- 10 Ocak 2011
- 417
- 523
- Konu Sahibi hidennisko
- #104.741
moonna sen doktorla doğum sekli hakkinda konusacaktin sanki son kontrole gittiginde. Gelisme var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı haftadasınız? Moralinizi en azından daha da bozmamaya çalışın biliyorum çok çok zor, biz stres yaptıkça da daha iyi olmuyor meleklerimiz de etkileniyor, sabır sabır inşallah Rabbim bizleri güzel günler ile mükafatlandıracakMerhaba Doktordan geldim şimdi serviks 1,5 cm düşmüş hunileşme çok artmış. 32 geçsen yeter dedi. Kasılmalar için magnezyumu 3 kadar kullanabilirsin dedi. Gerçekten psikolojik olarak yorgunum.
Karın şişmen kasılmamıymış sürekli yatışa geç artık istirahat dışında yapacağımız bişey yok rabbim şifa versin moral çok önemliMerhaba Doktordan geldim şimdi serviks 1,5 cm düşmüş hunileşme çok artmış. 32 geçsen yeter dedi. Kasılmalar için magnezyumu 3 kadar kullanabilirsin dedi. Gerçekten psikolojik olarak yorgunum.
Kaçıncı haftadasınMerhaba Doktordan geldim şimdi serviks 1,5 cm düşmüş hunileşme çok artmış. 32 geçsen yeter dedi. Kasılmalar için magnezyumu 3 kadar kullanabilirsin dedi. Gerçekten psikolojik olarak yorgunum.
Karnı sertleşen diğer arkadaştı afedersin karıştırdımKarın şişmen kasılmamıymış sürekli yatışa geç artık istirahat dışında yapacağımız bişey yok rabbim şifa versin moral çok önemli
29. Hafta oldum bugün 20 gün daha dayan dedi hayırlısı allahtan beklemekten başka çare yok ne yazık ki.. sonu ferah olur inşKaçıncı haftadasın
29. Haftadayım. Kasılmalarım için adalat kullanıyorum. Progestan fitil ve iğnem var. İnş hepimiz sağlıkla kurtulalım.Kaçıncı haftadasınız? Moralinizi en azından daha da bozmamaya çalışın biliyorum çok çok zor, biz stres yaptıkça da daha iyi olmuyor meleklerimiz de etkileniyor, sabır sabır inşallah Rabbim bizleri güzel günler ile mükafatlandıracak
Kasılmalar için magnezyum mu verdi sadece başka birşey varmı
Çarşamba kontrole gittim.Dr um normal şartlarda normal doğuma sıcak bakan bir doktor fakat benim icin pek olumlu konuşmadı açıkçası.gecmiste bir normal dogumun var bu olumlu bir durum ama ciddi risk gurubundasin maceraya atılmaya gerek yok bu kadar eziyetin üstüne dedi ve bir engel çıkmazsa kistimi de alacağı için sezaryen kesinleşti gibi.ben de ısrarcı olmadım doktoruma güveniyorum,zaten buyuk konuşmayayım ama bu son dogumum olacak.kaybimla beraber bu 3.gebelik 2 çocuk yeterli benim için.yani amaç doğum şeklinden çok miadinda dogurmak olsun dedi kısacası.moonna sen doktorla doğum sekli hakkinda konusacaktin sanki son kontrole gittiginde. Gelisme var mi?
Valla yatarak öyle haftalara gelenler var ki nasip de olunca gerisi bahane rahim boyu 9 mm doğum yapan birini okumuştum stres yapma desem de zor ama yapma rabbim kolaylık versin inş su gibi geçsin zor zamanlarımız29. Hafta oldum bugün 20 gün daha dayan dedi hayırlısı allahtan beklemekten başka çare yok ne yazık ki.. sonu ferah olur inş
Yüreğinizi ferah tutun eminim siz basaricaksiniz ben önceki hamileligimde açilma ve enfeksiyonla 1 ay dayanmiştim sizin acilma bile olmamiş şükür sacede yatin lüften ve bol su başka hiçbisey yapmayin maşallah çogu gitmiş azi kalmiş kendinize güveninMerhaba Doktordan geldim şimdi serviks 1,5 cm düşmüş hunileşme çok artmış. 32 geçsen yeter dedi. Kasılmalar için magnezyumu 3 kadar kullanabilirsin dedi. Gerçekten psikolojik olarak yorgunum.
