• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirirken pozitif olumlama

Tüp bebeğe yönelme sebebi

• Erkek faktörü

OY: 5 55,6%
  • Kadın faktörü

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
Canım öncelikle geçmiş oliliyorum neden en kötüyü düşünüyorsun bak ne güzel üç tane blastokistin oluşmuş bebek için bitanesi yetecektir o blastokistlerin bitanesini bulamayan yüzlerce insan var 20 yumurta toplandı üç tane blastokist oldu hepsi bahane rabbim istedikten sonra o üç tanenin üçünede can verir yeterki şükretmesini bilelim dua ve tevekkülle bekleyelim rabbim neyler neylerse güzel eyler :KK200:

Dün 3 embriyodan ikisi transfer oldu. Biri kalitesi düşük, sonra transfer olsada tutunmaz dediler:( çöpe gitti. .. Bu nasıl bişey anlam veremiyorum bebeğim gitti:(((((
Tevekkül etmesem Allah inancım olmasa bu süreçleri nasıl atlatırım bilmiyorum arkadaşlararkadaşlar..
Rabbim bu yolda çaba sarf eden herkese güç metanet sağlık versin. Yeni yılda hepimizin yüzünü güldürsün ✋

Dün 3 embriyodan ikisi transfer oldu. Biri kalitesi düşük, sonra transfer olsada tutunmaz dediler:KK43: çöpe gitti. .. Bu nasıl bişey anlam veremiyorum bebeğim gitti:KK43:((((
Tevekkül etmesem Allah inancım olmasa bu süreçleri nasıl atlatırım bilmiyorum arkadaşlararkadaşlar..
Rabbim bu yolda çaba sarf eden herkese güç metanet sağlık versin. Yeni yılda hepimizin yüzünü güldürsün ✋
Iki tane blastokist transferin olmuş şansın Allahın izniyle çok yüksek moralini yüksek tut bol bol dua et cnm rabbim yardımcımız olsun

Nissarat: 58279979 .!.:
Iki tane blastokist transferin olmuş şansın Allahın izniyle çok yüksek moralini yüksek tut bol bol dua et cnm rabbim yardımcımız olsun
İnşallah arkadaşım şans gülsün hepimizin buna ihtiyacı var
amin inşallah dualarımız kabul olur.

Bu arada mutlulukpeşinde arkadaşın test günüydü! !! İnşallah pozitifi görmüştür

Back