Çok üzücü şeyler yaşamışsınız başınız sağolsun çok üzüldüm ben de ilk gebeliğimde 12. Haftada detaylı ultrason yaptırdım her şey normal çıktı sonra bir anda 17. Haftadayken nişan geldi pembe kanlı akıntı doktora bi gittim rahim ağzım 2 cm açılmış kese dışarı çıkmış,, hemen hastaneye yatırdılar yapacak bir şey yok dediler bebek doğacak ve ölecek.. Allah o çaresizliği kimseye yaşatmasın o zamanlar tabi ne riskli gebelik ne riskli gebe doktoru biliyorum çaresizce 2 gün durmadan ağladım sonra bir anda suyum geldi ve bebeğim son ana kadar canlıydı .. tabi doğar doğmaz öldü ve ben 6 ay kendime gelemedim o süreçte de araştırdım baya bir, şu anki doktorum sayesinde sonraki gebeliğimde 12. Haftada dikiş atıldı ve kızıma kavuştum şimdi de yine aynı şekilde dikiş atıldı oğluma kavuşacağım inşallah
Doktorum demişti ki o zaman gelseydin keseyi dikip bebeği kurtarabilirdik.. ama ben hiç bilmiyordum kş öyle bir şey olduğunu.. eğer istambuldaysanız doktorumu gözüm kapalı öneririm Arda Lembet, araştırın isterseniz kendisi profesör ve perinatolog ve alanında gerçekten çok iyi ve dikkatli