- 12 Şubat 2018
- 1.792
- 1.893
- 63
- Konu Sahibi mutlulukpesinde
inşallah canım ama elde değil işteVaktinde gelirler mutlaka Rabbim bir zaman vermiş.. Her şey yoluna girecek pozitif ol lütfen bende öyle olmaya çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım ama elde değil işteVaktinde gelirler mutlaka Rabbim bir zaman vermiş.. Her şey yoluna girecek pozitif ol lütfen bende öyle olmaya çalışıyorum
Benimde aklıma acaba olmadı mı gibi şeyler gelmiyor değil kafamız karışık oluyor haliyle fakat onu yenmeye çalışıyorum kötüyü sil sil diyorum kendi kendime bol bol dua oku o kadar rahatlatıyor ki canm her şey Allah tan nasibimizde sağlıklı minnoşlarımız vardır inşallahinşallah canım ama elde değil işte
inşallah canım inşallah hayırlı uğurlu bizi bulsunlar. sen ne durumdasınBenimde aklıma acaba olmadı mı gibi şeyler gelmiyor değil kafamız karışık oluyor haliyle fakat onu yenmeye çalışıyorum kötüyü sil sil diyorum kendi kendime bol bol dua oku o kadar rahatlatıyor ki canm her şey Allah tan nasibimizde sağlıklı minnoşlarımız vardır inşallah
Dün transfer oldum beninşallah canım inşallah hayırlı uğurlu bizi bulsunlar. sen ne durumdasın
hadi hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın . haber vermeyi unutma bizedeDün transfer oldum ben
Tamam canm inşallah güzel haberler veririmhadi hakkında hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsın . haber vermeyi unutma bizede
Dün transfer oldum ben
Teşekkür ederim canm çok saol..devam ediliyor eğer pozitif olursa ki hepimizin arzusu o yönde ilk 3 ay devam ediyorsun. Bende sanıyorum ki grip oldum boğazm çok fenaTransferin hayırlı olsun canım. inşallah pozitifi görmek nasip olur. Jel ve estrofem e transferden sonra da devam ediliyor mu? Başka ilaç veriyorlar mı acaba?
Teşekkür ederim..Zencefil çayı içiyorum bol ballı limonlu.senin transferin ne zaman ??Benimde az kaldı transfere. İnşallahhh bize de anne olmak nasip olur.
Geçmiş olsun kuru zencefil ye biraz acı ama iyi geliyor boğazlara
Panik yapma canım sadece mutlu bir şekilde gir transfere her şey çok güzel olacak inşallah tek embriyo mu buarada kaç embriyo oluştuNasip olursa yarın...acaip duygusal oldum herşeye ağlayasım geliyor daha transfer olmadan böyle hassas olmak çok kötü.. Kafaya takma diyorlar ama ne kadar zor bişeymiş takmamak :s
Evet canım şuan dinlendirmede misin?bende bahçecide tüp bebek tedavisi gördüm rahim dinlendirme yapıldı banada çok faydası oluyır tutunmaya
bende 2 tane oluştu şükür 6 yumurta toplandı 2 tane 5.güne gelebildi tabi ki şükrediyorum hiç olmamasından korkuyordumİnşallah herşey çok güzel olur inşallahhh
3 embriyo var. İkisi transfer olacak nasipse.. Sizin nasıl oldu embriyolar ?
Ay çok şükür bende yarın sonucumu alacağım nasipsecanım ben doğum yaptım çok şükür bebeğimi aldım kucağıma allah doktorum ebru hanımdan razı olsun
bende 2 tane oluştu şükür 6 yumurta toplandı 2 tane 5.günbildi tabi ki şükrediyorum hiç olmamasından korkuyordum
Canım öncelikle geçmiş olsun diliyorum neden en kötüyü düşünüyorsun bak ne güzel üç tane blastokistin oluşmuş bebek için bitanesi yetecektir o blastokistlerin bitanesini bulamayan yüzlerce insan var 20 yumurta toplandı üç tane blastokist oldu hepsi bahane rabbim istedikten sonra o üç tanenin üçünede can verir yeterki şükretmesini bilelim dua ve tevekkülle bekleyelim rabbim neyler neylerse güzel eylerNe kadar ilginç bana PCO dan ötürü şöyle iyi böyle güzel dediler 20 yumurtadan 5 güne 3 embriyo kaldı malesef
En kötü ihtimali düşünmek gerekiyor sanki. .
Bu arada inşallahhh sonuç pozitif olur