- Konu Sahibi hidennisko
- #103.681
Merhaba kusura bakmayın geç gördüm mesajı. Doktorum Cemil Akgül . Teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kusura bakmayın geç gördüm mesajı. Doktorum Cemil Akgül . Teşekkür ederim
Canım Allaha emanet olun sağlıkla devam edecek inşallahBilmem içim çok üzgün sezaryen doğumum öncesin de de hayatıma bir mezar taşı daha eklensin istemiyorum ama kader taktir varsa olacağı olacak erzincamdayım Erzurum’a perşnatoloğa gitmeyi düşünüyorum sizce gideyim mi yoksa burda ki doktorum üç gün tedavi uygulayacak beklim mi
Serklaj sonrasinda ben dahil bir çoğumuzda kısalma oldu. Panik yapmamak lazım. Ilaçla bir çok süreç kontrol altina aliniyor. Bak ne şanslisin, işi ciddiye alan bir doktora denk gelmişsin. Allah'a emanet diyip seni eve yollamamış. Takip etmesi ne güzel.İnş sancı dan korkuyor doktor o zaman serklaj açılmak zorunda kalırmış ama hissettiğim sancı yok kasık batmaları vardı ona istinaden alt muayene yaptı kısalma var dedi
Benim rahim ağzı uzunluğum 21. haftamda 19mm olarak ölçülünce, doktor nst ile sancim olup olmadiğina bakmiştı. Ağrı probunu takmadan sadece kasılma var mi diye nst'ye bağlanmiştim. Kasılma çikmayinca dikiş atmayı kabul etmişti.Bu haftalarda nst ile bakamıyorlar mı ki. Sancın olup olmadığı daha iyi anlaşılırdı.
Öncelikle geçmiş olsun. Sertleşmeler ne sıklıkta oluyor? ben 17. Haftadayım bende de oluyor arada.ilaç kullanıyorum 30 dkda bir sertleşme olmazsa sorun değil dediler.acil bol bol su iç canım yat dinlen benim rahim boyumda 30 mm açılma mı var dikiş var mıydı sende?Kızlar bana yatış yapıldı rahim boyu 30 mm kasıl da batma vardı akşam bazen sertleşme daha 23+4 bebek bir hafta geride kendimi kötü hissediyorum benim gibi olan varmı haftam çok küçük
Bende anlamıyorum bakması lazım yarın bir soylicemBu haftalarda nst ile bakamıyorlar mı ki. Sancın olup olmadığı daha iyi anlaşılırdı.
Çok teşekkür ederim inşCanım Allaha emanet olun sağlıkla devam edecek inşallah
Kasilmalar için ne ilaci kullaniyorsunuz? Progesteron dişinda farkli bir ilaç mi aliyorsunuz?Öncelikle geçmiş olsun. Sertleşmeler ne sıklıkta oluyor? ben 17. Haftadayım bende de oluyor arada.ilaç kullanıyorum 30 dkda bir sertleşme olmazsa sorun değil dediler.acil bol bol su iç canım yat dinlen benim rahim boyumda 30 mm açılma mı var dikiş var mıydı sende?
Progesteron sabah akşam fitil olarak, artı endol diye ağır bir ilaç var yan etkisi çok fazla ama mecbur onu da kullanıyorum esas o durduruyor progestanın pek etkisi olduğunu sanmıyorumKasilmalar için ne ilaci kullaniyorsunuz? Progesteron dişinda farkli bir ilaç mi aliyorsunuz?
Anladim. Endol'u serklaj öncesi ben de kullanmiştim. Geçmis olsun. Insallah en kisa zamanda kasilmalariniz azalir sizin de.Progesteron sabah akşam fitil olarak, artı endol diye ağır bir ilaç var yan etkisi çok fazla ama mecbur onu da kullanıyorum esas o durduruyor progestanın pek etkisi olduğunu sanmıyorum
İnsan ister istemez yapıyor kolay değil bende daha iyi bir yere gitmek istiyorum ama bilmiyorum kiSerklaj sonrasinda ben dahil bir çoğumuzda kısalma oldu. Panik yapmamak lazım. Ilaçla bir çok süreç kontrol altina aliniyor. Bak ne şanslisin, işi ciddiye alan bir doktora denk gelmişsin. Allah'a emanet diyip seni eve yollamamış. Takip etmesi ne güzel.
