Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Saliha şimdi ne yaptı acaba.. Umarım en kısa zamanda kendini toparlar da bize anlatır.

tiwiks takvımın cok guzel olmus

ece umarım sende en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın. Allahım ısteyen herkese nasıp etsınnn:Saruboceq:

İnşallaahhhhhh ! Ama daha benim zamanım var galiba ocak ayında kontrole gidicem bakalım doktor ne diyecek çok merak ediyorum !
Çok öpüyorum!

benim kocişim de uyuyalım diye tutturdu sabahta çok etken kalkıyorum altı buçukta yarın akşam konuları kaldığımız yerden devam ettirelim sen gündüz alkına geldikçe yaz ben yarın gelir cevaplarım sonra devam ettirelim.. transfer transfer tam kitlendim bu konuya valla.. tecrübene ihtiyacım var canımcım.. iyi geceler çok çok öptüm..:)))

kocişe söyle ispiyonlamasın bizi hocaya iyi geceler canım tatlı rüyalar :teselli:

yok benim öyle stresim yokki.. zaten akupunturu hiç sevmiyorum iğne batırma falan nefret ettim tedavi boyunca hayatımda hiç bu kadar iğne olmamıştım artık mecbur olmadıkça vücuduma batsın istemiyorum canımcım.. idrar tutmak çok zor gerçekten birde idrarını tutarken transferde vajene birşey takıyolarya vidalı gibi sanki ay onu takarken altıma kaçırıcam diye çok korkmuştum:)))))))))

cetvelin çok güzel olmuş bu arada 28 nide görünce senin kadar gurulanıyorum valla maşallah maşallah tü tü tü diyelim.. yarın erken başlayalım canımcım akşam erken saatlerde yokla ben gelmeye çalışırım..biz kayıvalidemlerle aynı binadayız bazen geliyorlar yada biz iniyoruz.. erken giremiyorum ama erken gelmeye çalışıcam ara sıra kontrol et emi .. hadi sanada tatlı rüyalar bebişini gör inşallah rüyanda..

yok benim öyle stresim yokki.. zaten akupunturu hiç sevmiyorum iğne batırma falan nefret ettim tedavi boyunca hayatımda hiç bu kadar iğne olmamıştım artık mecbur olmadıkça vücuduma batsın istemiyorum canımcım.. idrar tutmak çok zor gerçekten birde idrarını tutarken transferde vajene birşey takıyolarya vidalı gibi sanki ay onu takarken altıma kaçırıcam diye çok korkmuştum:)))))))))

drların kafasına yapan oluyormuş heeee hemşire demişti sırnaşık şey

drların kafasına yapan oluyormuş heeee hemşire demişti sırnaşık şey

:roflol:zaten benim aklıma gelmişti hemen.. amaaann rezil olurdum valla çünkü benim transferimde o hazırlığı hoca yapmıştı.. resmen yerin dibinde gezerdim artık:roflol::roflol:
Allah kimsenin başına vermesin:roflol:

cetvelin çok güzel olmuş bu arada 28 nide görünce senin kadar gurulanıyorum valla maşallah maşallah tü tü tü diyelim.. yarın erken başlayalım canımcım akşam erken saatlerde yokla ben gelmeye çalışırım..biz kayıvalidemlerle aynı binadayız bazen geliyorlar yada biz iniyoruz.. erken giremiyorum ama erken gelmeye çalışıcam ara sıra kontrol et emi .. hadi sanada tatlı rüyalar bebişini gör inşallah rüyanda..

melek cetvelin yok mu dedi ben de yaptım şu dkdan itibaren 28+1 olduk teyzesi o da coştu ben coştukça seni çok öpüyoruz kayınvalidenle oturuyorsan şanslı gruptasın umarım sana yardımcı olur canımmmmmmm hadi yat artık

ece tyam sana yazıyodumki arkadaşlar geldi.canım üzüntünü iyi anlıyorum bende ii değilim bu aralar .bir problem olmasaydı bu dönemlerde kucagımda olacaktı kızım.ama elimizden birsey gelmiyor canım.sabredip yeni bebeklerimizin sağlıklı olması için dua etmekten başka.güzel günler göreceğiz hepimiz.
melek kardeşini bebeğine de allah uzunnnnnnnn ömürler versin canım.saliha da sağlıkla eline almıştır inşallah bebişini.kendini toparlayınca yazar bize artık.

hiç işte gece uyumuyor olması lazım okusun ne olucak kötü birşey mi konuşuyoruz.. ne güzel hakkında iyi şeyler anlatıyoruz.. okuyosa da bence anlattıklarımızın bir çoğu ve kendimizce yaptığımız yorumlar eminim ona çok komik geliyordur...

