- 5 Kasım 2014
- 1.875
- 2.283
- Konu Sahibi hidennisko
- #104.721
ya gerçekten şu anlattıkların tam isabet bu konuda, kişilik yapılarına göre doktorlukları da ayrı anacım vallahi dua ediyorum iyilerle karşılaşalım, şuan başka bişey yapamıyoruz, 10 doktora sa gitsek 11. Ararız çünkü standardı yok konunun ne biçim birşeyse. Benim de ilk 3 ay müthişti mide bulantım bile olmadı herhalde diyorum kendi kendime nazar ettim artık 6 ay yatarak geçiricem:) valla benim ilk 3 ayım lekelenme dışında iyi geçti ara ara kırmızı leke oluyordu doktorum da nasıl rahat bir adamsa artık herşey yolunda diyordu yolluyordu beni. O zamanlar kahve içiyordum günde 1 tane. Ta ki ilk büyük kanamam oluncaya dek böyle sürdü. Baktım olacak gibi değil doktor değiştirdim. Ve 2 tane aslan gibi kanama alanım olduğunu öğrendim, birinin de tehlikeli noktada kanadığını..
Sonra araştırma hastanesinde yattım perinatolog muayene etti. Rahimde bir zarın yapışmadığını ayrık durduğunu öğrendim. Aradan birkaç hafta geçti özel kalktım 3 saat yok gittim arabada yatarak, detaylı ultrason baktırdım özelde bir perinatologa. O da rahim kısalığın var dikeceğiz dedi ama kanamanim var diye dikmedi.
Yani canım el elden, doktorda doktordan üstün hepsi başka bir şey görüyor benim moral 0, artık doktorlar iğneler serumlar kanlar ıykk geldi bana iyice. Stres olmak istemiyorum dedikçe geriyor doktorlar.
Şunu öğrendiğim iyi oldu ben çok tatlı yiyorum, durduramıyorum kendimi. Ama artık azaltayım bende. Rahme baskı yapmasın bebek.
Canım evet tatlı ve kilo konusuna dikkat et, perinatolog bana yat bile demedi düşün yani ölçümü çok kötü değerlendirmedi ama bu tatlı konusuna üstüne basa basa söyledi 1 porsiyon meyveyi geçme dedi, ben de sadece meyve yiyorum çok canım tatlı isterse de incir, kayısı gibi doğal şeylerden 1 tane yiyorum, hayırlısıyla sağlıkla kucağıma aldığım gün gidip tüm yasakları delecem inşallah