Bir de kistiniz var sizin. Her zaman düşük bir ihtimal olduğunu biliyorduk normal doğumun. O nedenle hayırlısı olsun diyorum. En başindan dürüst konusmasi da güzel. Yeter ki sağlıklı olsun bebeklerimiz, gerisi cidden önemli değil. O zaman son haftalar sizin için de İnsallah bundan sonrası da kolaylikla geçer...Çarşamba kontrole gittim.Dr um normal şartlarda normal doğuma sıcak bakan bir doktor fakat benim icin pek olumlu konuşmadı açıkçası.gecmiste bir normal dogumun var bu olumlu bir durum ama ciddi risk gurubundasin maceraya atılmaya gerek yok bu kadar eziyetin üstüne dedi ve bir engel çıkmazsa kistimi de alacağı için sezaryen kesinleşti gibi.ben de ısrarcı olmadım doktoruma güveniyorum,zaten buyuk konuşmayayım ama bu son dogumum olacak.kaybimla beraber bu 3.gebelik 2 çocuk yeterli benim için.yani amaç doğum şeklinden çok miadinda dogurmak olsun dedi kısacası.
Teşekkür ederim,3 hafta daha beklesin istiyorum.gerçi oğlum 36+2 de dogdu küvöze girmedi sarilik dan dolayı birkaç gün geç çıkmıştık ama 37 haftaya girmesini çok istiyorum.Bir de kistiniz var sizin. Her zaman düşük bir ihtimal olduğunu biliyorduk normal doğumun. O nedenle hayırlısı olsun diyorum. En başindan dürüst konusmasi da güzel. Yeter ki sağlıklı olsun bebeklerimiz, gerisi cidden önemli değil. O zaman son haftalar sizin için de İnsallah bundan sonrası da kolaylikla geçer...
Hadi inşallah tam gönlünüzden geçirdiğiniz gibi olur. Ben artik her hafta kontrole gitmeye başliyorum. Bir sonraki kontrol Cuma günü. Genelde iki haftada bebek 500gr'ya yakin kilo alırdı, bu kez toplam 352gr almış. Çok üzüldüm ama doktor halen daha haftasına göre normal diyor. Ama büyümesi yavaşlamış oldu böylece. Psikolojik belki de hareketleri de eskisi kadar sert değil gibi. Yüreğim ağzımda yani. Bu haftalara geldik, gerisi de sağlikla ilerlesin istiyorum.Teşekkür ederim,3 hafta daha beklesin istiyorum.gerçi oğlum 36+2 de dogdu küvöze girmedi sarilik dan dolayı birkaç gün geç çıkmıştık ama 37 haftaya girmesini çok istiyorum.
Canım sen kilosuna takılma bence, doğum zamanına yakın bu çocuk çok iri diyorlar zayıf doğuyor yada kilosu az diyorlar fazla çıkıyor. Yeter ki sağlıklı olsun kilo alır zaten son haftalarda hızlı alıyorlar. Sağ salim zamanında doğsun da gerisi boş üzme kendini.Hadi inşallah tam gönlünüzden geçirdiğiniz gibi olur. Ben artik her hafta kontrole gitmeye başliyorum. Bir sonraki kontrol Cuma günü. Genelde iki haftada bebek 500gr'ya yakin kilo alırdı, bu kez toplam 352gr almış. Çok üzüldüm ama doktor halen daha haftasına göre normal diyor. Ama büyümesi yavaşlamış oldu böylece. Psikolojik belki de hareketleri de eskisi kadar sert değil gibi. Yüreğim ağzımda yani. Bu haftalara geldik, gerisi de sağlikla ilerlesin istiyorum.