:roflol:zaten benim aklıma gelmişti hemen.. amaaann rezil olurdum valla çünkü benim transferimde o hazırlığı hoca yapmıştı.. resmen yerin dibinde gezerdim artık:roflol::roflol:
Allah kimsenin başına vermesin:roflol:

adam zaten herşeyimizi görmüş :eek:çişimi yapsam ne olur aylardır yüzüne bakıyorum ama işi bu herşeyi görmüştür sengözlerimebaksanabböyle gidelim kontrollere yarın görüşürüz hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeee :teytey:

valla gidiyorum gidiyorum gidemiyorum sohbet te çok tatlı gidiyor ama sabah kalkamıycam.. neyse yarın gece serbestim uykunuzu da iyi alın gelin..tiwikscim ve sevgili arkadaşlarım iyi geceler...hepinize Allah rahatlık versin..öptüm..

valla gidiyorum gidiyorum gidemiyorum sohbet te çok tatlı gidiyor ama sabah kalkamıycam.. neyse yarın gece serbestim uykunuzu da iyi alın gelin..tiwikscim ve sevgili arkadaşlarım iyi geceler...hepinize Allah rahatlık versin..öptüm..

benim de uykum geldi yarın bizim günümüz kaydirigubbakcemile5ben burdayım başka işim yok zaten

melek cetvelin yok mu dedi ben de yaptım şu dkdan itibaren 28+1 olduk teyzesi o da coştu ben coştukça seni çok öpüyoruz kayınvalidenle oturuyorsan şanslı gruptasın umarım sana yardımcı olur canımmmmmmm hadi yat artık

Canım takvim insana moral veriyor. Bak benim takvimim 25 lı haftalardan 30 un uzerıne gelınce ınanılmaz sevındım. Sımdı 35 ın uzerıne getırebılsem o ugur bocugumu dıyorum. Ve gunlerın ordan ılerledıgını gormek moral verıyor sanada verır dıye dusundum. cokda guzel olmus kaydirigubbakcemile5

ece tyam sana yazıyodumki arkadaşlar geldi.canım üzüntünü iyi anlıyorum bende ii değilim bu aralar .bir problem olmasaydı bu dönemlerde kucagımda olacaktı kızım.ama elimizden birsey gelmiyor canım.sabredip yeni bebeklerimizin sağlıklı olması için dua etmekten başka.güzel günler göreceğiz hepimiz.
melek kardeşini bebeğine de allah uzunnnnnnnn ömürler versin canım.saliha da sağlıkla eline almıştır inşallah bebişini.kendini toparlayınca yazar bize artık.

salihas ece yaren umarım Allah sıze en kısa zamanda bunu tattırır. Ne olur morallerınızı yuksek tutun.Moral cok onemlı :Saruboceq:

2 ye dogru yatıp bıde sabah ıse gıdıyorsun.Kıyamam arjkadaşlar uykunuzu alın. Çalışırken çok zor. Ne iş yapıyorsun nerde çalışıyorsun bilöiyorum ama bu sefer insan işe gidene kadar işyerinde sersem gibi oluyor. Gündüz işyerinde niye netin yok yaa.Patronlarına kızdım:kızgın: arada bir girerdin. Bu arada annen de en kısa zamanda iyileşir.:Saruboceq:

sohbet kanalını bende bilmiyorum canım nasılsa öğren banada öğretrsin

arkadaşlar size yorum yazmıyorum ama hergün mutlaka okuyorum...inşallah hepiniz zamanında kucaklarınıza alırsınız...sohbet kanalı yukarda var kadınlar kulubunu açınca hemen üstte görürsünüz tıklayın 1-2 dk sonra girersiniz orda sohbet daha iii...kendinize iii bakın

Teşekkür ederim salihacım
İnşallahh canım inşallahh !

şimdi de güvenliğiniz için windows bu yazılımı engelledi diyor açmıyor burdan yazışalım kızlar olmaz mı?

X