriyo transferi yapılmasını istiyorum bununla ilgili herhangi bir yasal kısıtlama var mı
doktorumla bu konuyu konuşmayı unuttum
Canım normal 35 yaş altına 1 embriyo transfer olmak zorunda böyle bir yasa var.. ama bazı doktorlar bu yasayı çiğniyorlar.. benim merkez bu konuda çok katı kesinlikle 2 koyamayız diyorlar ben 2 istiyordum tek olucak artık.. sağlıklı bir şekilde tutsunda 1-2 farketmiyor..

Inşallah cnm tedavi gördüğümü bende kimseye söylemiyorum zaten söyleyeceklerini söylüyorlar daha fazlasına katlanamam

kızlar bişey sorucam ben 33 yaşındayım 2 embriyo transferi yapılmasını istiyorum bununla ilgili herhangi bir yasal kısıtlama var mı
doktorumla bu konuyu konuşmayı unuttum
Canım bu herhalde doktorun insiyatifine ve tıbbi bilgisine bağlı çünkü şu an tedavi gördüğüm merkezde arkadaş 3 koydurdu 1 tuttu diğeri 2 koydurdu 2 Side tuttu ama bana 1 tane uygun gördü. Doktorunla isteğin konusunda muhakkak konuş. Hem tek yumurtada ikiye bölünebiliyor.. rabbim gönlüne göre versin

Kızlar günaydın biraz yazılanları okudumda bende geçtim bu evrelerden bende umutsuzluga kapıldım anne olamıcam dedim agladım ama pes etmedim Allaha şükür şuan hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah içinizi ferah tutun . Önemli olan bence doğru yeri bulabilmek doktorum Sabri bey sağolsun. Ben gebe kaldıgım tedavimi büyül araştırmalar sonucu Bahçeci umut tüp bebek merkezinde oldum zaten zor vakaların merkezi diye duymuştum dogruymuşta kızlar yanlış merkezlerde vakit kaybetmeyin tabi hepsi yazgı ama keşke ilk tedavimi bahçecide olsaymışım dedim çünkü çok zor süreçler. Allahım hepinize nasip etsin hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Hayırlı olsun canım benim inşallah sağ salim kucağına almakta nasip olsun:)) bizede dua et:)
Ilk denemende mi hamile kaldın acaba?

Hayırlı olsun inşallah canım benim..
Bi yorumun da hamımız demişsinde oyüzden azeri misin diye merak ettim:))

Nasıl geçti transferin en çok merak ettiğim transfer anı..
iyi geçti canım çok şükür bi sıkıntı olmadi ilave ilaç yazdi doktorum 1 kasım test günü allahimin izniyle ınşallah pozitif sonuclar almayı nasip etsin rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…