Doktordan çikar çikmaz yememe aşırı dikkat etmeye başladım Umarım onun da etkisi olur. Acıkmamişsam yemek yemiyordum, şimdi tok da olsam zorla besleyici gıdalardan tüketmeye başladım. Umuyorum bunun da etkisi olacak. Çünkü aldığım kaloriyi arttirmiş oluyorum boylece.Canım sen kilosuna takılma bence, doğum zamanına yakın bu çocuk çok iri diyorlar zayıf doğuyor yada kilosu az diyorlar fazla çıkıyor. Yeter ki sağlıklı olsun kilo alır zaten son haftalarda hızlı alıyorlar. Sağ salim zamanında doğsun da gerisi boş üzme kendini.
Dua ettiğini biliyorum ama son zamanlarda daha fazla et,bebeğine kendine bize
Kilo konusunda ultrasondaki yanılma payını da düşünmek lazım.eksik ya da fazla çıkabiliyor.zaten miadını dolduranlar bebeklerde de 2500 gr.üstü normal kiloda sayılıyor.bana 2650 gr dedi dr 1 hafta kadar önde görünüyor dedi ama önemli olan kilo değil hafta dedi.ozellikle son 1 ayda bebek hızlı kilo alıyor zaten biliyorsunuzdur.Hadi inşallah tam gönlünüzden geçirdiğiniz gibi olur. Ben artik her hafta kontrole gitmeye başliyorum. Bir sonraki kontrol Cuma günü. Genelde iki haftada bebek 500gr'ya yakin kilo alırdı, bu kez toplam 352gr almış. Çok üzüldüm ama doktor halen daha haftasına göre normal diyor. Ama büyümesi yavaşlamış oldu böylece. Psikolojik belki de hareketleri de eskisi kadar sert değil gibi. Yüreğim ağzımda yani. Bu haftalara geldik, gerisi de sağlikla ilerlesin istiyorum.
Muz,kaşar,ceviz ve süt bebeğe çok güzel kilo aldırıyor.Doktordan çikar çikmaz yememe aşırı dikkat etmeye başladım Umarım onun da etkisi olur. Acıkmamişsam yemek yemiyordum, şimdi tok da olsam zorla besleyici gıdalardan tüketmeye başladım. Umuyorum bunun da etkisi olacak. Çünkü aldığım kaloriyi arttirmiş oluyorum boylece.
O zaman hepimize iyi hafta sonları diliyorum kızlar
Ohh bebeğine yarasın, kaşarı tost yapıp ye bol bol.Doktordan çikar çikmaz yememe aşırı dikkat etmeye başladım Umarım onun da etkisi olur. Acıkmamişsam yemek yemiyordum, şimdi tok da olsam zorla besleyici gıdalardan tüketmeye başladım. Umuyorum bunun da etkisi olacak. Çünkü aldığım kaloriyi arttirmiş oluyorum boylece.
O zaman hepimize iyi hafta sonları diliyorum kızlar
Sen nasılsın Mcz09 sürekli yatış halinde misin yoksa kendi işlerini yapabiliyor musun?kaç haftalik olmuştun?Ohh bebeğine yarasın, kaşarı tost yapıp ye bol bol.
Portakal suyu falan da iyi diye duymuştum.
Sana da iyi hafta sonları canım sıkıntısız bitsin bu haftada inşallah
İyi diyelim iyi olsun gün içerisinde genelde yatıyorum. İlk defa dün yemek yaptım geri uzandım hemen. 18+0 bugün.Sen nasılsın Mcz09 sürekli yatış halinde misin yoksa kendi işlerini yapabiliyor musun?kaç haftalik olmuştun?