• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirirken pozitif olumlama

Tüp bebeğe yönelme sebebi

• Erkek faktörü

OY: 5 55,6%
  • Kadın faktörü

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
inşallah canım ama elde değil işte
Benimde aklıma acaba olmadı mı gibi şeyler gelmiyor değil kafamız karışık oluyor haliyle fakat onu yenmeye çalışıyorum kötüyü sil sil diyorum kendi kendime bol bol dua oku o kadar rahatlatıyor ki canm her şey Allah tan nasibimizde sağlıklı minnoşlarımız vardır inşallah :dua::emir_bebek::dua:

Benimde aklıma acaba olmadı mı gibi şeyler gelmiyor değil kafamız karışık oluyor haliyle fakat onu yenmeye çalışıyorum kötüyü sil sil diyorum kendi kendime bol bol dua oku o kadar rahatlatıyor ki canm her şey Allah tan nasibimizde sağlıklı minnoşlarımız vardır inşallah :dua::emir_bebek::dua:
inşallah canım inşallah hayırlı uğurlu bizi bulsunlar. sen ne durumdasın

Transferin hayırlı olsun canım. inşallah pozitifi görmek nasip olur. Jel ve estrofem e transferden sonra da devam ediliyor mu? Başka ilaç veriyorlar mı acaba?
Teşekkür ederim canm çok saol..devam ediliyor eğer pozitif olursa ki hepimizin arzusu o yönde ilk 3 ay devam ediyorsun. Bende sanıyorum ki grip oldum boğazm çok fena :silah:

Nasip olursa yarın...acaip duygusal oldum herşeye ağlayasım geliyor :( daha transfer olmadan böyle hassas olmak çok kötü.. Kafaya takma diyorlar ama ne kadar zor bişeymiş takmamak :s

Nasip olursa yarın...acaip duygusal oldum herşeye ağlayasım geliyor :KK43: daha transfer olmadan böyle hassas olmak çok kötü.. Kafaya takma diyorlar ama ne kadar zor bişeymiş takmamak :s
Panik yapma canım sadece mutlu bir şekilde gir transfere her şey çok güzel olacak inşallah tek embriyo mu buarada kaç embriyo oluştu

bende 2 tane oluştu şükür :dua: 6 yumurta toplandı 2 tane 5.günbildi tabi ki şükrediyorum hiç olmamasından korkuyordum :emir_bebek:

Ne kadar ilginç:o bana PCO dan ötürü şöyle iyi böyle güzel dediler 20 yumurtadan 5 güne 3 embriyo kaldı malesef :(
En kötü ihtimali düşünmek gerekiyor sanki. .
Bu arada inşallahhh sonuç pozitif olur

Ne kadar ilginç:eek: bana PCO dan ötürü şöyle iyi böyle güzel dediler 20 yumurtadan 5 güne 3 embriyo kaldı malesef :KK43:
En kötü ihtimali düşünmek gerekiyor sanki. .
Bu arada inşallahhh sonuç pozitif olur
Canım öncelikle geçmiş olsun diliyorum neden en kötüyü düşünüyorsun bak ne güzel üç tane blastokistin oluşmuş bebek için bitanesi yetecektir o blastokistlerin bitanesini bulamayan yüzlerce insan var 20 yumurta toplandı üç tane blastokist oldu hepsi bahane rabbim istedikten sonra o üç tanenin üçünede can verir yeterki şükretmesini bilelim dua ve tevekkülle bekleyelim rabbim neyler neylerse güzel eyler :KK200:

Back