Benim rahim ağzı uzunluğum 21. haftamda 19mm olarak ölçülünce, doktor nst ile sancim olup olmadiğina bakmiştı. Ağrı probunu takmadan sadece kasılma var mi diye nst'ye bağlanmiştim. Kasılma çikmayinca dikiş atmayı kabul etmişti.
Dikiş var sık sık olmuyor açılma yokÖncelikle geçmiş olsun. Sertleşmeler ne sıklıkta oluyor? ben 17. Haftadayım bende de oluyor arada.ilaç kullanıyorum 30 dkda bir sertleşme olmazsa sorun değil dediler.acil bol bol su iç canım yat dinlen benim rahim boyumda 30 mm açılma mı var dikiş var mıydı sende?
En doğrusunu siz bilirsiniz. Içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın derim Ben ilk başta buranin en donanimli özel hastanesine gidiyordum. Oranin en populer doçent doktoruna bakiniyordum ama rahim ağzi kisalmami goremedi, serklaj atmam dedi, progesteron fitil bile vermedi! Haftada 1 igne olun, Allah kerim dedi.İnsan ister istemez yapıyor kolay değil bende daha iyi bir yere gitmek istiyorum ama bilmiyorum ki
Kasılmalar için ilaç kullanları burda okumuştum sanki eski tarihli yazılarda... Zaten Rahime dikiş atılınca böyle etkiler olabiliyor diye biliyorumDikiş var sık sık olmuyor açılma yok
O zaman için rahat olsun Allahın izniyle hiçbirşey olmaz bol su iç kasılmaları önlüyormuşDikiş var sık sık olmuyor açılma yok
Suda eriyen magnezyumu da öneriyorlar kasılmalara karşı. Bazi doktorlar veriyor gebelere.Dikiş var sık sık olmuyor açılma yok.
Doktor konusunda gercekten katılıyorum benim gittigim doktorun gozundede benim kadar kotu yok abdominal serklaj bile işe yaramayabilir dedi ben daha vajinal serklaj bile olmadim aldi bi korku beni özel hastane prof oysa ki kizimdaki hunilesmeyi bile sakladi 18 haftada gormesine ragmen dikiş atmadi allaha emanet gitmisim hep o yuzden rahat ol sen tedbirin alindi allah da izin verirse ilerleyecek haftanEn doğrusunu siz bilirsiniz. Içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın derim Ben ilk başta buranin en donanimli özel hastanesine gidiyordum. Oranin en populer doçent doktoruna bakiniyordum ama rahim ağzi kisalmami goremedi, serklaj atmam dedi, progesteron fitil bile vermedi! Haftada 1 igne olun, Allah kerim dedi.
Sonra tavsiye üzerine küçük bir hastanedeki tecrübeli bir doktora bakinmaya başladim. Unvani operator doktor sadece ama serklajimi da o yapti. Memnunum şimdi. Inşallah siz de içinize sinen bir doktoru en kısa zamanda bulursunuz.
Bana progestan iğne birde makattan fitil verdi onun dışında ne kullanılıyor acabaKasılmalar için ilaç kullanları burda okumuştum sanki eski tarihli yazılarda... Zaten Rahime dikiş atılınca böyle etkiler olabiliyor diye biliyorum
Allah büyük rabbim şifa bekleyen herkese şifa versinO zaman için rahat olsun Allahın izniyle hiçbirşey olmaz bol su iç kasılmaları önlüyormuş
Vermedi bana zaten doktorum içime aman aman sinmiyor elde olan oSuda eriyen magnezyumu da öneriyorlar kasılmalara karşı. Bazi doktorlar veriyor gebelere.
Dur sakin olun hemen evhamlanmayin. Benim doktorum da bana magnezyum vermedi. Canin istiyorsa iç dedi sadece. Progesteron en onemli ilaç. Bazi doktorlar fitil veriyor bazıları iğne. Bazilari da kombine kullandiriyor. Siddetli kasilmalariniz olsa damardan farkli ilaclar veriyorlar. Iyi dusunelim, panik olmayin hemen.Vermedi bana zaten doktorum içime aman aman sinmiyor elde olan o