- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #109.201
Günde üç alıyorum. Sabah ve öğleden sonraki vajinal; gece olanı oral alıyorum. Akıntım sarı değil. Ya beyaz oluyor ilacın çıkan kısmı şeklinde ya da su gibi ıslaklık ki bu da yan etkisi zaten. Bu kadar. Gece vajinal almadığım için sabaha kadar kuruyum en azından. Tavsiye ederim.Progestan kullanıyor musunuz her gün? Kullanıyorsanız akıntınız olmuyor mu?
Çok teşekkür ederim. Ağrım artınca acile gittik. Kandaki crp düşmüş. Ama idrar yolu enfeksiyonum çıktı bu sefer. Monurol şase verdi.Günde üç alıyorum. Sabah ve öğleden sonraki vajinal; gece olanı oral alıyorum. Akıntım sarı değil. Ya beyaz oluyor ilacın çıkan kısmı şeklinde ya da su gibi ıslaklık ki bu da yan etkisi zaten. Bu kadar. Gece vajinal almadığım için sabaha kadar kuruyum en azından. Tavsiye ederim.
O cok rahatlatır. İdrar tahlilini tekrarla bi süre sonra. Eger lökosit 6-8 gibi bi sayı çıkarsa ; pyloseptil diye bi antiseptik var. Asırı ile yarıyor, tüm kutuyu bitirmene de gerek de yok. Anında fayda ediyor.Çok teşekkür ederim. Ağrım artınca acile gittik. Kandaki crp düşmüş. Ama idrar yolu enfeksiyonum çıktı bu sefer. Monurol şase verdi.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Dün lökosit 29 çıktı. Sınır 4.O cok rahatlatır. İdrar tahlilini tekrarla bi süre sonra. Eger lökosit 6-8 gibi bi sayı çıkarsa ; pyloseptil diye bi antiseptik var. Asırı ile yarıyor, tüm kutuyu bitirmene de gerek de yok. Anında fayda ediyor.
5-6 gün sonra muhakkak tekrarla testini o zmn. Rakam fazlaca cunku. Bir de kasık ağrısı yapar o. Antibiyotik kullanıyorum ben o değerlere ulaşınca. Hatta bi de kültür ver istersen canım. Bakteri varsa ona göre alırsın antibiyotıği.Tamam canım çok teşekkür ederim. Dün lökosit 29 çıktı. Sınır 4.
Tamam canım çok sağol5-6 gün sonra muhakkak tekrarla testini o zmn. Rakam fazlaca cunku. Bir de kasık ağrısı yapar o. Antibiyotik kullanıyorum ben o değerlere ulaşınca. Hatta bi de kültür ver istersen canım. Bakteri varsa ona göre alırsın antibiyotıği.
Allah kolaylık versin. Sağlıkla hayırla kavuşun evladınıza.Kızlar merhaba hastanedeyim suyum geldi ama sancım yok. Dua beklerim
Sağlıkla kucağına al canım bebeğini güzel haberlerini bekliyoruzKızlar merhaba hastanedeyim suyum geldi ama sancım yok. Dua beklerim
Doktoru bilmiyorum ama genetik tüp bebek tedavisi ile hamile kalmanız gerekiyor sanırım çok kaybınız olmuş inşallah sonunda güzel ve sağlıklı bir hamilelik yaşamak nasip olurBenim 9 gebeliğim oldu ama hiç birinde kese oluşmadı hcg iki kat bir kez artıp düşüşe geçti. Pıhtılaşma gen testi sperm dna hasarı sorun yok . Şimdi aşılama oldum yine aynı bir aşılama daha olacak sonra tüp bebek pgt ile yapılacak deneniyor Yani açıkçası ne zaman istesek Hamile kalıyorum ama sorun asla kese bile göremedik doktorum bir başka görüş almak için Özgür deren e gidebilirsin Ankara’ya dedi ama o doktor riskli gebelik doktoru o doktor böyle vakalara bakıyor mu bilginiz var mı ?
Umarım rabbim hepimizin yardımcısı olsunSağlıkla kucağına al canım bebeğini güzel haberlerini bekliyoruz
Doktoru bilmiyorum ama genetik tüp bebek tedavisi ile hamile kalmanız gerekiyor sanırım çok kaybınız olmuş inşallah sonunda güzel ve sağlıklı bir hamilelik yaşamak nasip olur
Dualarımız seninle canım. Allah hayırlı doğum nasip etsin. Bir avazda kurtul inşKızlar merhaba hastanedeyim suyum geldi ama sancım yok. Dua beklerim
Suni taktılar bakalım ne olacakDualarımız seninle canım. Allah hayırlı doğum nasip etsin. Bir avazda kurtul inş
Canım nasılsın ? Doğdu mu yavrun ?Suni taktılar bakalım ne olacak
Dün kasım annelerine mesajını gördüm canım doğum olmuş normal başlamış ama sonra sezeryana dönmüş biraz yorucu olmuş sanırım
Hayırlısıyla kucağına almış ya, normal ya da sezeryan olmasının önemi yok nasılsaDün kasım annelerine mesajını gördüm canım doğum olmuş normal başlamış ama sonra sezeryana dönmüş biraz yorucu olmuş sanırım
Oyy sorma sorma. Normal başladım 10 cm açıklık ile sezeryana alındım bebek sıkıştı çıkımda
Hayırlı olsun. İkiniz de iyi olun da normal sezeryan mühim değilOyy sorma sorma. Normal başladım 10 cm açıklık ile sezeryana alındım bebek sıkıştı çıkımda